Saobraćajne nesreće!

Ako bi ja svaki put kad sedam u auto pomišljao na saobraćajne nesreće i da može da me smelje šleper, čeoni sudar sa kamionom, udarac u drvo sa 200 i ostale vesele slike gde mogu da ostanem invalid, ili onakav ko ona snajka, pa ne bi ni vozio... Srećom, ne razmišljam tako

Требало би размишљати о томе у моментима када пожелиш(мо) да правимо срања тј прекорачујемо брзину, претичемо на пуној и сл ;)

da...to je već druga situacija
Ne znam za druge delove Srbije, ali u mom kraju ima toliko mesta gde su stavljene isprekidane linije, a krivine su nepregledne... Da mi je da vidim tog saobraćajnog inženjera ili koga već, ko je određivao kakve će linije gde da se crtaju... Tako da ima isprekidanih linija gde ja ne smem da pretičem:lol:

:lol: verovatno je trebalo da sa 170 km/h posle par stotina metara stanemo u pomoćnu traku, :lol:pa da upalimo sva 4, pa da se vratimo u rikverc tih par stotina metara, :lol: pa da pogledam levo desno i kad nema nikog, da istrčim na put, zgrabim gumu i odvučem je van puta:lol::lol::lol::D
Ovo 91...jel ti to godište?

Ako neko moze da pogine zbog toga narawno!
ja bi swe uradio samo ne ostawio gumu na sred trake da neko pogine..weruj mi ne bi mogao..:wink:

Не знам да ли се ви сећате оно када се на сред новосадског аутопута ''ниоткуда'' појавио шљунак па оно слетело 5-6 аута... ја се нешто не сећам да је тај случај разјашњен, откуд тај шљунак ту... срећом колико се сећам није било озбиљније повређених...

sletelo je više... Moj ujak je tad sleteo sa puta... Šljunak je ispao iz šlepera koji nije ni stao kad je video da je ovaj sleteo, a bio je možda sto metara iza... Na (ne)srecu imao je trosak par iljada evra (Audi A4) totalno sje... uništen bok auta... On je imao par manjih ogrebotina al baš malih, mada ni to nismo zakljucili jel od sletanja ili devojke... :lol:
p.s. Niko nije odgovarao... Niti ce... Zvanicno se ne zna ko je...

Не знам да ли се ви сећате оно када се на сред новосадског аутопута ''ниоткуда'' појавио шљунак па оно слетело 5-6 аута... ја се нешто не сећам да је тај случај разјашњен, откуд тај шљунак ту... срећом колико се сећам није било озбиљније повређених...

secam se...bio je jedan a4 tu u kanalu. Emisija SAT se vracale, ja mislim, iz Grchke sa Hyundai Santa Fe 2.5dizel, noviji model.

Zamisli al bas su to trebali da urade...
al narawno, zasto bi ti trosio kocnice da spasis neku drugu budalu..:-?
e ziwote...

***** ти што ћеш да спасиш неку будалу ако на тебе налети Турчин који шиба 160. Јеси ли се скоро возио аутопутем Београд-Ниш?
Што се тиче тог шљунка, кумовог ћалета је с бока ударио камион на ауто-путу (службени Југо) и запалио. Наравно, никада га нису нашли. Још су кумовог ћалета гањали јер је одлетео и ударио ауто у зауставној траци (неки пајсери стали да одморе:shock:). Све се десило код петље код Београдске арене, у смеру према Новом Саду.

Pre par meseci se nas 4 vraca iz Mihajlovca (selo kod Smedereva, ima opasne kafane) i vidimo kod zelezare slupali se golf1 i yugo. A sa strane stoji devojka kojoj pici krv niz rame, i tip kako kida svoju nogavicu da vidi sta mu je sa nogom. Isto tako smo videli kad su dva idiota nagazila suzuki u krivini koja izlazi na nadvoznjak preko autoputa, pa se malo zeznuli u proracunu i sleteli na autoput. Ne zna se ko ih je premeljao, ali su ostali prikovani, a motor raspadnut! Leze onako, sve nas istreznili. Dzaba bacati pare na alkohol ovih dana, majke mi.

Sarge, ja ne da ne bih obrisao tvoj link, nego bih ga stavio na neki najveci moguci bilbord u sred svakog veceg grada u Srbiji. Ko nema stomak za to - jos bolje!
Znam, zezam se za klince iz busa, ali ovo je strasno. Najstrasnije je to sto joj je bolje da je umrla...

Sarge, ja ne da ne bih obrisao tvoj link, nego bih ga stavio na neki najveci moguci bilbord u sred svakog veceg grada u Srbiji. Ko nema stomak za to - jos bolje!
Znam, zezam se za klince iz busa, ali ovo je strasno. Najstrasnije je to sto joj je bolje da je umrla...

o tome pričam...:lol: a na bilbordu pored slike devojčice pre i posle (i normalno detaljnog objašnjenja), sliku rakijske čašice ili nekog piva

Back