Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
klima može da spusti temp na čak -40°C... 

koji moj? Šta tu bi?

koji moj? Šta tu bi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Da se pohvalim da se jedan KONj sa skuterom i devojkom nazad zakucao u moj rep. Gledam lika u retrovizor, njakam kočnicu iako stojim, ne bi li KRETEN skontao da je crveno, seo na sirenu ništa... Mislim da me je video tek kad se skucao. Gari je, inače, cimao motor levo-desno i dal me nije video, dal nije mogao da izkontroliše svoje džekiranje, uglavnom, opizdi on mene u zadnji branik. Polomio je dva rebra i ruku, devojka samo udarila glavom, malo se onesvestila... Ja sam liku pocepao arkadu, napičkao ga kao budalu, više onako iz besa, jer imam brata od tetke koji se isto tako zeza, sličan model, i verovatno sam video njega u ovoj budali... Kako bi Vi reagovali?
Ne znam... Ako lik ne zna sa 16 kad sme a kad ne sme da se za*ebava, onda ne znam šta traži u saobraćaju... Ja se nešto ne sećam da sam to radio... Skuter sam vozio polako biciklističkom, do 40 kako zakon nalaže. Kad sam išao putem, koristio sam i žmigavce, i nisam cimao motor levo-desno, uvek sam imao kacigu, i nisam se provlačio između automobila da bih bio prvi na semaforu, sa najlošijim startom... P.S. Pomogao sam mu posle, mada me je više iscimala ova što se nije pomerala, sreća pa je samo bilo "Blondie out!"...
Zanimljive fotografije![]()
Kako ide lepo vreme, trebali bi o neki bilbord da zakače 3,4 i 5 sliku, uz natpis
"ne, ne proverava sadržinu tereta u kamionu"
Pa nek mu misle...![]()
Zanimljive fotografije![]()
Kako ide lepo vreme, trebali bi o neki bilbord da zakače 3,4 i 5 sliku, uz natpis
"ne, ne proverava sadržinu tereta u kamionu"
Pa nek mu misle...![]()

stvarno da ne poverujes cega sve ima u americi - vec je neko stig'o da mu mazne patike! strasno
![]()
Da se pohvalim da se jedan KONj sa skuterom i devojkom nazad zakucao u moj rep. Gledam lika u retrovizor, njakam kočnicu iako stojim, ne bi li KRETEN skontao da je crveno, seo na sirenu ništa... Mislim da me je video tek kad se skucao. Gari je, inače, cimao motor levo-desno i dal me nije video, dal nije mogao da izkontroliše svoje džekiranje, uglavnom, opizdi on mene u zadnji branik. Polomio je dva rebra i ruku, devojka samo udarila glavom, malo se onesvestila... Ja sam liku pocepao arkadu, napičkao ga kao budalu, više onako iz besa, jer imam brata od tetke koji se isto tako zeza, sličan model, i verovatno sam video njega u ovoj budali... Kako bi Vi reagovali?