Saobraćajne nesreće!

Još da mi kažeš svoje korisničko ime i šifru
lgh (4).gif

Mrzi me da se registrujem... neka mi neko prepriča :D

Dok sam vozio Kadeta GSi, par puta su me neki takvi klinci terali da učestvujem u uličnim trkama... Kako mi s obzirom na godine ne dolikuju te stvari, naravno - odbio sam... Niti pa želim da dokazujem ikome da sam najbrži, niti želim da upropaštavam kola da bi razbijao dosadu "urađenim" bogatunskim tinejdžerima...
Ako je nekom već volja da lomi sopstveni auto, onda se lepo zakupi neki veći asfaltni prostor gde ni jedan posmatrač ne bi bio ugrožen i udri po "potpisivanju"...

Vid'la žaba kuje se konj, pa diže nogu...

Da se pohvalim da se jedan KONj sa skuterom i devojkom nazad zakucao u moj rep. Gledam lika u retrovizor, njakam kočnicu iako stojim, ne bi li KRETEN skontao da je crveno, seo na sirenu ništa... Mislim da me je video tek kad se skucao. Gari je, inače, cimao motor levo-desno i dal me nije video, dal nije mogao da izkontroliše svoje džekiranje, uglavnom, opizdi on mene u zadnji branik. Polomio je dva rebra i ruku, devojka samo udarila glavom, malo se onesvestila... Ja sam liku pocepao arkadu, napičkao ga kao budalu, više onako iz besa, jer imam brata od tetke koji se isto tako zeza, sličan model, i verovatno sam video njega u ovoj budali... Kako bi Vi reagovali?

Сине прво прегледаш девојку и помогнеш јој, а онда видиш шта ћеш с њим. У сваком случају ниси требао да га пиздиш... испао си она женска ствар јер бијеш човека који је повређен ;)
Ја бих им помогао у сваком случају јер је то људски и не желим никога да носим на савести. ***** све што се парама може купити па и тај твој браник.

Ne znam... Ako lik ne zna sa 16 kad sme a kad ne sme da se za*ebava, onda ne znam šta traži u saobraćaju... Ja se nešto ne sećam da sam to radio... Skuter sam vozio polako biciklističkom, do 40 kako zakon nalaže. Kad sam išao putem, koristio sam i žmigavce, i nisam cimao motor levo-desno, uvek sam imao kacigu, i nisam se provlačio između automobila da bih bio prvi na semaforu, sa najlošijim startom... P.S. Pomogao sam mu posle, mada me je više iscimala ova što se nije pomerala, sreća pa je samo bilo "Blondie out!" :lol: ...

Da se pohvalim da se jedan KONj sa skuterom i devojkom nazad zakucao u moj rep. Gledam lika u retrovizor, njakam kočnicu iako stojim, ne bi li KRETEN skontao da je crveno, seo na sirenu ništa... Mislim da me je video tek kad se skucao. Gari je, inače, cimao motor levo-desno i dal me nije video, dal nije mogao da izkontroliše svoje džekiranje, uglavnom, opizdi on mene u zadnji branik. Polomio je dva rebra i ruku, devojka samo udarila glavom, malo se onesvestila... Ja sam liku pocepao arkadu, napičkao ga kao budalu, više onako iz besa, jer imam brata od tetke koji se isto tako zeza, sličan model, i verovatno sam video njega u ovoj budali... Kako bi Vi reagovali?

lepo kaze kolega ispod tvog posta...prvo uzmes pare, pa cepanje.. koji auto vozis?
ti nisi osetio udarac? tebi je ok sve?

pacov na mikseru - decko na skuteru...tako ih ja zovem.
off: Dve trake u jednom pravcu. Drug i ja idemo njegovim kolima levom trakom. Desna je slobodna. I sa leve trake, oko, pa nema ni pola metra prostora sa leve strane nas pretice skuter. Debil. Desna traka prazna, a on sa leve strane pretice. Drug poludeo i jurili ga sa oko 80 uz branik 20cm... guzva na sledecem semaforu. Ja izadjem napolje psujem ga derem se na njega, lik se izvinjava i odlazi, jer je zeleno. U tom besu bih mu slomio ruku o jbni skuter...

Ne znam... Ako lik ne zna sa 16 kad sme a kad ne sme da se za*ebava, onda ne znam šta traži u saobraćaju... Ja se nešto ne sećam da sam to radio... Skuter sam vozio polako biciklističkom, do 40 kako zakon nalaže. Kad sam išao putem, koristio sam i žmigavce, i nisam cimao motor levo-desno, uvek sam imao kacigu, i nisam se provlačio između automobila da bih bio prvi na semaforu, sa najlošijim startom... P.S. Pomogao sam mu posle, mada me je više iscimala ova što se nije pomerala, sreća pa je samo bilo "Blondie out!" :lol: ...

ako si ga. Treba ga tuci i pomoci posle toga. I uzeti pare na kraju i borj od te plavuse :D

Ja sam tako gadjao cigane bejzbol palicom jer kad su videli da izlecem iz auta sa istom pobegli su.Izleteli mi sa nekom Rivom na 5 metara,ja kocim i jedva izbegnem sudar.Jos onaj idiot nesto meni iz auta dobacuje.Zgrabim palicu i napolje a on kad je video da je djavo odnesu salu legao na gas.Potrcim ja al djavola,sve sto sam mogao je da ih gadjam palicom.A moj drugar se na slican nacin slupao,izleteli mu pijani idioti i on sa njih 5 u autu tras.Dve devojke pale u nesvest,ortaci leteli po autu.Posle u stanici kad su davali izjavu on zgrabio pepeljaru i pocepa glavu tom sto je vozio.

Opel kadett... Ono... Meni nije ništa, vezan bio ko i uvek, samo se malo iscimao... Boli mene dupe za branik, mislim, već sam sredio, uzeo sa drugovog za џ. pošto on sad vozi golfa 4... Iako je opelova limarija kao papir, nije joj ništa... Meni nije jasno kako neko može da ugrožava tuđi život?! Ajd kad je sam, budala je nek pogine, al što kad je sa devojkom/sestrom/drugaricom?! Šta je ona kriva što je on budala... Da ne kažem što je imao traku pored... :rolleyes: Šta da nije bilo mog auta ili ovog ispred mene, već pešaci i recimo neka baka sa detetom ili sa kolicima? Pa počistio bi ih kao jen'- dva! Onda bi mu đavo bio kriv...

Е стварно једино овакве слике могу да учине нешто... сваким даном сам све сигурнији да ће ова година бити лудило од моториста... значи падаће као крушке...

Samo šteta što naše vlasti nemaju petlju da ovakve slike postave na javnom mestu...nema svako želudac za ovo...
U svakom gradu, na svakom semaforu - makar dok je sezona vožnje motocikala (lepo vreme)... Čisto da prođe vreme dok se čeka na crvenom
dev (2).gif

Dobro, možda sam malo preterao... Tačno...verovatno nema...
Ali ako postoji nešto što može da utiče na svest vozača i automatski na poboljšanje bezbednosti u saobraćaju, onda su to svakako fotografije takvih i sličnih scena... Možda je nekome surovo, ali to je realan život... Postoje brošure, koje bi mogle da se dele... Pošto smo među vodećim državama u Evropi po broju izgubljenih života u saobraćaju u toku jedne godine, država bi mogla da smisli još nešto osim povišavanja iznosa kazni za saobraćajne prekršaje. Jer ako novac poreskih obveznika može da se troše na predizborne brošure, onda mislim da bi mogli da odštampaju i neku brošuru sa onako "zanimljivim" scenama...pa da aktivisti kojekakvih nevladinih organizacija dele gradom. Pogotovo zato što smo država sa većim mortalitetom nego natalitetom i nemamo mladost za razbacivanje...

Ali...

Ovi likovi sto voze vece motore obicno ne prave prekrsaje u saobracaju dok klinci sa skuterima prave opsti haos.Skupi se njih 20 i onda ti ne daju da ih obidjes,cimaju levo/desno i prave se ludi.Mislim da sam vec pisao to,kad je letos jedan malo zajebaniji lik dosao u tu situaciju,obisao ih i postrojio,padale su sljage samo tako.

Dovoljan nauk je to sto se zakucao ...

... nemam komentar ...

Back