zizitamia
Veoma poznat
- Poruka
- 11.592
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је*ем ти глупе руске дебиле. Прво, ови што горе се возе и неком џибермобилу и сигурно су летели ко манијаци, али опет овај што снима је стварно дебил. Из тог разлога би требало запалити ВБ, Фарму и остала с*ања, те емисије стварају овакве људе.
Koliko sam mogao da vidim na snimku bilo je njih još tu osim ovog koji je snimao, a onako gledano šta je on mogao da uradi kada je auto sav savijen i bez alata teško ga otvorit, a vatra se širi. U pitanju Sang Yong Rexton.
Ovi koji su izgoreli su bili na mestu mrtvi, jedino je vozac preziveo, a ovi sto snimaju su stvarno debili, da su imali pp aparat mogli su ugasiti vatru!
Послушај само видео до краја - чућеш како неко изнутра свира, и у једном тренутку труба почиње да ради нон-стоп. И из разговора се чује да неко прича како има још живих унутра.
Морам признати, овај видео ме је сморио за медаљу, већ 2 дана сам под утиском.![]()
Послушај само видео до краја - чућеш како неко изнутра свира, и у једном тренутку труба почиње да ради нон-стоп. И из разговора се чује да неко прича како има још живих унутра.
Морам признати, овај видео ме је сморио за медаљу, већ 2 дана сам под утиском.![]()