Saobraćajne nesreće!

24896_377443916851_377366401851_4236779_2038036_n.jpg

Је*ем ти глупе руске дебиле. Прво, ови што горе се возе и неком џибермобилу и сигурно су летели ко манијаци, али опет овај што снима је стварно дебил. Из тог разлога би требало запалити ВБ, Фарму и остала с*ања, те емисије стварају овакве људе.

Је*ем ти глупе руске дебиле. Прво, ови што горе се возе и неком џибермобилу и сигурно су летели ко манијаци, али опет овај што снима је стварно дебил. Из тог разлога би требало запалити ВБ, Фарму и остала с*ања, те емисије стварају овакве људе.

Koliko sam mogao da vidim na snimku bilo je njih još tu osim ovog koji je snimao, a onako gledano šta je on mogao da uradi kada je auto sav savijen i bez alata teško ga otvorit, a vatra se širi. U pitanju Sang Yong Rexton.

Koliko sam mogao da vidim na snimku bilo je njih još tu osim ovog koji je snimao, a onako gledano šta je on mogao da uradi kada je auto sav savijen i bez alata teško ga otvorit, a vatra se širi. U pitanju Sang Yong Rexton.

Прво, дебил стоји и снима. Друго, не могу да верујем да нико живи нема пп апарат - *** ту су и зграде, отрчи до једне и тражи пп апарат, свака зграда у Русији има по један на спрату! Разбиј стакло, извуци људе! Али дебилу је било лакше да снима него било шта да уради - а и да ништа не може да уради крајње је неморално и морбидно да снима како људи живи горе! Генерално, сви који су се ту нашли су кретени до даске - дошли да гледају представу! Снимак почиње када ауто већ гори, а сигурно ватра није букнула у том интензитету одмах, већ је пртекло неко време док је овај почео да снима. И зато време нико није стао да види шта се дешава!:rtfm: То је катастрофа!:dash:
Што се тиче самох жртава, види се да су у питању неки џибери. Иначе возач је био пијан.

Ovi koji su izgoreli su bili na mestu mrtvi, jedino je vozac preziveo, a ovi sto snimaju su stvarno debili, da su imali pp aparat mogli su ugasiti vatru!

Послушај само видео до краја - чућеш како неко изнутра свира, и у једном тренутку труба почиње да ради нон-стоп. И из разговора се чује да неко прича како има још живих унутра.
Морам признати, овај видео ме је сморио за медаљу, већ 2 дана сам под утиском.:neutral:

Razbijen Porsche 9ff GT9-R

9ff%20gt9-r%20crash.jpg

823.529 evra vredan Porsche 9ff GT9-R je nastradao kada je vozač izgubio kontrolu tokom test vožnje na Bruntingthorpe stazi u Velikoj Britaniji.

Vozač je srećom ok (na stazi je inače uspeo da postigne 356 km/h), ali je GT9-R sa 1135KS potpuno uništen (radi se o primerku sa brojem 0/20).

Послушај само видео до краја - чућеш како неко изнутра свира, и у једном тренутку труба почиње да ради нон-стоп. И из разговора се чује да неко прича како има још живих унутра.
Морам признати, овај видео ме је сморио за медаљу, већ 2 дана сам под утиском.:neutral:

U pratecem tekstu pise da su cetvorica ostala na mestu mrtvi, a ovaj 1 je izasao napolje.

Mogla je sirena i sama od sebe da se uključi ja mislim

Što se tiče ovih Rusa ... Uopšte ne mogu da poverujem da je policiji i vatrogascima potrebno toliko dugo vremena da se smiluju i konačno dodju na lice mesta. :roll: Još kad su stigli,bilo im je potrebno još toliko vremena da se pripreme za delovanje. :roll:

Koliko vidim u pitanju je gradska ili eventualno prigradska zona,a njima treba pola sata da dodju.Totalno neprofesionalno.

A ovi mozgovi prave snimak,umesto da su odmah delovali dok vatra nije počela da se širi.

Ne zna se ko je od koga ludji u ovoj priči. :neutral:

Back