Saobraćajne nesreće!

Vrlo moguce. :D ... a mozda su i imali bez toga. :) ... a mozda su i ukrali nekom drugom. :mrgreen:

Hocu da kazem sledece... pre ce biti da je udes posledica sinovljeve neodgovornosti, nepaznje, nezrelosti, chega vec... nego ocheve.

Nije, pishe u tekstu da su ishli prvo da sipaju... :)

Da, da, tek sad viđeh to... Pa ko zna... ja sam u tim godinama uvijek imao kod sebe toliko da naspem rezervoar goriva...

17172_1267011848969_1639986091_640195_1645837_n.jpg

Obicno to tako bude na pocetku sezone,ljudi malo ispadnu iz forme i onda opletu,steta,ali to je cesta pojava,takodje i do vozaca ne obracaju dovoljno paznju na motocikliste,znam par situacija gdje kazu nisam ga ni vidio,loshe.....

Kako da ga vidim kad ide 200 na sat, samo iskoči ko indijanac iza ćoška!
Majku im ne normalnu. Volim i ja brzu vožnju ali tamo gdje se to može, a ne po gradu u gužvi. Žao mi čovjeka sa Corsom, uništi mu auto.
A ni ovi sa skuterima nisu ništa bolji, isto su kamikaze, samo se zavlače i provlače, uvlače u mrtav ugao, a malo ga očešeš on je gotov i onda ti kriv.
Te na dvotočkašima bi najradije sve podavio. Jedine koje nisam vidio da se glupiraju i provlače između auta su oni na čoperima.

Imao sam situaciju jednom vraćam se iz sela i u predgrađu gdje je prilično gužva u saobraćaju ide mi u susret auto, a iza njega vidim motor i tamam se mimoilazimo kad onaj s motorom pretiče i ide na mene, morao sam bježati skoro na bankinu zbog budale. Ne znam šta im je u glavi, izgleda samo korjenje kose čim misle da su svemogući na tim zujalicama. Da mi je jedan FAP bez plastike samo metal, pa kad ošine u metal samo ga sastružem i tjeraj dalje.

Kako da ga vidim kad ide 200 na sat, samo iskoči ko indijanac iza ćoška!
Majku im ne normalnu. Volim i ja brzu vožnju ali tamo gdje se to može, a ne po gradu u gužvi. Žao mi čovjeka sa Corsom, uništi mu auto.
A ni ovi sa skuterima nisu ništa bolji, isto su kamikaze, samo se zavlače i provlače, uvlače u mrtav ugao, a malo ga očešeš on je gotov i onda ti kriv.
Te na dvotočkašima bi najradije sve podavio. Jedine koje nisam vidio da se glupiraju i provlače između auta su oni na čoperima.

Imao sam situaciju jednom vraćam se iz sela i u predgrađu gdje je prilično gužva u saobraćaju ide mi u susret auto, a iza njega vidim motor i tamam se mimoilazimo kad onaj s motorom pretiče i ide na mene, morao sam bježati skoro na bankinu zbog budale. Ne znam šta im je u glavi, izgleda samo korjenje kose čim misle da su svemogući na tim zujalicama. Da mi je jedan FAP bez plastike samo metal, pa kad ošine u metal samo ga sastružem i tjeraj dalje.

Takvih je milion,a najvise ljeti po gradu,a skuterasi,ma oni nisu normalni :)

Back