SANJAO SAM NOCAS....

Sanjao sam... Razrusen grad u sutonu... i maglu i dim. Mrtve forumase po ulicama... Secam se u grcu ukocenih lica Hanibal77 i Klikordaja. Cini mi se, da je ovaj potonji, imao zaledjen osmeh na uglu usana i cilindrican predmet u dzepu... Obuzimao me strah... Bezao sam... usao u tramvaj i probao da pobegnem iz grada... Iza jednog ugla, sacekale su me ogromne sise! Bile su visoke 6-7 metara - sigurno... Uzmicao sam, saplitao se i padao preko gomila razbacane opeke. Lice mi je bilo umazano krvlju i pepelom... Odjednom sam se nasao ispred nepreglednog zida... Bilo je neobicno tiho. Shvatio sam da je kraj... Gledao sam ta dva cudovista kako mi prilaze... Bile su tako nadmene i kezile mi se nadrkanim bradavicama... Poslednji put sam udahnuo duboko i zatvorio oci...
Probudili su me sopstveni krici...

Joj, Julijane imaj milosti!

7.gif

Sanjah jutros kako drzim zilet u desnoj ruci i brijem se. Ali najchudnije je to sto vidim svoju glavu...Kao da stojim ispred sebe i brijem se :) Svasta...prvi san iz treceg lica...mislim da je tu bio jos neko i da sam sa njim pricao, i pazio da se ne isecem...

heh.. ja trchao maraton.. bio najbrzhi naravno :)
skrenuh malo sputa sa ortacima i padosmo niz klizavu liticu medju zhute ogromne zgrade ko iz Rusije.. negde pedesetih godina.. takav trip.. Udjemo u jednu od tih zgrada i popenjemo se na 8 sprat.. U neko doba izbi pozher u stanu koji gleda na nas i ulece glavom i bradom Vuk Dra$kovic.. sme$an kao crtani film :D sa megafonom u ruci i dere se preko puta na onaj stan koji gori ne$to u fazonu.. 'Kako vas nije sramota, kako dobra zgrada, kako dobar stan.. 8. sprat' :)
Ah da.. tu je bio i otrovni papagaj zelene boje koji kad te kljucne izgubi$ svest. Mene je kljucnu ali mi se u snu samo zamutilo pred ochima.. brzo sam ga se otarasio. I dok smo silazili niz tu zgradu stepenicama vidim stanovi sve ruskih generala i kr$ nekih agencija za nekretnine i masazhu :lol:

U poslednjem delu sna sam na nekom partyu u Barutani, ali alkoxol sluzhe samo do 4, a ljudi popizdeli krenul ida se svadjaju sa nadrndanom $ankericom (bar da je bila neka riba).. heh.. I tako.. jutro svanjava i izlazim sa partya..

Nekoliko stvari koje sam sanjala izmedju 15.aprila I 4.maja
1)Ovaj sto cu vam sada ispricati je bio najduzi. Znaci ja,moja drugarica I jos neki likovi smo u prostoru koji je kao spavaca soba na spratu nase kuce, tako je bila pored I neka terasica,al bila je I pregradjena nekim zidom. Izgledala je kao neki atelje,dosta prostrana I pusta. I mi se tucemo sa nekim losim tipovima (kao u nekom filmu) I na kraju ih naravno isprasimo. Sledeca scena: Ja I drugarica sizalimo dole u prizemlje (ispostavilo se da je to neka zgrada,al ne stambena nego kao…npr. CIA). I svi se raduju,nas 2 se radujemo,nesto pevamo…Onda izlazimo napolje kao neka poljana svuda zelenilo. Sve mi se cini da sam sa strane videla mesalicu ili neki drugi seoski alat.Prilazi nam jedan decko iz razreda (da ga ne imenujem sad) I kaze da u subotu pravi neku zurkicu,rostinj pored reke. Hteo je u petak al za tad je vec zakazano nesto (ja mislim matura). I tu je kraj sna.
Sutradan u skoli pricam ja to drugarici I ona mi kaze da u petak I njen brat ides a porodicom druga na rostilj pored reke (imaju I camac) a on u subotu ide na ekskurziju! Slucajnost ili nesto vise? Posto se desavalo vise puta….

2)Onda sam sanjala kao gledam neku knjigu (sa kevom,iako je nisam videla nego gledalasamo u knjigu) I kao autor pise Scher (umesto Cher). Weird.

3)Pre nekoliko dana u DosijeuX je bila ona epizoda kad kucepazitelj moze da upali vatru iz prsta (to je decko iz Spasavanja redova Rajana). I ono gori mu ruka u kaficu jer ju je zapalio. Sanjam ja kao neki proctor kao onaj grozan,zagusljiv podrum Instituta za transfuziju kod Savinog hrama I unutra nekoliko nas iz skole.Neki sede,I pridje I jedan decko iz razreda (jedan dugi) I zapali mu se uvo (!?) I gori. Oh lord…

4)Onda san,koji sam ja nazvala ‘KARTE’ (da bih se setila sta a vam pisem). Ja ocigledno idem saa nekim priglupim kroz neke mracne delove NY,ako je neko gledao film Dosljaci,kao ulaz ispred onog hotela,ima tepih I nadstresnicu. I ja (mi) treba da od nekih ljudi (koji su pored hotela,u mraku) da izvlacimo neke karte. I treba da izgucemo kralja,da bi neki covek koga smo mi predlozili bio kralj. I izvuce taj moj pratilac …..Ne ne,sad sam se setila malo je bilo drugacije. On je izvukao kralja a ja se kao radujem I kazem da je to znak,znaci d ace taj as covek zaista bili kralj. Koja masta.

5)Sad san od pre 2 noci (svez). Ja I bivsa drugaric silazimo u podrum neke zgrade al ne ulazimo na vrata vec ima neki otvor u zidu (rupa) I kroz to se moze uci a tu je odmah naslonjen I neki otoman/plakar I jos neke kutije pa smo sisle. U sledeljem trenutku JA sedim za stafelajem I crtam al ocigledno kecapom (!?) jer mi tata (otkud sad I tata tu?) u onoj kuvarskoj kapi I kecelji za oko vrata,donosi iseckanu mekanu sunku (pasko or somethin’). Pravila sam valjda picu. Onda sam bacila pogled na crtez I videla polu suvo testo,fail mu kecap.

6)Ima jos jedan,al da kazem za danas. Sanjala sam Andjelinu Zoli.Ok to nije cudno jer sam pre 3 dana sa jasnom trazila za nju neke njene slike na netu. I neko cvece pored nje. Na slicici je bila kao sa nekom pufnastom krunom (sto imaju kraljevi).

7)Sad san ‘2 OSOBE’ koji mi je totalno cudan,bizaran ili sta vec. Joss am 2 osobe u 2 trenutka joss u to karakteri iz fima (‘Tigerland’). Znaci Bozz I Paxon. Mislim nisam bila Paxon….ustvari nisam bila Bozz….ne,ne luda sam skroz, bila sam I Bozz I Paxon (ni sopstvene snove ne mogu da sredim). Pa kazem vam,skroz je konfuzan.
Neki bunker verovatno pod zemljom. Ja (Paxon) I Bozz smo u nekom malom sobicku,tj. samo betonska uska,uska sobica sa ekom povijenom cevi koja izlazi napolje I verovatno je tu da bi usao vazduh.Aha,sad znam zasto sam gore toliko lupetala I nisam znala ko sam! Pa daaaa ja sam pokazivala Bozzu kako je ubacio onu bobu u cev u kamionu. Iako sam bila Paxon,osecala sam se kao Bozz,al znam da sam bila Paxon jer ne bi Bozz objasnjavao Paxonu kako je ubacio bombu kad nije. I Ok,nesto explodira. Odletimo kroz metalna vrata (otvorena) I padnemo u hodnik. Kad sam pala ja sam Bozz a pored mene je pao moj cale (?!) I prica o programiranju necega da govori (programiranju coveka?!).

Izvinte sto je ovako dugacko,ali obozavam da pricam o mojim snovima detaljno

:wink: :wink: :wink:

Prvi put u zivotu da sam sanjala neshto shto mi se i deshava. :shock: Jako chudan osecaj. Vishe i ne znam da li sam to sanjala i ne. I jedan san mi se obistinio. Isto prvi put. :shock: Postajem prorochica Tina, krunisana kraljica medju prorocima... 8)

Sanjao sam kako sam legao da spavam i sanjam:

Kako sam se probudio i ustao, radio sve isto kao i juče, proveo svoj dan kao što provodim i svaki drugi dan, i na kraju ležem da spavam i sanjam:

Kako sam se probudio i ustao, radio sve isto kao i juče, proveo svoj dan kao što provodim i svaki drugi dan, i na kraju ležem da spavam i sanjam:

...

Razbudi me majka sa rečima:
-Ovo si trebao da napišeš u MATRIX-u!

ovo je bio fin san...
~~~~ posto treba sad u pon. da imam kontrolni iz hemije koji me proganja i od koga imam nocne more, sanjala sam da je odlozen za 7 dana.
verujte mi, ovo je bio najlepsi san u mom zivotu. divnoo. apsolutno neodoljivo.
~~~~~

samo sam bila malko tuzna kad sma ustala... :cry: :cry: :(

DisMisaL:
Sanjao sam kako sam legao da spavam i sanjam:........
Ovako nesto sam pisao na drugom pismenom (tema - sta sanjamo i sta nam se desava, tako nesto)

Sanjao sam danas pokojnog dedu. Kao dosao da vidi sta ima novo, kako stoji stanje u dvoristu, po njivama. Sretnem ga tu iza kuce, stoji i gleda, i on okao krenemo tu po okolini i pricamo, on onako izgleda jaci nego pre, ugojeniji, a i deluje kao da ide povremeno u teretanu (ima poprilicno razvijen rameni deo), zali se sto smo pustili da izraste par vocki u jednoj njivi (onako s kraja), a u toj njivi u stvari nema nicega, bas je cale pre neki dan posejao kukuruz, i ja ga kao gledam, i mislim - dobro, neka ti bude... Onda krenemo kroz neku tamo drugu njivu, a u njoj zito izraslo skoro 20 cm, i ima ugazena putanja. I ja ga kao pitam sta je on sad uopste, neki kao vampir, duh, a on kaze da je nesto kao duh koji hoda, tako nesto, i ja ga onako udarim u rame pesnicom (znate vec, onako kao iz zezanja) a ono tvrdo covece, samo misici...i on kaze nesto kao - sta se tripujes, vidis da sam materijalan, i udari me isto tako, i nastavi da prica kako ima neke moci da moze da se krece mnogo brzo i prolazi kroz materiju. I onda upadne cale i probudi me da idemo da izvadimo prase iz furune...
Kad sam mu rekao da sam sanjao dedu pitao je samo - "i sta kaze?" :lol:
svasta... steta sto je umro, bio je mnogo gotivan lik, tek sad bi se mi zezali

Back