straaawa sajt, sto se sadrzaja i uredjenja tice...svaka cast!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(tad mesečarim po kući i plačem)...brrrrr... :shock:
. I ja, kreten, uzmem i odem kući i pustim CD. Uopšte mi se nije svideo, pošto sve nekako zvuči isto-psihodelično dr*anje gitara :x i vrištanje :shock: , i ja odem u školu, a taj CD ostane u kompu (koji koristi i moja majka
). Sad, ja se kroz nekoliko sati vratim iz škole i stoji moja keva pored kompjutera i kaže 'Kakva su ti ovo ebena g*vna?' (ona je protivnik metala
) i ja kažem 'Ma, to mi je dala neka darkerka koja je tek danas došla u muzičku, pa mi je dala CD da malo slušam. Uopšte mi se ne sviđa'. I ništa..
), uzimam sve što mi treba i izlazim napolje (u hodnik od zgrade) i vidim da je lift s'eban više nego obično :? . Kod nas u zgradi je 7. sprat poslednji na koji ide lift, a iznad ima 8. sprat na kome žive neki ljudi-prezivaju se Mučibabići
. I ja lepo vidim kako su vrata od lifta skroz iskrivljena i kako on ide na 8. sprat (što je, dakle, nemoguće jer na 8. spratu nema gde da se izađe-udario bi u neku aparaturu za pokretanje lifta i s'ebo celu zgradu :shock: :shock:
).
(koji veze sa automobilima nema), zgrada je
.
), i ko uspe više da skoči-pobeđuje. I sva sreća te moj deda uspe bolje da skoči od ovih majmuna i eto-zgrada je spašena. Za to vreme ('takmičenja', lol
) ja i ortaci gledamo, a ja se koljem misleći šta da ponesem u izbeglištvo (kompjuter, violinu, CD-e, diskmen i to).
) kaze mojoj matematicarki da imam privatnog profesora :shock: :shock: , i ova me pozove kod nje kuci. tu je pocela da se dere
ops: na mene, bila je baaas besna, a za to vreme njen muz je sedeo po kuci i blejao :? Peruzzi:Sanjah pre 4 noci jedan mnooogo konfuzan san. ostavicu ga ovde cim uspem da ga opisem na iole razumljiv nacin (bio je nekako sav pomesan, bezvremenski!?)
Ajd da probam.*Lenja_Pita*:Peruzzi:Sanjah pre 4 noci jedan mnooogo konfuzan san. ostavicu ga ovde cim uspem da ga opisem na iole razumljiv nacin (bio je nekako sav pomesan, bezvremenski!?)
Ma, napiši čoveče-kad sam ja uspela ona svoja čuda...možeš i ti!
Ajd da probam.*Lenja_Pita*:Peruzzi:Sanjah pre 4 noci jedan mnooogo konfuzan san. ostavicu ga ovde cim uspem da ga opisem na iole razumljiv nacin (bio je nekako sav pomesan, bezvremenski!?)
Ma, napiši čoveče-kad sam ja uspela ona svoja čuda...možeš i ti!
)
) i traže meni da im dam čarape (da im se ne smrznu noge). Dam ja njima sve što sam imala, i još im je to mnogo, pa oni podele i drugim devojčicama iz različitih odeljenja. A ja u toj fioci imam jedne moje OMILJENE čarapice-plavo-bele na pruge (u stvarnosti sam zaljubljena u njih, najmatorije su-verovatno zato-i ne sećam se gde i kada sam ih kupila uopšte) a nekome sam ih, eto, dala.
. Onda prstima pravim okvir i zamisljam kakva bi to fotka bila. Kad odjednom, fantasticni predeo.Na nekakvoj poljani masa ljudi, rekla bih ko na papinoj sahrani, a iznad , visoko njihovih glava, na nebu-OGANJ! Tacnija prava pravcata lava koja lebdi u vazduhu, al' kao to je normalno. Medjutim, desi se nesto, i lava pocinje da pada. Ja sve to posmatram sa neke distance i kao da hocu ove da upozorim, al' kasno! :? Cekam kuma:...nocas sam sanjao kevu, skroz se osusila od starosti i bolesti. Ja joj pridjoh, zagrlih je jako i rekoh da je volim, a ona se istog momenta iscelila i podmladila.

*Lenja_Pita*:Onda...
Sledeći san (istnoći sam sanjala još 2):
Ja sedim u mom stanu koji je na 7. spratu jedne zgrade u Brankovoj ulici (dakle, blizu Save i Brankovog mosta) :wink: . I ispred (duplih-samo u mom snu) vrata me čekaju neke drugarice da idemo napolje da se kupamo (gde-nemam pojma :? ). Ja pakujem kupaći u torbu (inače ubeđena da sam ga obukla na sebe-![]()
), uzimam sve što mi treba i izlazim napolje (u hodnik od zgrade) i vidim da je lift s'eban više nego obično :? . Kod nas u zgradi je 7. sprat poslednji na koji ide lift, a iznad ima 8. sprat na kome žive neki ljudi-prezivaju se Mučibabići
. I ja lepo vidim kako su vrata od lifta skroz iskrivljena i kako on ide na 8. sprat (što je, dakle, nemoguće jer na 8. spratu nema gde da se izađe-udario bi u neku aparaturu za pokretanje lifta i s'ebo celu zgradu :shock: :shock:
). I ja brže-bolje istrčim napolje na ulicu (da ne bi lift pao na mene-moji 3povi
).
Kad tamo-zima i pada noć. Sava se zaledila (a ja i ortakinje treba kao da se kupamo u njoj), led svuda, društvo svuda. I krenem ja ka reci, kad se setim da nisam obukla kupaći, već na sebi imam neki top što liči na kupaći i obične gaće. 'Šta je-tu je', pomislim i odlučim-presvući ću se već negde. Odemo mi do Save, i okliznemo se par puta, sedimo sa društvom (pošto teorije nema da uđemo u vodu), kad čujemo da se na Zelenjaku organizuje neko takmičenje vezano za automobile. Igra se u moju zgradu :shock: , a pravila su sledeća: ako pobedi moj DEDA :shock:![]()
![]()
(koji veze sa automobilima nema), zgrada je
spašena, tj. lift neće tresnuti gore u vrh zgrade i srušiti je. Ako pobede neki džudžovani (nem' pojma ko su ti, prvi put ih u snu vidim), zgrada će pasti :shock:.
Treba da se skače po autu (to je deal :shock:![]()
), i ko uspe više da skoči-pobeđuje. I sva sreća te moj deda uspe bolje da skoči od ovih majmuna i eto-zgrada je spašena. Za to vreme ('takmičenja', lol
) ja i ortaci gledamo, a ja se koljem misleći šta da ponesem u izbeglištvo (kompjuter, violinu, CD-e, diskmen i to).
I tu je kraj sna!
Jel' da da je dugačak? Ima još...ali drugom prilikom.
) i ja mu kažem 'Baš si odvratan i bla-bla-bla' (u svakom slučaju krenem nešto da mu njamke o 'Viva La Bam' i tome), kad primetim da mi nismo jadni ni krenuli, tj. nije se auto ni makao sa puta, ali šta ćeš.
divlja u srcu:Pa tumaci ih sam intuicijski. Na sta te asocira prvo ta zivotinja, da li je se plasis u snu ili ne. Moras sam da povezujes stvari, ne mozemo da te tumacimo kad ne znamo nista o tebi.![]()
i onda se budim (usred noci!).

I tako...svasta se tu kao desava. Na kraju sna pocnem da petljam nesto oko kreveta i slika na zidu se pomeri i kad ono sef