SANJAO SAM NOCAS....

Sanjao sam da vozim Mercedes.
Pazi, da se razumemo, ja i nisam neki ljubitelj Mercedesa, ali, eto nocas sam sanjao da sam test vozac Mercedesovih automobila.
I onda tako izlazim iz jednih i ulazim u druga kola.
I parkiram, skrecem, zalecem se u zid, i u poslednjem trenutku kocim.
I sve je superiska.
Probudio sam se sa osmehom na licu :)

Sanjala sam da je izasao doddatak (?) za neki film,i on se zove 'Combat' :roll: :shock:
I neke ljude kako vicu :? .Onako slicno kao u Veselim 70-tim kad svi posedaju u krug. Sve mi se cini da su davali jedni drugima neke lekove. I kao da su vikali nesto o gulasu :shock: . OMG :roll:

Neko reče da je sanjao psa?

Ako u snu vidite psa naše bake kažu - imaćete sreću u braku a egipćani tumače da već imate pouzdane prijatelje. Ako čujete njegov lavež po rimskom verovanju, uskoro ćete čuti lepe vesti.
Igra sa psom u snu, na javi će vam doneti pomirenje, kažu egipćani. Nemojte juriti psa u snu, jer će vam na javi uspesi biti nesigurni tumači stari ciganski sanovnik.
Crni pas donosi vam vest o lažnom prijateljstvu a beli prijatno poznanstvo.
Ako vas napada znajte da vam preti bliska opasnost, a besan pas Vas svojim režanjem upozorava na dolazeće brige.
Sanjali ste pseću kućicu - hitno ograničite svoje zahteve da ne biste uskoro završili u njoj ili osećate da vam ne dozvoljavaju nešto.
Ako sanjate psa u kućici taj san Vas upozorava na oskudicu.
Pseća ogrlica Vam nosi vest o skoroj svečanosti na koju ćete biti pozvani, a ukoliko je vi nosite, pripazite - neko Vas vuče za nos.
Pas koji zavija nosi nesreću, a ako Vas ujede i osetite bol imaćete neprilike.

Iako sam mislila da me čeka neki horor can, kako sam se sinoć prejela, nisam sanjala NIŠTA!
kakva sreća....mora da je zbog one mreže za ružne snove... :) :)

Najbolje se naspavam kada tako ne sanjam ništa...a ne kada sanjam ružno, probudim se sva umorna, ko da sam celu noć kopala...

Ja sam sanjala kako mi je neki "prijatelj" zbog racije utrapio nekakve tablete i beli prah.
I ja sad uzela onaj kokain, al' nekako ga ima previse i pokusavam da napravim crtu, a crta debela i sve se razmisljam da ako sve to usmrcem necu znati za sebe. :?
Inace, cisto da se zna, ja se ne drogiram. :lol:
Mora da je ovo zbog one teme o drogama na filozofiji.

divlja u srcu:
Ja sam sanjala kako mi je neki "prijatelj" zbog racije utrapio nekakve tablete i beli prah.
I ja sad uzela onaj kokain, al' nekako ga ima previse i pokusavam da napravim crtu, a crta debela i sve se razmisljam da ako sve to usmrcem necu znati za sebe. :?
Inace, cisto da se zna, ja se ne drogiram. :lol:
Mora da je ovo zbog one teme o drogama na filozofiji.

Kakav dobar san...Ja stalno sanjam kako vatam neke zmije..

E, ne znam da li se ovo racuna, jer je sam bio od pola sedam do deset do sedam jutros, ali evo...

Znaci, Dunav nadosh'o i to sve do mog prozora, i ja se onda probudim i otvorim prozor i rukama zahvatim malo vode da se uije, a u rukama mi ostane kora od pomorandze.
I to u narandzastoj boji (sanjao u boji)
Probam ja da odbacim tu koru, a ona se zalepila za ruke.
Trljam, a cuje se neko kuckanje i skripanje, kao noktima po drvetu neko da tare.
Probudi me moja majka recima "Jel' bre, Banditu, jel' ides ti danas na pos'o !!"

evo i moj od sinoc....
Ja na terasi i cekam da pocne bombardovanje (rek'o mi ortak) I odjednom stvarno pocinju bombe po celom Beogradu da padaju, ali posle svake se vidi jak bljesak, i 'pecurka'. Ja shvatim da je poceo nuklearni rat i krenem u stan i pocnem da urlam, ajmo u skloniste ajmo u skloniste...Kad odjednom pocinje zemljotres, ja kontam da je od od silnih detonacija...i ljulja se sve ljulja se...ja sav utrnuo...Izlazim ponovo na terasu, kada nema jedne polovine Genexa, srusila se, dok se druga nakrivila...i zovem moje da im pokazem, a oni svi dosli na terasu i nagnuli se a terasa se sva iskrivila. I opet pocnem da se derem da se sklone i tu se negde probudim :))

divlja u srcu:
A ja sanjala da mi na simsu od prozora, umesto golubova sede kucici i kake velika govanca! :lol:
I to je jos kao neki visoki sprat, a meni zao da ih teram, jer su mali i slatki. I pitam se kad ukenjaju ceo sims, nece imati gde da stanu vise! :lol:
opa,divljice:bice para! :P tako bar kazu kad sanjas kaku :roll: :?
:wink:

Sanjala sam jednog strava frajera u kog sam bila zaljubljena nekada davno... tragični splet okolnosti začinjen mojim bubama je stao na put toj ljubavi :cry:
anyway, sanjala sam... samo na momenat je izvirio... probijao mi se taj lik kroz sećanje... teško sam povezala njega sa tim mestom na kom je bio
mislim da je imao čudno zanimanje, pogotovo za svoj obrazovni profil
recimo, kada sam se ja družila sa njim već je bio magistar, a u snu je recimo bio mesar :D

e nemam pojma shta je bilo nocas, al setih se da mi je pre neku noc/jutro shta je vec bilo san bio krcat likovima sa krstarice :shock:
e bre shta ti je kad slova sa monitora krenu da se pretachu u nocnu moru :roll:

ali jagodica mi je bila pozitivan lik :D , prichale samo telefonom a ona mi je govorila da je sad sve u redu i da ...bla , bla... :D

i ja sam pocela da sanjam krstaricu.cudila sam se samoj sebi.tim pre sto sam kad procitam da je neko sanjao krstu uvek mislila "boze bas su se ljudi napalili"
kao gledam neku reklamu na tv kad ono glavni lik u reklami divlja!i to gola!kao seta kroz neki raj tj neku prirodu a ono sve zeleno oko nje i potocic i sve sto vec ide uz tu pricu.i kao nesto prica al ne mogu da se setim sta.pojavio se tu kasnije jos neko al se ne secam ko.sto je zanimljivo divlja kaze da ima velike sike al u mom snu su bas bile malecne.
nikad nisam imala gresne misli ni prema jednoj forumasici,da se odmah ogradim

hanibal77:
i ja sam pocela da sanjam krstaricu.cudila sam se samoj sebi.tim pre sto sam kad procitam da je neko sanjao krstu uvek mislila "boze bas su se ljudi napalili"
kao gledam neku reklamu na tv kad ono glavni lik u reklami divlja!i to gola!kao seta kroz neki raj tj neku prirodu a ono sve zeleno oko nje i potocic i sve sto vec ide uz tu pricu.i kao nesto prica al ne mogu da se setim sta.pojavio se tu kasnije jos neko al se ne secam ko.sto je zanimljivo divlja kaze da ima velike sike al u mom snu su bas bile malecne.

Joj superiska ti je san! :D
Samo kako bre male sike... :? te nisu moje...ko zna cije su :P

divlja u srcu:
hanibal77:

Joj superiska ti je san! :D
Samo kako bre male sike... :? te nisu moje...ko zna cije su :P
pa ne znam,to sigurno nesto znaci al ne smem ni da pitam withdrawnwater
:oops:

Back