SANJAO SAM NOCAS....

radza_macka_koja_vas_je_vidjela_bez_gaca.gif

...nocas mi neki tip pakovao koverte pune para u unutrasnji dzep od jakne. Ja idem za njim i zadovoljno se smeskam u sebi, srecan sto stizu (iz)vanredni prihodi, zadovoljno trljam ruke. Stig'o da izbrojim devet komada, onako podebljih i taman razmisljam da sutra uzmem slobodan dan i da to spiskam u shoping, kad ti tip rece:"E, ajmo negde na pice, daj ja cu da ti pridrzim jaknu." I ja kreten ko hipnotisan :shock: :shock: :shock: :shock: , a uz to sa punim poverenjem, dadoh mu.
I nisam ga video vise :cry: :cry: :cry:

Sanjao sam nocas, da sam u vojsci...opet! :shock: :? Ali, nisam u kasarni, nego sam dobio izlazak u grad i treba da se vratim u kasarnu do ponoci, ali ne mogu da stignem na vreme. A ako zakasnim, dobicu produzetak od sest meseci. :x :x :?

Srecom, probudio me je miris jutarnje kafe... :P

Sanjao sam kako se budim i shvatam da je 13:00 sto znaci da sam zakasnio da uzmem potpis od profa (predavanje pocinje u 12:00). U tom trenutku se naglo budim i shvatam kako je tek 9:00 i ima jos sat vremena za spavanje. Nastavim da spavam i nesto kasnije se sam budim i osecam nekako odmornim, sto moze da znaci samo jedno, a to se i potvrdilo mojim gledanjem u sat koji nisam cuo kad je zvonio u 10:00 - proslo je 12:00! (bilo je tacno 12:10) Brzo se spremim, odem na faks i uspem nekako da uhvatim taj potpis. 8)

... mnogo ljudi iz detinjstva...prolaze pored kao dekor sna... osećam se smireno i spokojno... svetlo je a vreme toplo...prolazim pored svih tih lica i odlazim na obalu reke... sedim satima i gledam u vodu.

sanjam,ja se odselila na novi zeland :) .s nekim :oops:.i sve ultra :P .samo mi gomila zaba skakuce po kuci :evil: . i onda on uzme pracku i krene da ih ubija,a ja pobegnem napolje i zaglavim se u nekom blatu koje hoce da me proguta :( .i dozivam ga,a on me ne cuje vec ratuje sa zabetinama.i vec mi blato do vrata,on krene da me izvlaci napolje i sam upadne u blato.i zajedno se gushimo :cry: .drzi me za ruke i vise se ne bojim ni malo onoga sto sledi 8) ...
ugh,trebala sam ovo da stavim na Astrologiju da mi neko tumachi :roll:

Jao sanjala sam nesto skroz ludo, to mi se vec par puta provlaci kroz snove.Neku prostoriju koja ima pod koji se pomera, ono kao da stoji na nekoj lopti i treba da balansiras na njemu. I nalazi se na moru, onako cak i voda ulazi u tu prostoriju. I neke likove koje poznajem, svi smo nesto u toj sobi i pokusavamo da ostanemo uspravni,....i onda mi se nesto mesa opet neka voda koja se preliva preko nekog kamenja, sve nesto bez nekog reda,....i onda odjednom sam na drugom mestu sa drugim ljudima, i onda me budi udarac klinca u glavu... :? Nemam pojma sta je to trebalo da bude i kako se zavrsilo.. :roll:

GROZNO :x :x :x ! Hororr! Uzas! Jedva sam se opasuljila kadsam ustala.Sva sreca da me je probudio mobilni jer ne znam sta bih urAdila. Sanjal je da sam nekome meni bliskom unakazila :shock: lice nozem :x :x :shock: ! I mrak je,vece,ja dolazim do trafika ispod nase crkve na Vozdovcu i ne zelim da me sad ta osoba nadje jer sam ja kria sto sam to uradila (normalno :roll: ). I pocinjeda pada kisa,zaustavljase tramvaj i izlazi moja baba (sa kojom smo posvajani) sa nekom drugaricom. Ja hocu da odem kod nje na par dana jer kao da zivim kod te osobe kojju sam unakazila.Onda ta osoba dolazi i moja baba je pita st ajoj je bilo,a ja azem da joj se ubodi ne vide od pega :? .Ma grozno,i stvarno sam mislila da sam to uradila.

GROZNO :x :x :x ! Hororr! Uzas! Jedva sam se opasuljila kadsam ustala.Sva sreca da me je probudio mobilni jer ne znam sta bih urAdila. Sanjal je da sam nekome meni bliskom unakazila :shock: lice nozem :x :x :shock: ! I mrak je,vece,ja dolazim do trafika ispod nase crkve na Vozdovcu i ne zelim da me sad ta osoba nadje jer sam ja kria sto sam to uradila (normalno :roll: ). I pocinjeda pada kisa,zaustavljase tramvaj i izlazi moja baba (sa kojom smo posvajani) sa nekom drugaricom. Ja hocu da odem kod nje na par dana jer kao da zivim kod te osobe kojju sam unakazila.Onda ta osoba dolazi i moja baba je pita st ajoj je bilo,a ja azem da joj se ubodi ne vide od pega :? .Ma grozno,i stvarno sam mislila da sam to uradila. :cry:

Back