JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.124
kako je patetican ovaj pdf tinejdzeri
skroz podrzavam samoubistvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Htio to ili ne, dzba mi je, to je jace od mene![]()
ma zezam se bre dosadno mi....![]()
![]()
![]()
ma zezam se bre dosadno mi....![]()
![]()
![]()
e ako se tako zezas, kakva li si kad si ozbiljna![]()
Dosadno je i meni, sta mislis, zbog cega sam ovdje?![]()
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Подржавам......
Ако хоћеш да се рокнеш, брате рокни се.....и онако ћемо једног дана сви умрети....ако ти је живот њесра, само то уради раније![]()
ufff...kakvo razmisljanje...
добро, признајем да се нисам лепо изразила када сам рекла ''ако ти је живот њесра''
притом сам мислила на неке огромне проблеме, првенствено на неку болест или одузетост неких делова тела....мислим, неко то може да поднесе, а неко не.....зашто онда живети вечито депресиван и на нечијој грбачи, када можеш да се решиш муке.....
добро, признајем да се нисам лепо изразила када сам рекла ''ако ти је живот њесра''
притом сам мислила на неке огромне проблеме, првенствено на неку болест или одузетост неких делова тела....мислим, неко то може да поднесе, а неко не.....зашто онда живети вечито депресиван и на нечијој грбачи, када можеш да се решиш муке.....
kako je patetican ovaj pdf tinejdzeri
A i imam mozak, pa se ne ponašam kao neko emo derle . Zaboga, prerežite već jednom te vene, ili daj idite plačite crnim suzama ili tako nešto.. Bez uvrede, naravno, volim ja emo dječicu..![]()
Da, i ja.
![]()
![]()
Napokon neko normalan na ovoj temi, sad će snijeg past'.![]()
Ja se ne bih ubila ni zbog cega. Vi radite kako hocete.![]()
Nah. Ne brini, ja upravljam i meteorskim prilikama.![]()