Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Ja cu verovatno da se roknem za koi mesec depresivan sam u zadnje vreme godinu 2 dana i nije mi nidocega.......Nevidim neku veliku frku oko toga jaka stvar ako se ubijem ima nas 6,5 miliardi 1 manje vise....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu verovatno da se roknem za koi mesec depresivan sam u zadnje vreme godinu 2 dana i nije mi nidocega.......Nevidim neku veliku frku oko toga jaka stvar ako se ubijem ima nas 6,5 miliardi 1 manje vise....

Slazem se..![]()
znate šta mi je zanimljivo... ako već nekome nije do života, hoće da se ubije, dakle totalno mu je svejedno da umre sutre, što se onda bar ne izbahati maksimalno pred umiranje ili samoubistvo, popravi sranja, radi sve što hoće pa makar d'umre ko čovek... ia ako te roknu i ako pogineš , šta god da se di - zabole te... ja bih tako uradio
znate šta mi je zanimljivo... ako već nekome nije do života, hoće da se ubije, dakle totalno mu je svejedno da umre sutre, što se onda bar ne izbahati maksimalno pred umiranje ili samoubistvo, popravi sranja, radi sve što hoće pa makar d'umre ko čovek... ia ako te roknu i ako pogineš , šta god da se di - zabole te... ja bih tako uradio

meni je doslo da se ubijem kad me je nastavnik hemije oborio na popravni
ali nisam vec sam prosao popravni
наставник?
па зар у основној на поправни?
Neko nije spreman da izdrzi takve stvari..

Ako postoji uteha.... tako je sa svima...![]()
Nemam s kim da diskutujem na pdf knjizevnost posle

Ja sam baksuz...
Cak i kad bih hteo...
Voda bi verovatno bila plitka, konopac pretanak, u pistolju corci, a tablete sa isteklim rokom trajanja...
Al' lepo je znati da bih nekom nedostajao![]()

Vidim , vec si uzimao u obzir nekoliko opcija.
Ako postoji uteha.... tako je sa svima...