Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja cu verovatno da se roknem za koi mesec depresivan sam u zadnje vreme godinu 2 dana i nije mi nidocega.......Nevidim neku veliku frku oko toga jaka stvar ako se ubijem ima nas 6,5 miliardi 1 manje vise....

znate šta mi je zanimljivo... ako već nekome nije do života, hoće da se ubije, dakle totalno mu je svejedno da umre sutre, što se onda bar ne izbahati maksimalno pred umiranje ili samoubistvo, popravi sranja, radi sve što hoće pa makar d'umre ko čovek... ia ako te roknu i ako pogineš , šta god da se di - zabole te... ja bih tako uradio

znate šta mi je zanimljivo... ako već nekome nije do života, hoće da se ubije, dakle totalno mu je svejedno da umre sutre, što se onda bar ne izbahati maksimalno pred umiranje ili samoubistvo, popravi sranja, radi sve što hoće pa makar d'umre ko čovek... ia ako te roknu i ako pogineš , šta god da se di - zabole te... ja bih tako uradio

ne mozes da znas kako bi ti postupio jer ne znas kako bi se osecao prvo i prvo. suicidalna ideacija je kompleksna stvar i na to uticu pre svega emocije koje su otisle van kontrole. znaci nema tu racionalnog zakljucivanja kakav sav zdrav svet poseduje.

Људи се обично због неких срања која су се догодила и убијају.
Кад би могао да поправи срања, зашто би се онда убио?:mrgreen:

И слажем се са постом Мрветине:)

ma ljudi se roknu bas zvog tih glupih stvari....ovaj me ne voli,ova me oborila zbog skole,devojke,decka....takvi razlozi su mi pateticni...ako ne mozes da izdrzis tako nesto,sto je bezveze i nije toliko strasno...onda stvarnooo

Ja cu verovatno da se roknem za koi mesec depresivan sam u zadnje vreme godinu 2 dana i nije mi nidocega.......Nevidim neku veliku frku oko toga jaka stvar ako se ubijem ima nas 6,5 miliardi 1 manje vise....

Blah...
Svet je preziveo smrt mnogo vaznijih i korisnijih pojedinaca...
Zbog jednog od nas, mladih... sigurno nece stati....
Ma kakav svet, ni Ulica nece stati ***... komshija do tebe ce ujutru da ode na posao ni ne razmisljajuci shta bi sa onim klincem koji se do juche tako fino pozdravljao...
Porodica, fazon, hoce... neko vreme...
Al' nece mnogo vode Dunavom proteci dok ne pocnu opet da se smeju, prave zurke, TVOJU sobu pretvaraju u prirucnu ostavu....
I dok trepnesh okom, nema te....
Ni medju zivima, a ni mrtvi te se preterano ne secaju...
Ako postoji uteha.... tako je sa svima... ;)

Back