Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?

Nikada mi se to nije desilo i nikada nisam pomislio na samoubistvo.
Mada mislim da je nekad i samoubistvo izlaz , kako kazhe stih iz jedne pesme Death-a It's easy to deny the pain of someone else's suffering. Tako da je ovo veoma shkakljiva tema.

Подржавам......
Ако хоћеш да се рокнеш, брате рокни се.....и онако ћемо једног дана сви умрети....ако ти је живот њесра, само то уради раније:mrgreen:

ufff...kakvo razmisljanje...

добро, признајем да се нисам лепо изразила када сам рекла ''ако ти је живот њесра''
притом сам мислила на неке огромне проблеме, првенствено на неку болест или одузетост неких делова тела....мислим, неко то може да поднесе, а неко не.....зашто онда живети вечито депресиван и на нечијој грбачи, када можеш да се решиш муке.....

добро, признајем да се нисам лепо изразила када сам рекла ''ако ти је живот њесра''
притом сам мислила на неке огромне проблеме, првенствено на неку болест или одузетост неких делова тела....мислим, неко то може да поднесе, а неко не.....зашто онда живети вечито депресиван и на нечијој грбачи, када можеш да се решиш муке.....

Da..
Al opet rodjeni smo da se borimo..
A ko nije tako jak nek se odma rokne..realno!

U zivotu je nateze ono sto je ispravno. A dici ruku na sebe je vrlo lako.

Mislim da ne postoji niti jedna stvar na svijetu zbog koje bi čovjek digao ruku na sebe. A i imam mozak, pa se ne ponašam kao neko emo derle koje će da se izreže jer ga je dečko/cura ostavio/la. Zaboga, prerežite već jednom te vene, ili daj idite plačite crnim suzama ili tako nešto.. Bez uvrede, naravno, volim ja emo dječicu.. NOT. :mrgreen:

Ja se ne bih ubila ni zbog cega. Vi radite kako hocete. :mrgreen:

Брате, ја бих да ми кажу да имам рак плућа и да ћу наредних пар година да проведем кашљући и на лековима и терапијама, за*еби.....:mrgreen:
Или када бих оглувела......Који ће човеку такав живот?
:mrgreen:

I opet se ne bih ubila...
Ubila bih se da mi neko kaze: "Ako se ne ubijes, pobicemo ti celu porodicu i sve tvoje prijatelje i onda cemo da ih iseckamo na komadice i razbacamo okolo da ih pojedu vrane i pacovi." ili nesto slicno.
Drugacije ne.

Back