L
lara
Gost
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nikada nisam bio toliko ocajan da bih izvrsio samoubistvo zbog toga. Jedini slucaj kada bih se ubio je taj kada bi mi pretila neizbezna duga i bolna smrt npr. da sam na 16-om spratu zgrade koja gori i nemam gde da pobegnem, e onda bih pobego al pravolinijski prema zemlji.lara:Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Odem do nekog ortakalara:Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Courtney:Ne zelite da znate koliko cesto mislim o tome...a steta.Bas imam cool zivot,samo sam,eto tako uzasno depresivna,i....ma ja sam prsla!Ali ne,stvarno,cesto placem bez razloga,sitnice umeju uzasno da me povrede...ja sam jedna jako osetljiva devojcica.
E brate ne siri negtivnu energijuAnonymous:osjecam da cu da poginem prije nove godine imam 20 god i ne znam kako sam jos uvijek ziv ali ne jos dugo poginucu u saoracajnoj nesreci izmedju 17-og novembra i 17-og decembra.
Sta da se radi toliko mi je sudjeno da zivim
kad sam god nesto predosjetio to se i dogodilo i zato znam da mi se ne pise dobro iduceg mjeseca.
Courtney:Ne zelite da znate koliko cesto mislim o tome...a steta.Bas imam cool zivot,samo sam,eto tako uzasno depresivna,i....ma ja sam prsla!Ali ne,stvarno,cesto placem bez razloga,sitnice umeju uzasno da me povrede...ja sam jedna jako osetljiva devojcica.
Jao i ja stalno placem zbog sitnica!Uzas,legnem u krevet,neceg se setim i odmah pocnem da placem!Nervira me sto nemam pravi razlog za tako nesto vec mogu reci,bez razlogakozlovack:Courtney:Ne zelite da znate koliko cesto mislim o tome...a steta.Bas imam cool zivot,samo sam,eto tako uzasno depresivna,i....ma ja sam prsla!Ali ne,stvarno,cesto placem bez razloga,sitnice umeju uzasno da me povrede...ja sam jedna jako osetljiva devojcica.
ME TOO! I to tek od pre 6-7 meseci....![]()
Pa,ovako,vidi,nije to nista strasno. Mene polako i prestaje,izgleda je to samo bio neki period mog zivota...dugo nisam imala nikakav napad depresije,da tako kazem,i sad shvatam da ipak ne treba da kvarim moj lepi zivot time...ali kad se desi,opet nece biti nista strasno. Opet cu leci u krevet i pustiti Gunse...jer sutra je novi dan!kozlovack:Courtney:Ne zelite da znate koliko cesto mislim o tome...a steta.Bas imam cool zivot,samo sam,eto tako uzasno depresivna,i....ma ja sam prsla!Ali ne,stvarno,cesto placem bez razloga,sitnice umeju uzasno da me povrede...ja sam jedna jako osetljiva devojcica.
ME TOO! I to tek od pre 6-7 meseci....![]()
Ja cu umreti 2084.,zaboravila sam datum,cini mi se da je bio jul...Chan Shaolin Si:zasto da se ubijem kad cu ionako da umrem sa 35 godina ostalo mi je jos 16 god da zivim umirem tacno 16.11.2019.god.
KUPI MILKU I SMAZI JE DOK GLEDAS NEKI DIZNIJEV CRTANI (preporucujem MULAN). TO JE NAJBOLjI LEK ZA DUSU OD SVEGA PA I OD DUBOKE DEPRESIJE.lara:Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
lara:Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Anonymous:osjecam da cu da poginem prije nove godine imam 20 god i ne znam kako sam jos uvijek ziv ali ne jos dugo poginucu u saoracajnoj nesreci izmedju 17-og novembra i 17-og decembra.
Sta da se radi toliko mi je sudjeno da zivim
kad sam god nesto predosjetio to se i dogodilo i zato znam da mi se ne pise dobro iduceg mjeseca.