Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iznenadjujutje ma k0lik0 mi zhiw0t sjeban, a werujte mi najsjebaniji mi je sk0r0 0d wsih was :P. Nikada nisam p0mislja0 na sam0ubist0 :D. Nekak0 je skr0z gey. B0lje da se lep0 0bracunasx sa swima, napredujesx i p0bedisx jedn0g dana, i narawn0 slawisx stajatji u krwi sw0jih neprijatelja Hi Hi. Kazhu mi ljudi sa f0ruma da bi trebal0 da p0dsetim psihijatra, ali kazem ja njima ***** wam majku swima, m0zete sam0 da p0pusxite qratz Hi Hi

Iznenadjujutje ma k0lik0 mi zhiw0t sjeban, a werujte mi najsjebaniji mi je sk0r0 0d wsih was :P. Nikada nisam p0mislja0 na sam0ubist0 :D. Nekak0 je skr0z gey. B0lje da se lep0 0bracunasx sa swima, napredujesx i p0bedisx jedn0g dana, i narawn0 slawisx stajatji u krwi sw0jih neprijatelja Hi Hi. Kazhu mi ljudi sa f0ruma da bi trebal0 da p0dsetim psihijatra, ali kazem ja njima ***** wam majku swima, m0zete sam0 da p0pusxite qratz Hi Hi

I da hocesh da izvrshish samoubistvi ne bi mogao jer ne bi umeo da napishesh oproshtajno pismo .

Hmm ti hotjesx da se ja ubijem? znacxi h0tjesx da unistisx jedin0g spasi0tza tw0ga nar0da. tz tz tz t0 nije pametn0 dete. Widisx kad ja umrem, umretjete i swi wi :mrgreen:.
Narawn0 tw0je b0g0hulne recxi uperene ka m0jim sl0wima nemau efekta...
a ti si taj o kome su maje i egipcani pricali da ces nas sve sjebati krajem 2012 :)
ps.svi oni koji razmisljaju o samo ubistvu-samo izvolite! ionako sranja koja vas na to teraju nikada nece biti manja nego veca,a sam zivot vam sigurno nista ne duguje,pa ako ste vec tolika pi*ka i kukvica da se borite onda se makar ubijte sad pre sranja i svalite sve problem na ljude do koje vam je mozda stalo,tako ces vas bar pamtiti po necemu :)

Back