Master_Chief:
znaci nemamo pravo da kazemo nase misljenje nego treba da se slazemo s ostatkom grupe iako govorimo mozda pogresno?Ja licno mislim da je to kukavicluk isto kao i da je biti gay bolest i da abort moze da bira majka deteta a ne okolina!!
Niko od tebe ne trazi Master,ja pokusavam da ti obrazlozim svoje vidjenje stvari.........
Dobro i ja ponekaad umem da budem netakticna ali valjda si do sada vec naucio moj stil
Drugo,ono pitanje koje ti vec postavih.Dakle mislis da zena treba da ima pravo da abortira,jer to je njen zivot,njeno dete i njen izbor.
Samoubica onda takodje ima pravo da se ubije,njegov je zivot,sam je sebi presudio.
I izmedju ova dva slucaja nema razlike.
Vi priccate o npr ljudima koji ostaju iza samoubice i kako on ne misli o njihovim osecanjima i zato ga nazivate sebicnim.
Sta je sa devojkom koja izabere abortus,a ima momka koji je voli,koji zeli dete sa njom.....sta je sa njegovim osecanjima.
I zena i samoubica su sebicni,ali zeni se tolerise?????Zasto??
Drugo,zar abortus sam po sebi nije kukavicluk?
Budi realan,treba biti hrabar pa roditi dete,iako je devojka mozda premlada,ili nema para.....ali ti nigde npr nisi nazvao takve devojke kukavicama.....a samoubice jesi,mada ne znas kakvi su njihovi problemi....
I kad kazem problem,ne mislim tipa: sutnuo me decko,pao sam razred,niko me ne voli,dugujem pare....
jer nije sve u tome....
Zacarani krug koji cine nas um i strahovi je jak......i ponekad u trenutku....covek pozeli da ode...da ne ustaje sa suzama u ocima svaki dan,da ima nesto cemu ce se radovati i sto ce zivotu dati smisao.....i on ceka....ceka....vremenom cekanje i sanjarenje dosadi....onda se potrudi sam i padne,razocara se........i kraj je veoma blizu.
Sve u svemu ja ....vise nemam sta da dodam.....povlacim se sa teme....a vi i dalje zivite u sretjnoj iluziji.