Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E OVO SVI ZNAJU:U TAKVIM TRENUCIMA JE BOLJE DA ME NIKO NE DIRA JER SAM U STANJU SVE DA POLUPAM I DA POBIJEM CEO SVET!!!TO JE KAD SAM NERVOZNA I KAD SE OSECAM KAO RIBA NA SUVOM.A KAD SAM TUZNA NE ZNAM STA CU SA SOBOM ALI MI RAZGOVOR SA NAJBOLJIM DRUGOM UVEK POMOGNE.ON ME ODVEDE NA PICE I ORASPOLOZI KOLIKO JE TO MOGUCE.

Master_Chief:
samoubistvo je za kukavice koje hoce da pobegnu od stvarnosti...

Mislis da je za kukavice ?
Naravno da je to linija manjeg otpora i da je zivot ruzan i da je smrt lepsa. Ali to nikako nije kukavicki poduhvat. Mislim niko ne zna dok ne proba, a jedna meni vlo bliska osoba je probala da se ubije i verujte da je jako tesko savladati urodjeni instinkt zivota i samoocuvanja.
A naravno da nikad ne bih izvrsila samoubistvo, jer zivot shvatam kao avanturu, koju treba sto bolje da prozivim.

Majesty Of The Nightsky:
Master_Chief:

Naravno da je to linija manjeg otpora i da je zivot ruzan i da je smrt lepsa. Ali to nikako nije kukavicki poduhvat. Mislim niko ne zna dok ne proba, a jedna meni vlo bliska osoba je probala da se ubije i verujte da je jako tesko savladati urodjeni instinkt zivota i samoocuvanja.
A naravno da nikad ne bih izvrsila samoubistvo, jer zivot shvatam kao avanturu, koju treba sto bolje da prozivim.
Mislim kukavicki je zato sto probas da pobegnes od problema,neki misle da je ubistvo jedino resenje,ali mora da postoji neko drugo resenje,a ne oduzeti svoj zivot.

miss:
Majesty Of The Nightsky:
Master_Chief:

ja bas mislim da jeste...pa lakse je skupiti hrabrost i skociti sa zgrade (to je fazon par sekundi) nego se suociti sa sobom i resiti probleme...

Hajde stani na krov zgrade, rasiri ruke i pomisli kako nikad vise u zivotu neces videti ljude koje volis, kako se neces smejati, kako neces slusati muziku, gledati filmove, druziti se sa roditeljima, bracom,sestrama, deckom ........ Zivot je generalno sra**,ali ga zato mi ulepsavamo i uzivamo u njemu koliko god mozemo.
I trebaju ti muda da konacno kazes 'dosta' i da skocis. Odrices se nekih sitnih zadovoljstava od kojih si ziveo.
Tesko je ubiti se, a tesko je i nastaviti da zivis i suociti se sa problemima.
Zato smo mi ljudi jaki(relativno) i zato treba iskulirati i ne filozofirati mnogo na ovakvim temama.

Majesty Of The Nightsky:
miss:
Majesty Of The Nightsky:
Master_Chief:

ja bas mislim da jeste...pa lakse je skupiti hrabrost i skociti sa zgrade (to je fazon par sekundi) nego se suociti sa sobom i resiti probleme...

Hajde stani na krov zgrade, rasiri ruke i pomisli kako nikad vise u zivotu neces videti ljude koje volis, kako se neces smejati, kako neces slusati muziku, gledati filmove, druziti se sa roditeljima, bracom,sestrama, deckom ........ Zivot je generalno sra**,ali ga zato mi ulepsavamo i uzivamo u njemu koliko god mozemo.
I trebaju ti muda da konacno kazes 'dosta' i da skocis. Odrices se nekih sitnih zadovoljstava od kojih si ziveo.
Tesko je ubiti se, a tesko je i nastaviti da zivis i suociti se sa problemima.
Zato smo mi ljudi jaki(relativno) i zato treba iskulirati i ne filozofirati mnogo na ovakvim temama.

Slazem se u potpunosti Majesty

slazem se sa masterom, samoubistvo je za kukavice i SEBICNE ljude!

@ majesty

ok stacu na krov zgrade i pomisliti na sve ljude koji mi znace i koji me vole i koje ja volim i reci cu sebi da vredi ziveti zbog njih! i necu skociti, vec se suociti sa svojim problemima!

a sad se svi setite ratke, i onoga sto nam je ona rekla o svom zivotu! zar to nije veeeeeliki problem? a ona je jos uvek ziva! to se ceni! problemi postoje za to da bi se resili!

tanja_cudo:
slazem se sa masterom, samoubistvo je za kukavice i SEBICNE ljude!

@ majesty

ok stacu na krov zgrade i pomisliti na sve ljude koji mi znace i koji me vole i koje ja volim i reci cu sebi da vredi ziveti zbog njih! i necu skociti, vec se suociti sa svojim problemima!

a sad se svi setite ratke, i onoga sto nam je ona rekla o svom zivotu! zar to nije veeeeeliki problem? a ona je jos uvek ziva! to se ceni! problemi postoje za to da bi se resili!
upravo,mislim da se ubistvom ne resavaju problemi,mozda resis problem sebi ali onda ostavljas probleme onima koji su ostali zivi,odnosno svojim najblizima.

tanja_cudo:
slazem se sa masterom, samoubistvo je za kukavice i SEBICNE ljude! @ majesty

Glupost.
Kad budes u situaciji gore navedenoj onda mi se javi i daj dobre dokaze da je samoubistvo sebicno.

A jos nesto da vam priupitam...na onoj temi za Abortus ti si se zalagala,cini mi se,a i ti Master,da je pravo svake zene da radi sa svojim telom i zivotom sta zeli.
Zar nije onda tako i sa samoubicama.
Svakom od nas je dat zivot ,da ga zivimo i da radimo sa njim sta hotjemo.Zar nije tako?
Da li si ti ikada u zivotu bila sebicna?
Ne naravno,otkud tebi PRAVO da kazes da je neko sebican ili kukavica.Da li ti znas nekog samoubicu,da li znas njegove probleme ili stanje uma?

Ne ne znas...nemas pojma ali umes da se proseravas na temama o kojima nemas pojma...
Bezi tamo .......

Citam poslednje dve strane i neverujuci se ceskam se po glavi...
Nekoliko puta sam proverio da li sam na pravoj temi...

Znaci samoubistvo je za hrabre ljude, koji su jaki, i koji ostvajuju neko PRAVO u svom zivotu... Sta je jos bilo.... A da neko ga je napravi da zvuci kao post. Tipa odrices se nekih sitnih zadovoljstava u zivotu ili slicne gluposti....

Ne razumem...

Ajmo svi na krov zgrade da skocimo da pokazemo koliko smo hrabri!

wild_child:
tanja_cudo:
slazem se sa masterom, samoubistvo je za kukavice i SEBICNE ljude! @ majesty

Glupost.
Kad budes u situaciji gore navedenoj onda mi se javi i daj dobre dokaze da je samoubistvo sebicno.

A jos nesto da vam priupitam...na onoj temi za Abortus ti si se zalagala,cini mi se,a i ti Master,da je pravo svake zene da radi sa svojim telom i zivotom sta zeli.
Zar nije onda tako i sa samoubicama.
Svakom od nas je dat zivot ,da ga zivimo i da radimo sa njim sta hotjemo.Zar nije tako?
Da li si ti ikada u zivotu bila sebicna?
Ne naravno,otkud tebi PRAVO da kazes da je neko sebican ili kukavica.Da li ti znas nekog samoubicu,da li znas njegove probleme ili stanje uma?

Ne ne znas...nemas pojma ali umes da se proseravas na temama o kojima nemas pojma...
Bezi tamo .......
pa jesam se zalagao da svako ima pravo da radi sta hoce ali,pa i taj sto izvrsi samoubistvo,nek ga izvrsi ali je oznacen kao kukavica,ja ne osudjujem to ali mora imati jos neko resenje sem ubistva.

Back