Neiskusno i smesno? Mozda...
Mozda nisam rekao ono sto sam hteo na pravi nacin, taj dan sam bio strasno nervozan, ali sustina je to.
Primer: Moja drugarica (nije mi bila neka dobra drugarica vec samo poznanica) je imala sve, ali bukvalno sve sto jedna devojka moze pozeleti. Bogata porodica, roditelji normalni ljudi koji je mnogo vole.
Ali ona se ubila. Zasto? Jer ju je ostavio decko s kim je bila cetiri meseca... Ajde verovatno da ga je mnogo volela, ali da se ubije eeeejj?
Druga drugarica, siromasna i tesko bolesna majka, oca nema, ima mladjeg brata od 5 godina. Ide u skolu, a posle skole radi da bi se prehranila... Ne mozes da kako ona, i pored neverovatno teskog zivota, uziva u njemu. Odlican je djak, super drug i svi je volimo... Devojka ima svoju viziju i planove i tome tezi. Ja se njoj divim... Ona ne da ne pomislja na samoubistvo nego upravo obrnuto...
Jeste da su ovo dva radikalna primera, ali opet koliko nekome zivot moze da bude sj*ban da bi se ubio u 17,18,22 godine... Pa to su upravo i najbolje godine, ako tada ne zivis kada ces?
Druga je stvar samoubistvo, kada neko ima neku neizlecivu bolest i trpi neverovatne muke svakodnevno, a zna da nema pomoci... Onda je po meni to opravdano, ali ako je neko zdrav, prav, pun snage i nista mu ne fali i hoce da se ubije, e to ne mogu da shvatim...
Jos nesto, nisam se ni najmanje zeleo hvaliti da sam "jak" ili ne znam sta drugo, vec sam samo rekao da ne znam sta moze da mi se desi pa da pomislim na samoubistvo..