SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I šta onda? Jel ga menja podpredsednik i na koji rok?
Bolje da lipše danas.
.
Па то је отприлике нека идеја, почели су са гурањем Камале Харис, а онда ју је у једној дебати сахранила Тулси Габард.

Сада је Камалу Бајден узео за потпредседницу и ако Бајден није председник, она преузима место до краја мандата, као што је Џонсон преузео место када је Кенеди убијен или Форд када се Никсон повукао.

Бајден је тешко дементан и кажу да га одржавају у овим изборима којекаквим дрогама.

.

1601527281583.png

Ма пусти те лузере,

јеси видео како је Бритва јуче покидао у дебати?

Бајден и кидање у истој реченици?
Деда је неспособан за обављање основних животних функција, а демоси га гурнули у кампању. Веома грозно од вас, да тако злоупотребљавате старца и да рачунате на то да ће брзо да умре.

Деда је неспособан за обављање основних животних функција, а демоси га гурнули у кампању. Веома грозно од вас, да тако злоупотребљавате старца и да рачунате на то да ће брзо да умре.

Искључите Трампов Твитер. Укључите мозак.

Бритва је био перфектан у дебати.

Ali bilo je vreme da mu neko kaže ono što je Joe rekao.

"Ajde zaveži bre."

Smoki baš botujes za tu nedojebanu kliniku?! Užas.
Pazi ja nisam za Trampa i ti to znaš, ali svi ovi libertarijanski infuenseri koje cenim su listom za Trampa kao mnogo, mnogo manje zlo po njihovim rečima
Znači kad počnem pratim neke druge ljude infuensere "liberale" i to su nerealne demagogije o sistemskom rasizmu, culture race theory i sva ova sranja kulturnog marksizma
Ja časkom shvatim that it is not my cup of tea
A da ne govorim ako počnem da pratim neke socijaliste
Mislim između Gravel institute i PragerU više je nego jasno koga ću da odaberem

Crvenokosa Libertarijanka piše o Constitution, a ne o Culture race theory i šta ja onda imam da botujem za nju kad se slažem max.
Logično je gde je moje mesto.:)

Sad ni meni se ne sviđa Tramp-Vučić style, ali brate ako oni kažu da im je Tramp bolji šta ja imam tu da se mešam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back