SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0SBJG0Tramp_bajden_drzave.png

Бајден и кидање у истој реченици?
Деда је неспособан за обављање основних животних функција, а демоси га гурнули у кампању. Веома грозно од вас, да тако злоупотребљавате старца и да рачунате на то да ће брзо да умре.
Pa to je i cilj, da penzioniše Trampa i da se preseli na ahiret,dosta je trčkarao po ovom svetu .

Pa to je i cilj, da penzioniše Trampa i da se preseli na ahiret,dosta je trčkarao po ovom svetu .

A da ga onda Kamala Hitler uguši na spavanju, preuzme njegovu funkciju i započne teror nevidjenih razmera na celoj planeti.

To je ukratko plan satanista (globalista).

Ali njihov najveći (i za sada nerešiv) problem je što je gospodin Tramp tvrd orah koji ima 40 miliona hard core dobro naoružanih pristalica. :super:

Izgleda biće posla za Bananamena zvanog Brett Kavanaugh :D
Već se vidi da Tramp neće sići sa vlasti i da će da izvede državni udar sve pod maskom Insurrection act i to sve nakon što naslednica Ginsburgove bude presudila u njegovu korist.

Alt-Right reins supreme!! :per:
Mayor Ted Wheeler ide na doživotnu robiju garantovano (dobro možda ne doživotnu)
Ali nakon što su ga zayebavali sa Mueller report 3 godine sad su mu se sa puštanjem Antifa i BLM protesta i paljevina namestili na penal.
Sve može da ih pohapsi. Sve te DS guvernere i gradonačelnike.
Nakon toga Prelepa Aleksandrija Cortez neće smeti da otvori gubicu u Predstavničkom domu.:lol:
Žena mora da zna gde joj je mesto! #MakeAlexandriaBartendAgain :rtfm:

Bajden, Klintonovi i Soroš idu u starački dom (Kućni Pritvor) :malav:
Obama se javno izvinjava Njegovom Imperatorskom Veličanstvu i dobija Oprost Grehova.:D
Kamala menja pol i odlazi u manastir.:lol:

Haa ?

Dobar "izgovor" za nepriznavanje izbora !
Svašta može da bude sa tim bailoutima kojih ima baš mnogo, a forsira ih upravo DS ne Tramp.
Tramp ih smatra nelegalnim od početka.
Ako Tramp ne počne da uzvraća ima da ga rasčereče sa svih strana izgleda.
Maltene građanski rat.
Mada mislim da će Tramp da se povuče i možda i najbolje tako, ko zna...
Ne mešam se mnogo u te izbore.

Ako su obojica podjednako proruski, kako to da svi rusopušijaneri na ovoj temi navijaju za Drampfa
Ok, ako se svijet meri Tixijevim kognitivnim koracima...
Mada dotični Tixi je čak i Erdogana uzdizao u nebesa, a sve to znači da bi mu i Ramuš Haradinaj bio pobratim za par kila čvaraka i kavurme tako da baš i ne znam što se tog metričkog sistema tiče...:)

Ako su obojica podjednako proruski, kako to da svi rusopušijaneri na ovoj temi navijaju za Drampfa
a za koga da navijaju, za cnn? oces da kazes da su dosli I ovde u sred amerike i u mom komsiliku stavili tablu joe biden CREEPY UNCLE?

nisam siguran da ti razumes hladnoratovsku podelu sveta, vojnu ravnotezu, i ideolosku podeljenost - kad kazemo ''crvena opasnost'' mi mislimo na komunizam, a nismo opsednuti sa putlerom, niko ovde nije proruski, vec su neki izdajnici uzeli pare od rusa, prodali uranijum1, za masne pare, a ne iz ljubavi prema rusima... isto i bajden, dobi masne pare od jako bitne licnosti, iz vlasti rusije!!! - nije on rusoljub, vec paroljub, nesto je prodao

to ti je kao u onoj prici, kada se lopov dere, drz'te lopova, dok sam krade

to je cela ova ujdurma sa rusima, demokrate su uzele masne pare od rusa, za stvari od strateskog interesa, cin veleizdaje kao sa uranijumom1, i onda laju kao rusko mesanje...mora da rusi postavljaju table po americi creepy joe, i tako se mesaju

i sad bi lopovi, i izdajnici da zapale ameriku, krijuci se iza ''ideje'' antifasisticke - antife... a ko im je tu ideju ulio ako ne rusi, da zapale ameriku?

zar smo mi trampovci fasisti? svi mi koji smo ga izabrali prvi put? mislim da ste vi pre isprani mozgovi, sa uspavanim dzoom se poistovecujete umestod a sednete i nauycite istoriju, ko je bio fasista, a ko antifasista/antifa.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back