SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bajden preti Trampu: Ako odbiješ da se povučeš…
30.09.2020. 20:55
Tanjug

Džo Bajden

Demokratski predsednički kandidat Džo Bajden izjavio je da se Amerikanci neće držati po strani ako predsednik Donald Tramp izgubi izbore i odbije da se povuče.

On je to rekao tokom kampanje u Ohaju, dan nakon što je Tramp u predsedničkoj debati ponovo odbio da kaže da li će prihvatiti rezultate novembarskih izbora, prenosi Rojters.

– Predsednik će se povući – rekao je Bajden i dodao da američki narod neće tolerisati suprotno.

– Američki građani će odlučiti ko će biti sledeći predsednik. Tačka – zaključio je Bajden.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovaj Bajden kao da mi čita misli :D

Smradikalne Srbende uobicajeno podrzavaju luzere
Kad kazem Luzere mislim na Tramparu

Meanwhile in America

120286175_197105335133151_5705293733703544216_n.jpg

A štooo?
Od početka (mandata) mislim da Trump baš lepo predstavlja Američane - on je najautentičniji predsednik kojeg su ikad imali, jedini pravi Američanin, ko uslikan. Ne vole ga samo zato što ga prepoznaju u rođenoj kući, u ogledalu. Zato nisu voleli ni onog imbecila Busha, iz istih razloga. Mislim da Trump savršeno pristaje svom narodu. S druge strane, bilo bi baš zabavno da pobedi onaj senilni što nosi pelene za odrasle. Mislim, pod uslovom da mu niko ne dozvoli da se približava dugmetu za lansiranje nuklearnih bojevih glava. Ako mu to onemoguće, baš će biti zabavno. Gledaš konferenciju iz Bele kuće koju prekidaju reklame dok predsednika odvedu da mu zamene pelene. Haos!
Zabava miliona!
Pogotovo za Kineze i Putina.

A štooo?
Od početka (mandata) mislim da Trump baš lepo predstavlja Američane - on je najautentičniji predsednik kojeg su ikad imali, jedini pravi Američanin, ko uslikan. Ne vole ga samo zato što ga prepoznaju u rođenoj kući, u ogledalu. Zato nisu voleli ni onog imbecila Busha, iz istih razloga. Mislim da Trump savršeno pristaje svom narodu. S druge strane, bilo bi baš zabavno da pobedi onaj senilni što nosi pelene za odrasle. Mislim, pod uslovom da mu niko ne dozvoli da se približava dugmetu za lansiranje nuklearnih bojevih glava. Ako mu to onemoguće, baš će biti zabavno. Gledaš konferenciju iz Bele kuće koju prekidaju reklame dok predsednika odvedu da mu zamene pelene. Haos!
Zabava miliona!
Pogotovo za Kineze i Putina.
Jel zato ****** pokušao da izabere Bajdenovog protivnika

Bajden je tako "pokido" u debati da se cela medijska javnost u americi digla i preklinja ga da ne izlazi po drugi put jer ce ga pregaziti kao Buldozer 🤣🤣🤣 ne da nece ni dugmici ostati....A populizam pa alo ljudi ovo je USA sve je to big fkn show enjoy i relax imate internet valjda znate kakav je mentalni sklop prosecnog amerikanca 🤣🤣🤣 ko vas je to zajebo da su ameri neki ostroumni ljudi kriticki najstrojeni...a Tramp je showman master troll sto se kaze...

Bajden je tako "pokido" u debati da se cela medijska javnost u americi digla i preklinja ga da ne izlazi po drugi put jer ce ga pregaziti kao Buldozer 🤣🤣🤣 ne da nece ni dugmici ostati....A populizam pa alo ljudi ovo je USA sve je to big fkn show enjoy i relax imate internet valjda znate kakav je mentalni sklop prosecnog amerikanca 🤣🤣🤣 ko vas je to zajebo da su ameri neki ostroumni ljudi kriticki najstrojeni...a Tramp je showman master troll sto se kaze...
Ajd nemoj da je bila debata nisam imala pojma
Bila sam sigurna da ga oni njegovi neće pustiti, mislim, nije zgodno da ti se kandidat upiša tokom debate
e baš mi krivo što nisam znala!

A što bi mi bili najgori od sve dece? Nek ima neko drugi kretena za preCednika
Vucic je covek ispred svog vremena 🤣...Vidi da je globalni trend jeftin populizam idiokratija jos ako zacinis malo sa politickom korektnoscu...ali u granicama ne da bas trujes mozak agresivno kao svi americki mediji i odes u "full retard mode kao Black lives matter" pa to napravi kontra efekat...

Vucic je covek ispred svog vremena 🤣...Vidi da je globalni trend jeftin populizam idiokratija jos ako zacinis malo sa politickom korektnoscu...ali u granicama ne da bas trujes mozak agresivno kao svi americki mediji i odes u "full retard mode kao Black lives matter" pa to napravi kontra efekat...
Čekaj, daj mu vremena. Jedno 30 godina, ko Milu. Znaće on, znaće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back