SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako će za svakog neprijatelja Amerika da ustukne: ("Ne očekujete valjda da ratujemo??") onda čemu im služi vojska. Nek se samoukinu.

Za Ruse nisi pričao iz tog ugla: ("Ne očekujete valjda da Rusija rizikuje konflikt sa nuklearnom silom??") nego u njihovom slučaju: "Samo ratuj, samo ratuj."

Ko mi je rekao da Rusija želi da porobi svet? Sami *******i ovde, rekli su da će Putin ovladati Evropom.
*******i pogotovo srpski nisu mjerilo za nista.
PS.Rusija nije bas svaki neprijatelj.Nuklearna sila koju zadnjih 30 godina konstantno guras.Nekada malo i zapreti i zarezi( slucaj Gruzija,Sirija,Ukrajina) ali suma sumare tendencije su vrlo jasne.Rusija je u teskoj defanzivi zato mi je i smjesna prica kako ce Rusija zauzeti Finsku.Ajd razumijem da se napali neki slupani mladjahni liberal u smislu neke dugogodisnje rusofobije i ispiranja mozga ali generalno prica je teski šit ako se stavi u neki ozbiljan koncept.

*******i pogotovo srpski nisu mjerilo za nista.
PS.Rusija nije bas svaki neprijatelj.Nuklearna sila koju zadnjih 30 godina konstantno guras.Nekada malo i zapreti i zarezi( slucaj Gruzija,Sirija,Ukrajina) ali suma sumare tendencije su vrlo jasne.Rusija je u teskoj defanzivi zato mi je i smjesna prica kako ce Rusija zauzeti Finsku.Ajd razumijem da se napali neki slupani mladjahni liberal u smislu neke dugogodisnje rusofobije i ispiranja mozga ali generalno prica je teski šit ako se stavi u neki ozbiljan koncept.
Ne postoji nikakva "dugogodišnja rusofobija i ispiranje mozga." Video si da je rusomajmun postao predsednik zapada 2016.

Ono što postoji su 3 ruske invazije zadnjih godina, a išli bi na još da imaju snage.

Ne postoji nikakva "dugogodišnja rusofobija i ispiranje mozga." Video si da je rusomajmun postao predsednik zapada 2016.
RUSOMAJMUN JE DOBIO 3,5 MILIONA DOLARA, JEL MALO DOBIO, I KAKO IH JE DOBIO???

16 hours ago - "Hunter Biden got three and a half million dollars from the wife of the mayor of Moscow, Trump said Sept. 27 at a press conference. "Why did he ...

ja kazem -APSANA! KAKVI CRnI POSTANSKI IZBORI, POSTANSKA KOCIJA, KAUBOJCI, HAPSI BRE!

https://nypost.com/2020/09/29/trump-rips-hunter-bidens-alleged-3-5m-payout-from-russian-billionaire/

Ako se pogledaju ankete ogromna većina Amera i želi povlačenje trupa i izlazak iz svih ratova. Takvo je stanje još od rata u Iraku. Tu Tramp opasno šije svakog protivkandidata jer je prvi predsednik koji govori o tome.

Da. To može biti veoma bitan adut u ovim izborima. Uz to, dobar procenat mlađih kandidata bi radije video kao predsedničkog kandidata Sandersa nego ovoga. I po tradiciji, oni neće izaći na izbore. Mene u stvari i ne zanimaju mnogo ovi izbori osim u delu koji se dotiču Balkana. A što se tiče rata sa Kinom, Rusijom, trovanja političara, rasizma, podeljenosti američkog društva... zabole me tuki. Ko god da pobedi , neće se bogzna koliko odraziti na moj život. Vidim da se Balkanci intezivno bave tim izborima za razliku od , recimo, Nemaca ili Švajcaraca. Ja da ne svratim na srpske portale ne bih ni znao da su u novembru izbori u Americi.

ali generalno prica je teski šit ako se stavi u neki ozbiljan koncept.
zapad jede govna sa novicokom, dok rusi tvrde da imaju najnaprednije nukllearno oruzje - moj zakljuycak je da je zapad gomila kineskih placenika koji gledaju da sruse zapad pod plastom korone, da se jos malo napljackuju za kraj imprije..

da ucimo kineski, jer ako bajden smradonja pobedi, gotovi smo!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back