e, pa eto, sad si me informisao ... da je dzo nekad bio normalanSledeći moderator je Stiv Skali sa C-Spana, koji je nekad stažirao kod normalnog Džoa
a taj je ugledan kao i svi lazni mediji
preispitaj ti bolje sta znaci PRISTRASNOST.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, pa eto, sad si me informisao ... da je dzo nekad bio normalanSledeći moderator je Stiv Skali sa C-Spana, koji je nekad stažirao kod normalnog Džoa

e, pa eto, sad si me informisao ... da je dzo nekad bio normalan
 smajlića?
 smajlića?KAZU SLEDECI RAT ZAVRSAVAJU U VASINGTONU, JA NE MOGU DA VERUJEM, ALI AKO BAJDEN UZIMA PARE OD GRADONACELNIKA MOSKVE, SVE JE MOGUCE.Ko mi je rekao da Rusija želi da porobi svet? Sami *******i ovde, rekli su da će Putin ovladati Evropom.
*******i pogotovo srpski nisu mjerilo za nista.Ako će za svakog neprijatelja Amerika da ustukne: ("Ne očekujete valjda da ratujemo??") onda čemu im služi vojska. Nek se samoukinu.
Za Ruse nisi pričao iz tog ugla: ("Ne očekujete valjda da Rusija rizikuje konflikt sa nuklearnom silom??") nego u njihovom slučaju: "Samo ratuj, samo ratuj."
Ko mi je rekao da Rusija želi da porobi svet? Sami *******i ovde, rekli su da će Putin ovladati Evropom.
Ne postoji nikakva "dugogodišnja rusofobija i ispiranje mozga." Video si da je rusomajmun postao predsednik zapada 2016.*******i pogotovo srpski nisu mjerilo za nista.
PS.Rusija nije bas svaki neprijatelj.Nuklearna sila koju zadnjih 30 godina konstantno guras.Nekada malo i zapreti i zarezi( slucaj Gruzija,Sirija,Ukrajina) ali suma sumare tendencije su vrlo jasne.Rusija je u teskoj defanzivi zato mi je i smjesna prica kako ce Rusija zauzeti Finsku.Ajd razumijem da se napali neki slupani mladjahni liberal u smislu neke dugogodisnje rusofobije i ispiranja mozga ali generalno prica je teski šit ako se stavi u neki ozbiljan koncept.
Taj polovni glumac je drumpftard, nisam znala.
Jel to ona reč za koju ni sami ne znate šta značiNeoliberalizam
Ne postoji nikakva "dugogodišnja rusofobija i ispiranje mozga." Video si da je rusomajmun postao predsednik zapada 2016.
Ono što postoji su 3 ruske invazije zadnjih godina, a išli bi na još da imaju snage.

RUSOMAJMUN JE DOBIO 3,5 MILIONA DOLARA, JEL MALO DOBIO, I KAKO IH JE DOBIO???Ne postoji nikakva "dugogodišnja rusofobija i ispiranje mozga." Video si da je rusomajmun postao predsednik zapada 2016.
Ako se pogledaju ankete ogromna većina Amera i želi povlačenje trupa i izlazak iz svih ratova. Takvo je stanje još od rata u Iraku. Tu Tramp opasno šije svakog protivkandidata jer je prvi predsednik koji govori o tome.
Vi rusini ste prizivali građanski rat u "Merici," a sad glumatate da vam je prioritet bezbednost njihovih trupa.Da. To može biti veoma bitan adut u ovim izborima.
Taj polovni glumac je drumpftard, nisam znala.
Vi rusini ste prizivali građanski rat u "Merici," a sad glumatate da vam je prioritet bezbednost njihovih trupa.

Opet projektuješ.Ma ne znaš ti praktički ništa, odgovoriti ti ima smisla jedino kao relaksacija, ostalo je farsa....
pa da te zezamZašto si mi editovao citat i izbaciosmajlića?
To ti nije smetalo kad je 2016. pobeđivao vaš KGB kandidat drumpf.Vidim da se Balkanci intezivno bave tim izborima
zapad jede govna sa novicokom, dok rusi tvrde da imaju najnaprednije nukllearno oruzje - moj zakljuycak je da je zapad gomila kineskih placenika koji gledaju da sruse zapad pod plastom korone, da se jos malo napljackuju za kraj imprije..ali generalno prica je teski šit ako se stavi u neki ozbiljan koncept.
Da, ne postoji dugogodišnja nego višedecenijska.Ne postoji nikakva "dugogodišnja rusofobija i ispiranje mozga."
To samo postoji u našim medijima. Što znači, naši komentatori se žale na "strašnu rusofobiju u americi."Da, ne postoji dugogodišnja nego višedecenijska.

A ti si kao gledala totramp je jeo ovog za dorucak..i to slatko.. onako polumrtav u raljam trampa samo je uspeo za zacvili rasisto lutkice avav