Bren
Elita
- Poruka
- 23.822
Najbolji scenario bi bio da Bajden pobedi i inauguriše se , a onda da odmah posle umre.
I šta onda? Jel ga menja podpredsednik i na koji rok?
Bolje da lipše danas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji scenario bi bio da Bajden pobedi i inauguriše se , a onda da odmah posle umre.
Smradikalne Srbende uobicajeno podrzavaju luzere
Kad kazem Luzere mislim na Tramparu
Meanwhile in America

To ne menja cinjenicuOvo izgleda da mu ni sve swing state ne mogu pomoći
Voleo bih da Tramp izgubi samo da ispadne da je za džabe ponižavao Vučića![]()
To ne menja cinjenicu
Predsednik Amerike je isponizavao Vucica u Magarecu klupicu
Ko god da pobedi Vučić će nastaviti uvlačenje. Bajdenu će reći ma uvek sam bio za demokrate, vidi me na žurci kod Klintona. To oko Trampa je bila farsa.
.I šta onda? Jel ga menja podpredsednik i na koji rok?
Bolje da lipše danas.
Kako likuju ove naše rezimlije, heroji 90tih i svrsavaci na Fucka i Zlobu kao eto kako se svadjaju u Americi a kod nas u Rusiji Srbiji Kubi Iranu i Sjv. koreji nema tih problema.
Ма пусти те лузере,
јеси видео како је Бритва јуче покидао у дебати?
Бајден и кидање у истој реченици?
Деда је неспособан за обављање основних животних функција, а демоси га гурнули у кампању. Веома грозно од вас, да тако злоупотребљавате старца и да рачунате на то да ће брзо да умре.
Klinton ga je bar mazio kao kučence i privio u toplo krilo , a ovaj ko da je na isledjivanje došao kod braće Čvorović.Pa i Klinton je,pa je Hilari ispušila.Peečkousti je težak maler

Ali bilo je vreme da mu neko kaže ono što je Joe rekao.Бајден и кидање у истој реченици?
Деда је неспособан за обављање основних животних функција, а демоси га гурнули у кампању. Веома грозно од вас, да тако злоупотребљавате старца и да рачунате на то да ће брзо да умре.
NE bas, mora da igra demokratski kako mu i Sanders kaže.Све је то лепо али треба мало оладити са тим чилетом (Сандерс)
Наиме, Бритва је јуче рекао да је он Демократска Странка, и у праву је.
Pazi ja nisam za Trampa i ti to znaš, ali svi ovi libertarijanski infuenseri koje cenim su listom za Trampa kao mnogo, mnogo manje zlo po njihovim rečimaSmoki baš botujes za tu nedojebanu kliniku?! Užas.