Kome Tramp služi

Kome Tramp služi

• Nikome, sam donosi odluke

glasova: 0 0,0%
  • Eliti, kojima i sam pripada

• Narodu

• Jevrejskom lobiju

• Ucenjen je nema izbora

• Ukupno glasova
    0

CAHJAP

Zainteresovan član
Poruka
203
Mnogi su očekivali ogromne globalne promene u pozitivnom smeru sa ponovnim dolaskom Trampa na vlast. Mnoga njegova obećanja, ne samo da nisu ispunjena, već su eskalirala u suprotnom smeru, od zaustavljanja rata u Ukrajini za 24 sata, rata Izraela i Palestine, od eksponiranja svih Epštajnovih spiskova i javnih ličnosti umešanih u tome, do oduzimanja moći dubokoj državi. Toliko često menja svoje stavove da su potpuno izgubili značaj I smisao. Mnogo toga je nelogično što čini. Dali je on zaista ti kakvim se pretstavlja ili je samo još jedna figura koja mora da čini kako mu se zapoveda. Meni sve više liči na Vučića, samo ja, ja, ja ja pa ja dok rezultati govore suprotno.

Radi ono što mu je rečeno da radi, kao i svi prethodni predsednici. Ti koji zaista rukovode biraju frontmene koji najviše odgovaraju politici koju će da sprovode.

Tramp radi tačno ono što je rekao da će da radi - Make America Great Again. Dakle, Amerika ispred svih.

Što se tiče Ukrajine, i tu je dosta uradio, kao i u Gazi.

U Gazi je izdejstvovao kakvo takvo primirje a Ukrajini su prestali da daju neograničenu pomoć te ih tako naterali da razmišljaju šta da daju Rusima da rat prestane. U međuvremenu gleda kako da namoli ili namami Putina da pristane na što manji deo Ukrajine.

No, amere najviše muči Kina. Ako uspe da se pogodi sa Putinom da oštete Kinu, daće mu sve što traži u Ukrajini. Prepreka tome je što se ni EU ne zakopčava na leđa pa i oni gledaju kako da se ovajde od Ukrajine. Najmilije bi im bilo da nekako upropaste Rusiju, ali to će teško da im prođe. Mislim da će da se zadovolje da uzmu parče Ukrajine koje ostane iza ruskog sečenja kolača

Radi ono što mu je rečeno da radi, kao i svi prethodni predsednici. Ti koji zaista rukovode biraju frontmene koji najviše odgovaraju politici koju će da sprovode.

Tramp radi tačno ono što je rekao da će da radi - Make America Great Again. Dakle, Amerika ispred svih.

Što se tiče Ukrajine, i tu je dosta uradio, kao i u Gazi.

U Gazi je izdejstvovao kakvo takvo primirje a Ukrajini su prestali da daju neograničenu pomoć te ih tako naterali da razmišljaju šta da daju Rusima da rat prestane. U međuvremenu gleda kako da namoli ili namami Putina da pristane na što manji deo Ukrajine.

No, amere najviše muči Kina. Ako uspe da se pogodi sa Putinom da oštete Kinu, daće mu sve što traži u Ukrajini. Prepreka tome je što se ni EU ne zakopčava na leđa pa i oni gledaju kako da se ovajde od Ukrajine. Najmilije bi im bilo da nekako upropaste Rusiju, ali to će teško da im prođe. Mislim da će da se zadovolje da uzmu parče Ukrajine koje ostane iza ruskog sečenja kolača
Ima smisla.to što kažeš ali je problem što ništa nije konkretno. Tramp malo obustavi direktno slanje oružja Ukrajini ali prodaje NATO državama koji šalju. To sa Kinom se slažem jer ko se udruži sa Kinom će srušiti treću stranu, dve supersile protiv treće. Postoji i mogućnost da isto tako Amerika podrži Kinu u nekoj bliskoj budućnosti ka slabljenju Rusije a zauzvrat da obeća Sibir. Sve u svemu, sa Amerima, točak ratnih igara se uvek kotrlja.

Back