- Poruka
- 239.693
Ma gde Vatikan zaobilazi, samo u Italiji je pomrlo nekoliko stotina njihovih sveštenika.Izgleda sudeci po izostanku.
Korona ne bira.
Samo Vatikan zaobilazi
Doduse mozda su u Gvantanamu zbog pedosotonizma, a tamo nema wifi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma gde Vatikan zaobilazi, samo u Italiji je pomrlo nekoliko stotina njihovih sveštenika.Izgleda sudeci po izostanku.
Korona ne bira.
Samo Vatikan zaobilazi
Doduse mozda su u Gvantanamu zbog pedosotonizma, a tamo nema wifi
A to slučajno nisi nikad rekao članu MJKona ima nesto u glavi, a sta vi pokazujete osim patoloske mrznje koju uvijate u neki humor?

Slepadiju ne racunjamo.Ma gde Vatikan zaobilazi, samo u Italiji je pomrlo nekoliko stotina njihovih sveštenika.
Slušanje Lučića satima..Ma gde Vatikan zaobilazi, samo u Italiji je pomrlo nekoliko stotina njihovih sveštenika.
Znaš li da je privatizacija policije ujedno i slom države...

nema suda, nema ustava, nema demokratije
Trump Activates War Plan After Supreme Court Rejects “Safe Harbor” Election
Pate za vremenom kaubojštine.Znaš li da je privatizacija policije ujedno i slom države...
Pa vi ste gori od anarhista
Reci mi sta mislis o napisanom.

Verovatno sjajna ideja , treba neko da ukloni antifu i BlmReci mi sta mislis o napisanom.
Cisto da vidim koliko si lud.

Pa i jesteVerovatno sjajna ideja , treba neko da ukloni antifu i Blm

MnogoReci mi sta mislis o napisanom.
Cisto da vidim koliko si lud.

E jeste zaostali, to ce Wagner da resi.......Pate za vremenom kaubojštine.
Eto i onda se cudis kada Antifa i Blm naprave neki extremisticki post ili protest.Pa i jeste

Znas kad te neko pita nesto, sto je ocigledno losa ideja, ali si toliko zatecen da neko to uopste moze smatrati dobrom idejom da ne mozes odgovoriti.

Tog nisu još strpali u stanovitu ustanovu zatvorenog tipa? Ne mislim na zatvor.Slušanje Lučića satima..
Zamisli koliko je tu dezinformacija.
Bajaderos je izlaperos a Kamalko je uhapsen zbog pokusaja pucaEto i onda se cudis kada Antifa i Blm naprave neki extremisticki post ili protest.
Zato je Bajaderos lek, da pozivi još koju godinu pa da preuzme Kamala kormilo i sredi te tenzije i ludosti.
Sve će biti to dobro
Post iznadTog nisu još strpali u stanovitu ustanovu zatvorenog tipa? Ne mislim na zatvor.

ako amerika sa svim svojim hrisc. denominacijama padne pod kineski bezbozni sistem socijalne hijerarhije [kredita, vrednovanja], onda zbogom svete, totalni rat!
Greška greška , niste na pravom mestu.Bajaderos je izlaperos a Kamalko je uhapsen zbog pokusaja puca
Nije greska. Uskoro krecu hapsenja i po Srbiji za DominionGreška greška , niste na pravom mestu.
Pazi Pensa i Kusnera.