- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kovid.Ko je pobedio?
USA
Tamo su dospeli odlukom republikanaca, kao i u Irak, čisto da vas podsetim.Gde si video da se zalažu za povlačenje iz Avganistana?
Tamo su dospeli odlukom republikanaca, kao i u Irak, čisto da vas podsetim.
Nisu. Samo sam hteo reći da je priča koju neki ovde lansiraju da su demokrati ratoborni, a republikanci miroljubivi potpuno pogrešna. Ratovali su i jedni i drugi.Ahaaaaa..... a demokrate su ih sprecavale, stavljale veto na budzet za rat , strajkovale gladju zbog tih ratova )))) ... i td .....
Neka je...moramo i mi malo da se pokažemo hahaha.Eh koliko ovoj temilici fali uvažena Džeg :/
I Pokojni BlajbisaEh koliko ovoj temilici fali uvažena Džeg :/
Brale 16-17 država je stalo na stranu Trampa onim tužbama zajedno sa Texasom.Sad ce Tonolan da pravi teorije ludila
a MJK urlice :
USA
Go RI ...
Eve Commmic bi dve doze vakcine primio sam da vrati barem. BakaricaI Pokojni Blajbisa
Ih ta korona
Izgleda da jeste.Nije valjda i Džeg?![]()
Šta bacaš koske bezveze... Niko ništa nije rekao za Džeg.Izgleda da jeste.
Povezujem 2+2Šta bacaš koske bezveze... Niko ništa nije rekao za Džeg.
Brale 16-17 država je stalo na stranu Trampa onim tužbama zajedno sa Texasom.
Tramp se izgleda neće tako lako povući, a pitanje da li će i oni...
pa, da, ali zasto onda nas napadate da pravimo kult licnosti od trampa, koga navodno svi mrze? posle obecanih i isplacenih 700 milijardi vojno ind. kompleksu, tramp je javno stavio tacku na ratovanja, i zato se rusiNisu. Samo sam hteo reći da je priča koju neki ovde lansiraju da su demokrati ratoborni, a republikanci miroljubivi potpuno pogrešna. Ratovali su i jedni i drugi.
Nije valjda i ona otišla? Za Blajbija nije ni pisalo od čega je.I Pokojni Blajbisa
Ih ta korona
Pa ništa nisam problematično rekao, bar mislim...

Izgleda sudeci po izostanku.Nije valjda i ona otišla? Za Blajbija nije ni pisalo od čega je.
ona ima nesto u glavi, a sta vi pokazujete osim patoloske mrznje koju uvijate u neki humor?Neka je...moramo i mi malo da se pokažemo hahaha.