- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako I treba..Nije greska. Uskoro krecu hapsenja i po Srbiji za Dominion
Voistinu trebaAko I treba..
Ma znam na šta si mislio.Post iznad
Uticaj Lučića.
Nije greska. Uskoro krecu hapsenja i po Srbiji za Dominion
jel imas ti uopste pojma sa cime se mi ovde borimo, protiv cega [kad postavljas vec trampov tvit]? to bih ja voleo da cujem, a na stranu ovo tvoje nadgornjavanje sa komijem i njegovom bratijom...
Deluzije leci kod Dr StrukeDa, vidim, rekao ti Lepi Bora pa si ti posle ponovio njemu i sad obojica mislite da imate relevantan izvor informacije![]()
![]()
Šta bi sa time, gde je onaj upad USA marinaca u skladište u Nemačkoj i zaplena Dominion servera, javlja li se Nogo od jutros, šta kaže Mila Alečković a šta Sandule. Nešto ih nema...
pa to su 2 stvari, si pismen? jedno je dokaz da su glasovi putovali internetom, a drugo da nije bilo ljudske greske, vec je program izvrsavao kradju od trampa, a u korist bajdenaŠta bi sa time, gde je onaj upad USA marinaca u skladište u Nemačkoj i zaplena Dominion servera, javlja li se Nogo od jutros, šta kaže Mila Alečković a šta Sandule. Nešto ih nema...
HUGE! Attorney Matthew DePerno CONFIRMS Dominion Voting Machines in Michigan County CHANGED VOTES From Trump to Biden — IT WAS NOT HUMAN ERROR!
Matthew DePerno: Well the Secretary of State Jocelyn Benson said it happened by human error. We discovered that’s not true, that’s a lie. It didn’t happen by human error. It happened by a computer program called Dominion Voting System. And through our lawsuit we were able to get access to the Dominion Voting System program and my team went on last Sunday and we took forensic images on that computer system, 16 CF data cards, 16 thumb drives, and we got the forensic image of the actual tabulation machine in the Antrim County clerk office.
ja se secam da dok je napadala vucicaKoga ne mrzi neka odgleda ovih pola sata nalupavanja Mile Alečković čisto da vidi i sam o čemu vam pričam.
Prebrojte koliko puta je PONOVILA ISTU PRIČU, jednom, dva puta, pet puta ...
Ovo nije samo gubljenje fokusa i obično lupetanje, ovo je bolest.
Da ne pričam o tome da je sve izmišljeno
Sad su na istoj pedosotonistickoj sisija se secam da dok je napadala vucica
vi ste svrsavali na nju,
ne znam sta vam se sad desilo
Da, a onda se Guskova probudila iz Sna.Ahaaaaa..... a demokrate su ih , jelte, sprecavale, stavljale veto na budzet za rat , strajkovale gladju zbog tih ratova )))) ... i td .....
Jbg. to slavno vreme jednopartijskog sistema je proslo sad slede sukobi , cistke , progoni neistomisljenika ,seobe mirnih gradjana iz nebezbednih regiona , ekonomski krah , likvidacije - ko u juznoamerickim diktaturama .
sto se tramp vise priblizava pobedi,

....i poslala Wagner mirovnjake da paze da se ne desi humanitarna katastrofaDa, a onda se Guskova probudila iz Sna.
Vi Rusi bolje radite na tome da unapredite vašu državu nego što snevate o propasti SAD- to se nikad neće desiti.
cim se oni na nju pozivaju da bi nas prozivali,Sad su na istoj pedosotonistickoj sisi
Oni ustvari i prizeljkuju Wagner u strahu od kineskih mirovnih izvrsiteljacim se oni na nju pozivaju da bi nas prozivali,
ukapirali su da je odneo vrag salu
ja se secam da dok je napadala vucica
vi ste svrsavali na nju,
ne znam sta vam se sad desilo
sto se tramp vise priblizava pobedi,
to nas u nemackoj vise zatvaraju,
svaka slucajnost je namerna![]()
vidis, zajeb je u tome sto ste vi ti koji zelite propast amerike,Da, a onda se Guskova probudila iz Sna.
Vi Rusi bolje radite na tome da unapredite vašu državu nego što snevate o propasti SAD- to se nikad neće desiti.
Pedosotonisticka socijalinternacionalavidis, zajeb je u tome sto ste vi ti koji zelite propast amerike,
podrzavati badena, bankare i ostale sotone,
koji su ziveli na grbaci amerike,(izmedju ostalog)
moze samo americki neprijatelj
Spremaj gatjke za Gvantanamo ako si krupnija zverka.genijalno![]()
![]()
hebote s kim sam ja našao da diskutujem i trošim vreme
aha, sad je cela opozicija vuciceva.To si ti mene pomešala sa nekim.
Uostalom ta neka ekipa prilično duva Vučiću pod krila svojim delovanjem
dr Jovana izlazi na izbore, Nogo uskače da mu pomogne kad god zatreba, ostali kao nešto prete što ovaj koristi da pokaže da je ugrožen.
Dobro je Vučić kontrolisao tu grupu ludaka mada se vidi da mu je krivo jer povećavaju broj pristalica i otimaju mu ludake iz njegovog izborno krda.
Uostalom sve su glasniji ludaci i u samoj stranci kod njega, eto ga Đuka recimo, Mila se kune u njega

valjda izmedju fali jos komunistickaPedosotonisticka socijalinternacionala