SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mali gebelsi se raduju,....al prerano
kazu najveci trampov poraz do sad,
odbijena tuzba teksasa

Bislang schwerste Niederlage für Trump im US-Wahlstreit

12.12.2020, 14:55 Uhr | dpa

vgzm.1704981-89109830

Supreme Court lässt Texas abblitzen: Niederlage für Donald Trump im US-Wahlstreit . Noch-Präsident Donald Trump: Schwere Niederlage vor Gericht.  (Quelle: Reuters/Tom Brenner)

Noch-Präsident Donald Trump: Schwere Niederlage vor Gericht. (Quelle: Tom Brenner/Reuters)

Dutzende Abfuhren hat das Trump-Lager im Kampf gegen die Niederlage bei der US-Wahl bereits kassiert. Große Hoffnungen setzte man auf eine Klage von Texas vor dem Supreme Court – doch daraus wird nichts.

Људи како да вам кажем, ја од јутрос нисам ни погледао твитер, па опет боље тумачим стање у Америци од вас. Није то зато што сам паметнији већ зато што не губим време на глупости. Препоручујем Политико, Нешнл ривју, Вол стри журнал, Блумберг. Читајте озбиљне ствари.

Људи како да вам кажем, ја од јутрос нисам ни погледао твитер, па опет боље тумачим стање у Америци од вас. Није то зато што сам паметнији већ зато што не губим време на глупости. Препоручујем Политико, Нешнл ривју, Вол стри журнал, Блумберг.
Nemoj, to je sve Soroševo.

Samo Infowars, Twitter, Newsmax, OANN, Balkan Info.

Nemoj, to je sve Soroševo.

Samo Infowars, Twitter, Newsmax, OANN, Balkan Info.

Читати те ствари, то је као да дозволиш некоме да ти пљуне шлајмару посред лобање и још се испиша и теби то прија и временом ти те фекалије замене мозак о мигранти Србе у Србији.

Људи како да вам кажем, ја од јутрос нисам ни погледао твитер, па опет боље тумачим стање у Америци од вас. Није то зато што сам паметнији већ зато што не губим време на глупости. Препоручујем Политико, Нешнл ривју, Вол стри журнал, Блумберг. Читајте озбиљне ствари.
Tviter je za zaijebanciju.

Читати те ствари, то је као да дозволиш некоме да ти пљуне шлајмару посред лобање и још се испиша и теби то прија и временом ти те фекалије замене мозак о мигранти Србе у Србији.

Nemoj tako ima ljudi koji obožavaju da ih lažu, prosto uživaju u tome.

Od jutros samo gledam konfuziju,
- SCOTUS izdao
- Tramp nije propo, tek krećemo da se borimo
- Tramp hvali vakcinu i proglašava je svojim uspehom, poziva na vakcinaciju

Teško se ovo procesira, počinju da puštaju paru na pisak kao ekspres lonac

Nemoj tako ima ljudi koji obožavaju da ih lažu, prosto uživaju u tome.

Od jutros samo gledam konfuziju,
- SCOTUS izdao
- Tramp nije propo, tek krećemo da se borimo
- Tramp hvali vakcinu i proglašava je svojim uspehom, poziva na vakcinaciju

Teško se ovo procesira, počinju da puštaju paru na pisak kao ekspres lonac
Колега, много сте ми ви разумни нешто, ко вас плаћа да радите против овог народа?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back