SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, спрема се изборе 2024.

Хвала Богу што сам Европљанин, искрено, ово је такво понижавање Америке, да је то да се човек запита.

Нарочито Републиканска Партија која је изгубила сваки грам ауторитета и интегритета.
Upravo to što ti misliš o Republikancima ja mislim o Demokratama već sam i obrazlagao zašto itd.

Cek ti sad hoces nekoga da diskreditujes tako sto kazes "tako se tvoj Milosevic" ..

Ne sine ... sada je Trump na nivou Milosevica ... postao je sprdnja.
Vi ste komplet otisli u maga ludilo ... pogledaj kakvom farbom crtas postove 🚑
On će biti Milošević ako izgubi, ali ako pobedi neće biti Milošević.
Samo je pitanje šta će sada da bude, a izgleda borba nije gotova.
Ja ne podržavam Trampa samo ti kažem da ga ne otpisuješ tako lako i tako brzo.
Jer ipak je on USA predsednik i ipak ima nameru da se bori i dalje koliko vidim.

On će biti Milošević ako izgubi, ali ako pobedi neće biti Milošević.
Samo je pitanje šta će sada da bude, a izgleda borba nije gotova.
Ja ne podržavam Trampa samo ti kažem da ga ne otpisuješ tako lako i tako brzo.
Jer ipak je on USA predsednik i ipak ima nameru da se bori i dalje koliko vidim.
:hahaha: pobedice ... hoce hoce

mozda ludilo jednog dana.

odoh Smoki , i dalje drzis prednost od 100 postova ako se ne varam :D

Tako se i tvoj Milošević smejao kad mu je USA predsednik uvodio sankcije.

И ЕКБ шутнула Трампа, Корњи је преузео државу и већ води самосталну политику, Клеренс Томас јури сојке заједно са Хантером и Каваноом, Пелосија и Чак лупају Чекићем, Камалах се смешка, Фаучи Шприца Вакцину, Покахонтас игра индијанске игре око ватре са Томахавком док Лејди Гага Пева, Фокс је постао "ТВ ДС", Луди Ђулијани измислио да има Корону да се извуче из целе приче а у ствари лежи негде у соби са Боратовом Ћерком,

само ДТ, Тед Круз, Кимберли и Кајли, Црвена и Џек Пробисвет циче у подруму.

Издаја Народе! Издаја.

Bilo bi dobro da na ovom primeru, još uvek svežem, DOBRO ZAPAMTITE šta su vodeći teoretičari zavere lupetali i tvrdili i koliko se sve na kraju ispostavilo kao NAJOBIČNIJA MASNA LAŽ

Uzimite samo primer one opskurne dr Mile Alečković, poznate antimaskerke, antivakserke, anti-pamet vedete i njenih izjava neposredno posle izbora.

Da podsetim zaboravne, NJOJ SU JAVILI pouzdani izvori u USA da je postavljena zamka i da glasački listići imaju duplu zaštitu i da za tu drugu zaštitu ne zna čak ni Tramp (ali na našu sreću zna dr Mila i ona tu informaciju prenosi svim ludacima koji je prate). Evo već 40 dana niko, sem Mile, izgleda da ne zna za taj drugi nivo zaštite koji lako može da dokaže izbornu prevaru.

U psihologiji, kojom se Mila bavi, postoji vrlo jazna dijagnoza i šifra za ovu bolest. Žena treba da se leči a ne da joj se daje medijski prostor i pažnja.

Vodite računa kakve budale slušate i kome verujete, Radule, Sandule, Mile, Miroljubi, Jovane, Nestorovići
Ti ljudi nisu normalni, treba da se leče, stvorili su neki paralelni svet sebi u glavi i oni veruju u to što pričaju a to je mnogo opasno.

Znate, takve ljude kad stavite na poligraf, on ne reaguje uopšte, oni to što izmišljaju i govore rade sa punom ubeđenošću da je to ISTINA a to je već ozbiljna bolest.

Де Факто владалац Америке тренутно је Мич Мекконел, који сам доноси законе по Сенату, сам организује већину од мешавине Демоса и Репса, буквално гура интересе Најдубље Државе, великих корпорација, Војно-Индустријског Комплекса, Фракинг Лобија, и слично. Мислим да је преузео и Нуклеарну Лопту.

ПОТУС с друге стране води аутистични покушај да задржи власт је добио 75 милиона гласова, иако је његов противних узео 7 милиона више и убедљиву већину електора, а у томе му помаже неки полусвет, опортунисти и лудаци.

Распад система.

Bilo bi dobro da na ovom primeru, još uvek svežem, DOBRO ZAPAMTITE šta su vodeći teoretičari zavere lupetali i tvrdili i koliko se sve na kraju ispostavilo kao NAJOBIČNIJA MASNA LAŽ

Uzimite samo primer one opskurne dr Mile Alečković, poznate antimaskerke, antivakserke, anti-pamet vedete i njenih izjava neposredno posle izbora.

Da podsetim zaboravne, NJOJ SU JAVILI pouzdani izvori u USA da je postavljena zamka i da glasački listići imaju duplu zaštitu i da za tu drugu zaštitu ne zna čak ni Tramp (ali na našu sreću zna dr Mila i ona tu informaciju prenosi svim ludacima koji je prate). Evo već 40 dana niko, sem Mile, izgleda da ne zna za taj drugi nivo zaštite koji lako može da dokaže izbornu prevaru.

U psihologiji, kojom se Mila bavi, postoji vrlo jazna dijagnoza i šifra za ovu bolest. Žena treba da se leči a ne da joj se daje medijski prostor i pažnja.

Vodite računa kakve budale slušate i kome verujete, Radule, Sandule, Mile, Miroljubi, Jovane, Nestorovići
Ti ljudi nisu normalni, treba da se leče, stvorili su neki paralelni svet sebi u glavi i oni veruju u to što pričaju a to je mnogo opasno.

Znate, takve ljude kad stavite na poligraf, on ne reaguje uopšte, oni to što izmišljaju i govore rade sa punom ubeđenošću da je to ISTINA a to je već ozbiljna bolest.
20201212_044216.jpg

Sorospedosocijalisticka internacionala je pred crnom pogibijom.
USS Yuma utovara putnike za Gvantanamo

Auuuuu
Pa gde ih utovara, u Hrvatskoj, boga ti pa to je zaista strašno, nahebaše ustaše ni krive ni dužne.

Čisto da ostali vide koliko ovaj lik laže kako zine,
USS Yuma se trenutno nalazi u luci Rijeka, Hrvatska, koga tamo tovari za Gvantanamo ne znam, moraće buudala da vam pojasni

https://www.marinetraffic.com/en/ai... vessel is currently at,under the flag of USA.

Ljudi, nemojte lagati, ispadate smešni kao ova buudala.
Danas se sve lako proveri, zašto prosipate laži oko sebe

Auuuuu
Pa gde ih utovara, u Hrvatskoj, boga ti pa to je zaista strašno, nahebaše ustaše ni krive ni dužne.

Čisto da ostali vide koliko ovaj lik laže kako zine,
USS Yuma se trenutno nalazi u luci Rijeka, Hrvatska, koga tamo tovari za Gvantanamo ne znam, moraće buudala da vam pojasni

https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:3350080/mmsi:368886000/imo:9677569/vessel:USNS_YUMA#:~:text=The vessel is currently at,under the flag of USA.

Ljudi, nemojte lagati, ispadate smešni kao ova buudala.
Danas se sve lako proveri, zašto prosipate laži oko sebe
Spremaj suve gatjke sorosevac.

Koga ne mrzi neka odgleda ovih pola sata nalupavanja Mile Alečković čisto da vidi i sam o čemu vam pričam.

Prebrojte koliko puta je PONOVILA ISTU PRIČU, jednom, dva puta, pet puta ...
Ovo nije samo gubljenje fokusa i obično lupetanje, ovo je bolest.
Da ne pričam o tome da je sve izmišljeno

Boga mi meni već frka, eto su u Rijeci, oni mogu da doplove do nas koliko sutra.
Ih čoveče, pa gde baš sad, zima, korona

Uzgred buudalo, sledeći put kad budeš birao brod za svoje laži uzmi neki veći, ovaj ti je malo veći čamac.

Kada lažete, lažite uverljivo, nemojte da bude baš providno.
Meni svejedno.
Ti ce se guras sa Dominion drugarima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back