- Poruka
- 48.311
Нису фразе већ факти.Русија има неколико војних база ван Русије углавном на територији бившег СССР и по коју у Сирији.О каквом ви утицају Русије причате *еботе?Уозбиљите се...Da, vidim da ponavljaš sve uobičajene rusoguške fraze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нису фразе већ факти.Русија има неколико војних база ван Русије углавном на територији бившег СССР и по коју у Сирији.О каквом ви утицају Русије причате *еботе?Уозбиљите се...Da, vidim da ponavljaš sve uobičajene rusoguške fraze.
Kažem, napali ste nekoliko zemalja od 2008. To je godina kad ste se okuražili da krenete.Нису фразе већ факти.Русија има неколико војних база ван Русије углавном на територији бившег СССР и по коју у Сирији.О каквом ви утицају Русије причате *еботе?Уозбиљите се...
Нису фразе већ факти.Русија има неколико војних база ван Русије углавном на територији бившег СССР и по коју у Сирији.О каквом ви утицају Русије причате *еботе?Уозбиљите се...
Да видим сјајно им иде...Znači ukratko, cilj *******a je da porobe svet.
Ali ako im neko uzvrati silovito, oni se rasplaču.
Zato im je jedina nada instalacija mekušca u belu kuću.
Ne znam da li je slobodni svet napredovao 1990, ali nazaduje od 2008.Да видим сјајно им иде...
Колико је НАТО имао чланова 1990 а колико данас?
Реторичко питање?
Шта је ту лоше?Било би сјајно да ЕУ има своју војску и да се више осамостали.
Хм рече неко ко каже САД се повукао из Сирије а талибане финансира Русија?
Ako se pogledaju ankete ogromna većina Amera i želi povlačenje trupa i izlazak iz svih ratova. Takvo je stanje još od rata u Iraku. Tu Tramp opasno šije svakog protivkandidata jer je prvi predsednik koji govori o tome.Pa definitivno nije loše iz ruske perspektive. Vojska EU i NATO su skroz različite životinje.
https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_bounty_program
Dobro, nisu se totalno povukli iz Sirije, evo priznajem, pogrešio sam. Ima ih još 500
https://www.nytimes.com/2020/08/12/world/middleeast/american-troops-iraq-syria.html
U svakom slučaju, Tramp je javno rekao da će povući sve trupe i to ostaje plan. Koji, između ostalog, ide na ruku i Rusima, jel da?
Džim Matis je zbog toga i dao ostavku na mesto ministra vojnog.
Da ali Brajtbart je za Trampa.Brietbart News Poll showing 85% of the American people said Trump won the debate, compared to 15% who said Biden won—and by Hispanic voters at Telemundo who said President Trump overwhelmingly won the debate 66% to 34%.
p.s. ali moramo da priznamo, dobra gudra kojim pune bajdena!
a za koga je ovaj zrika, za dzankija pedo bajdenaDa ali Brajtbart je za Trampa.
Mislim bio bi da nije uginuo
Ne, on je vaš sa Faux Newsa.a za koga je ovaj zrika, za dzankija pedo bajdena
Pogledajte prilog 772356
naseg biramo za sledecu debatu, ovaj cora je bio vas. hrk pljuc, koliko je bio pristarasan, biased.Ne, on je vaš sa Faux Newsa.
Cekaj koji je tvoj predlog?Totalni rat sa Rusima u Siriji gdje god do poslednjeg Sirijca?Znaci ne smije ni jedna drzava osim SAD da ima bilo kakav interes?Da EU potpuno unisti ideju vlastite vojske i prepusti se americkoj cizmi jer ako EU ima svoju vojsku to ide na ruku Rusiji.Svasta.Ko je vama napunio glave da je Rusija globalni neprijatelj civilizacije broj 1?Pa definitivno nije loše iz ruske perspektive. Vojska EU i NATO su skroz različite životinje.
https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_bounty_program
Dobro, nisu se totalno povukli iz Sirije, evo priznajem, pogrešio sam. Ima ih još 500
https://www.nytimes.com/2020/08/12/world/middleeast/american-troops-iraq-syria.html
U svakom slučaju, Tramp je javno rekao da će povući sve trupe i to ostaje plan. Koji, između ostalog, ide na ruku i Rusima, jel da?
Džim Matis je zbog toga i dao ostavku na mesto ministra vojnog.
Cekaj koji je tvoj predlog?Totalni rat sa Rusima u Siriji gdje god do poslednjeg Sirijca?Znaci ne smije ni jedna drzava osim SAD da ima bilo kakav interes?Da EU potpuno unisti ideju vlastite vojske i prepusti se americkoj cizmi jer ako EU ima svoju vojsku to ide na ruku Rusiji.Svasta.Ko je vama napunio glave da je Rusija globalni neprijatelj civilizacije broj 1?

naseg biramo za sledecu debatu, ovaj cora je bio vas. hrk pljuc, koliko je bio pristarasan, biased.

Nije imao druge opcije osim otvorenog sukoba.Zašto mi sad inputiraš stvari koje nisam rekao?
Pitao si gde je Tramp pomogao Putinu, na koji način i naveo sam ti Siriju kao primer.
Kraj priče, ja pobeđujem.![]()
Ako će za svakog neprijatelja Amerika da ustukne: ("Ne očekujete valjda da ratujemo??") onda čemu im služi vojska. Nek se samoukinu.Cekaj koji je tvoj predlog?Totalni rat sa Rusima u Siriji gdje god do poslednjeg Sirijca?Znaci ne smije ni jedna drzava osim SAD da ima bilo kakav interes?Da EU potpuno unisti ideju vlastite vojske i prepusti se americkoj cizmi jer ako EU ima svoju vojsku to ide na ruku Rusiji.Svasta.Ko je vama napunio glave da je Rusija globalni neprijatelj civilizacije broj 1?