- Poruka
- 18.236
Sa sve mrežastim čarapamaA vagner je kao madona 80ih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa sve mrežastim čarapamaA vagner je kao madona 80ih
Meni je hit onaj film "Mahler"A vagner je kao madona 80ih
Ima li sviježeg paradajza u Niš?ma ovo Radojka sa pijace![]()
Sa sve mrežastim čarapama
Odlican film! Dobro, ja sam bas pacenica za MaleromMeni je hit onaj film "Mahler"
Kena Rasela
Pa scena sa Kozimom Wagner
Pa neko priča Maleru "Kozima namiriše Jevrejina na kilometar!"
Izvinjavam se
Crni humor
ne, plastikaneri samoIma li sviježeg paradajza u Niš?
Znam. I kad takve čačneš istinom dobiješ reakcije kao malopre. Odmah te optužuju kako braniš ženski rod da bi se dodvorio itd.U pravu si
Pa reci, kakvo bogatstvo ima na krizariciOva tema je pokrila dijapazon od niške pijace do Tanhojzera
Hvala Vuč...Pa reci, kakvo bogatstvo ima na krizarici
Preko kajli s temua, istetoviranih bogataša i morževaOva tema je pokrila dijapazon od niške pijace do Tanhojzera

Filozofija se svodi na to da je ceo svet kriv zato što oni nisu sposobni da smuvaju devojku i nemaju seks. Moramo da menjamo kompletni svetski poredak da bi pojedini posebni primerci uspeli da umoče jednom u životu.
najlakse je kukati i samosazaljevati se, jadan ja, uhvatiti se u kostac sa problemom, i izaci iz komfort zone je uvek tesko.Ma razumem ja njih nego nisu u pravu.
Na stranu što kukaju na sve i svašta i stalno je svet ovakav i onakav, a onda se čude što im ne ide. Pa eto zato.
Vidi ovako. Pošto ja pričam besmislice bićeš na ignoru od mene. Muško-Ženski odnosi nisu nikakva matematika nego biologija, hemija i psihologija kad već želiš da te odnose svrstaš negde. Ego nemam potrebe da hranim komenatrima jer život sam živeo i sada živim punim plućima. Negativna iskustva sam imao i to mnogo veća od toga da me je neka odbila jer na odbijanje i ne gledam kao na nešto negativno. Te loše žene o kojima vi pričate sam imao prilike da sretnem a nažalost sa jednom i da završim u mnogo toksičnom odnosu i jedva sam se batalio i nje i mnogo sam bio sjeban posle te veze. Da li znaš do kog sam zaključka došao posle toga? Došao sam do zaključka da sam izabrao loše u startu i to su mi svi rekli i to ne na blag način. Znaš li kako se to prevazilazi i kako sam to prevazišao? Kukanjem nisam. Vratio sam se prvo sebi pa ljudima koji mi mi znače i kojima značim. Posvetio sam se popravljanju sebe u svakom smislu. I proživeo preporod samo zato što nisam mračio. Ubrzo upoznao sadašnju ženu i evo 4 godine uzivam gradeći nešto što nisam ni sanjao da je moguće. Vezivanje jeste više od seksa i to sam pokušavao da objasnim da samim seksom i vezom ta usamljenost i neispunjenost ne može da se reši. Moraš prvo sebi ponuditi neku svrhu i smisao pa ćeš onda moći i drugima. Onda i drugi vide i žele da postanu deo te priče sa tobom. Banalnost je kriviti ceo svet za svoj život i nemogućnost da imaš ženu ili devojku. Zašto bi bilo koja želela da postane deo neke negativne priče gde se samo mrači? I zato da prekinemo ovu prepirkom bez mnogo filozofije kao što bi se reklo a to je: "kako zrači tako i privlačiš".Pricas besmislice to sto je tebi normalno nekom drugom nije,a to sto tebi nesto ide ne znaci da i drugome ide.Vezivanje ljudi je mnogo vise od samog seksa a to je jedna slozena matetmatika ali ti to gledas da podjednostavis i tu hranis svoj ego onako sirovo sa forama tipa ma sta se zalite... Itd a ja to sve zacas smuvam ja normalan ja super jos me i hoce,bravo za tebe ali to sto pricas je povrsno i svodis musko zenski odnos na banalnost dosadnu
Zato što je teško zato i ne žele. Lakše je reći kriv je neko drugi i nešto drugo.najlakse je kukati i samosazaljevati se, jadan ja, uhvatiti se u kostac sa problemom, i izaci iz komfort zone je uvek tesko.
najlakse je kukati i samosazaljevati se, jadan ja, uhvatiti se u kostac sa problemom, i izaci iz komfort zone je uvek tesko.
nisam razumeo sa cim ovo veze ima?A cekaj svi ti sto su van komfort zone jel oni se trude i bore svaki dan da sebi stvore komfor zonu ili gledaju da cijeli zivot budu u zoni van komfora
Vecina tih sto govore o izlasku iz komfor zone su rodjeni u jakoj bijedi i siromastvu ili su umislili nesto sto nisu i nisu umjeli da cijene ono sto su im generacije ostavile.Cijeli zapad koji prodaje tu filozofiju napusti tatu i mamu i sto prije se osamostali, cijeli taj Zapad zivi na legatu proslih generacija i kolonijalnoj proslosti,lako je tamo biti samostalan kada imaju kapital kakav ovdje niko nikada nece imati,ali da budemo kao zapadjanci koji govore o izlasku iz komfor zone a sav svoj komfor izgradili na muci kolonijalnih naroda
Vidi ovako. Pošto ja pričam besmislice bićeš na ignoru od mene. Muško-Ženski odnosi nisu nikakva matematika nego biologija, hemija i psihologija kad već želiš da te odnose svrstaš negde. Ego nemam potrebe da hranim komenatrima jer život sam živeo i sada živim punim plućima. Negativna iskustva sam imao i to mnogo veća od toga da me je neka odbila jer na odbijanje i ne gledam kao na nešto negativno. Te loše žene o kojima vi pričate sam imao prilike da sretnem a nažalost sa jednom i da završim u mnogo toksičnom odnosu i jedva sam se batalio i nje i mnogo sam bio sjeban posle te veze. Da li znaš do kog sam zaključka došao posle toga? Došao sam do zaključka da sam izabrao loše u startu i to su mi svi rekli i to ne na blag način. Znaš li kako se to prevazilazi i kako sam to prevazišao? Kukanjem nisam. Vratio sam se prvo sebi pa ljudima koji mi mi znače i kojima značim. Posvetio sam se popravljanju sebe u svakom smislu. I proživeo preporod samo zato što nisam mračio. Ubrzo upoznao sadašnju ženu i evo 4 godine uzivam gradeći nešto što nisam ni sanjao da je moguće. Vezivanje jeste više od seksa i to sam pokušavao da objasnim da samim seksom i vezom ta usamljenost i neispunjenost ne može da se reši. Moraš prvo sebi ponuditi neku svrhu i smisao pa ćeš onda moći i drugima. Onda i drugi vide i žele da postanu deo te priče sa tobom. Banalnost je kriviti ceo svet za svoj život i nemogućnost da imaš ženu ili devojku. Zašto bi bilo koja želela da postane deo neke negativne priče gde se samo mrači? I zato da prekinemo ovu prepirkom bez mnogo filozofije kao što bi se reklo a to je: "kako zrači tako i privlačiš".
ne mogu sve i da hocu, modrador ne moze nikog da stavi na ignor. Niti imam problem sa tvojim misljenjem. Samo ne znam po cemu sam sujetna osobaTi klasicna narcisoidna i sujetna soba,i meni je to sasvim ok jer kroz zivot poznajem mnogo takvih ljudi i svi imaju slican obarazac razmisljanja kao sto imas i ti, sujetni ljudi se ne mijenjaju nikada,a ti slobodno me stavi na ignore msm da je tako najpametnije
ne mogu sve i da hocu, modrador ne moze nikog da stavi na ignor. Niti imam problem sa tvojim misljenjem. Samo ne znam po cemu sam sujetna osoba
Ok ja sam narcis koji krivi ceo svet za svoje probleme ili si to možda ti? Ja sam sujetan dok ti objašnjavam da život ima uspone i padove ili si sujetan mozda ti koji sediš u sobi kao pravi sobni narcis i samo mračiš i svodiš muško-ženske odnose na matematiku kao da je to nekakvo čisto poslovno i finansijsko ulaganje? Jedini si sujetan i mračan ovde ti. Tebi bre i kapitalizam i kolonijalizam smetaju da nađeš partnerku. Svi ti smetaju samo ti nikad samom sebi ne smetaš i ne podmećeš nogu sebi samom tim tvojim negativnim stavom i konstantnim mračenjem. Ok. Nije ništa u tvom životu do tebe, samo je do drugih. Kakav zreo i zdrav stav imaš. Svaka čast.Ti klasicna narcisoidna i sujetna soba,i meni je to sasvim ok jer kroz zivot poznajem mnogo takvih ljudi i svi imaju slican obarazac razmisljanja kao sto imas i ti, sujetni ljudi se ne mijenjaju nikada,a ti slobodno me stavi na ignore msm da je tako najpametnije
Ok ja sam narcis koji krivi ceo svet za svoje probleme ili si to možda ti? Ja sam sujetan dok ti objašnjavam da život ima uspone i padove ili si sujetan mozda ti koji sediš u sobi kao pravi sobni narcis i samo mračiš i svodiš muško-ženske odnose na matematiku kao da je to nekakvo čisto poslovno i finansijsko ulaganje? Jedini si sujetan i mračan ovde ti. Tebi bre i kapitalizam i kolonijalizam smetaju da nađeš partnerku. Svi ti smetaju samo ti nikad samom sebi ne smetaš i ne podmećeš nogu sebi samom tim tvojim negativnim stavom i konstantnim mračenjem. Ok. Nije ništa u tvom životu do tebe, samo je do drugih. Kakav zreo i zdrav stav imaš. Svaka čast.