Ružni muškarci

A cekaj svi ti sto su van komfort zone jel oni se trude i bore svaki dan da sebi stvore komfor zonu ili gledaju da cijeli zivot budu u zoni van komfora

Vecina tih sto govore o izlasku iz komfor zone su rodjeni u jakoj bijedi i siromastvu ili su umislili nesto sto nisu i nisu umjeli da cijene ono sto su im generacije ostavile.Cijeli zapad koji prodaje tu filozofiju napusti tatu i mamu i sto prije se osamostali, cijeli taj Zapad zivi na legatu proslih generacija i kolonijalnoj proslosti,lako je tamo biti samostalan kada imaju kapital kakav ovdje niko nikada nece imati,ali da budemo kao zapadjanci koji govore o izlasku iz komfor zone a sav svoj komfor izgradili na muci kolonijalnih naroda
Da, da upravo tako. Napustiš sigurnost kod mame i tate i osamostališ se i prestaneš da mračiš. Preuzmeš prvo odgovornost za sebe pa onda možeš svašta nešto u životu. Lako je biti samostalan i ovde ali mora da se radi. Ne može se imati partnerka i žena a sedeti mami pod suknju. Takvo ponašanje odbija svaku ženu. Zato i nemaš sreće i mračiš.

Nisi ti jedina sujetna osoba na svijetu na kraju krajeva to je samo moje misljenje,a ti imas klasicne osobine sujetne osobe,povrsno gledas odredjena pitanja,jako si osjetljiv sto se vidi iz tvojih komentara ,svaka sujetna osoba je i lako uvredljiva lako a uvijek gledaju da suportno se prikazu i svakog nesto da nauce da upute,ti nemas cak ni empatiju prema ljudima koji nikada nisu Imali djevojku ili seks itd ti i ne razumijes njihove probleme,niti je stalo do toga da oni sada postanu po tom pitanju bolji briga te,vec samo si dosao tu da pokazes kako si super pametan kako imas resenje za sve a ego veliki kao planeta zemlja.I plus na jednom komentaru prije na ovoj temi kada komentarises stavljas smajli na nesto sto uopste nije smijesno ,volis da se osjetis superiorno a da sa puno samopouzdanja kao svaki sujetni lik das nekome savjet ma sta se zalite,ne kukaj kao neka tetka itd,a nisi svjestan koliko je povrsno to sto pricas

A zene ti lajkuju komentare jer imaju slican stepen empatije prema tim muskarcima isto kao ti a razumijevanje ne mogu da imaju
Empatije imam za stare, bolesne, nemoćne a ne i za bezobrazne dečake koji nisu u stanju da se odvoje od mamine suknje. Savete ne dajem nego svoja mišljenja a savete tražiš ti i kukaš a kada dobiješ mišljenje drugačije od tvog pa lutaš do kolonijalizma i kapitalizma samo da izbegneš sopstvenu odgovornost za sopstveni život. Ovde sam došao da razmenim mišljenja a ne da padam u depresiju kao ti. Ja sam samo jedan čovek koji kucka na forumu i nisam ti ja kriv jer imaš problem. Tvoj problem je tvoj i danas i sutra i sa i bez mog mišljenja. Šta je tebi površno? Površno ti je da poradiš na sebi? O čemu ti pričaš? O tome ko lajkuje? Pa ti si površan.

Da, da upravo tako. Napustiš sigurnost kod mame i tate i osamostališ se i prestaneš da mračiš. Preuzmeš prvo odgovornost za sebe pa onda možeš svašta nešto u životu. Lako je biti samostalan i ovde ali mora da se radi. Ne može se imati partnerka i žena a sedeti mami pod suknju. Takvo ponašanje odbija svaku ženu. Zato i nemaš sreće i mračiš.

Moji roditelji su sjajni ljudi koji su mi dali ljubavi i postovanja i ja sam im na tome zahvalan i osjecam se privilegovanim,jer znas koliko muskarca na ovom svijetu nije imalo tu privilegiju,neki su i rodjeni bez roditelja,neki su odrasli u porodicama disfunkcionalim nekima su roditelji razvedeni bili.Mene je Bog pogledao sa sjajnim roditeljima koji zive u ljubavi i hvala Bogu sto mi je dao takvu privilegiju pa ja sam sreckovic dobitnik na lutriji.Sta bi neki dali da imaju oca i majku da zagrle,oni koji su odrasli po domovima to najbolje znaju.A sto se tice sposbnosti ja sam sve od mog oca naucio znam da radim i zanat imam fakultet zavrsen od majke sam naucio da kuvam i da se jako lijepo nosim a na nju sam i intelektualno usmjeren.U mom zivotu imas samo svjetlo nikakav mrak.Ne zavidim nikome a mene ego ne pravi problem da kazem da nemam djevojku plus imam empatije i cijeli zivot druzim se sa tuznim i napacenim likovima jer tu vidim istinu ,i ne drzim im lekcije i ne ucim ih kako da postupe ne hranim time ego i sujetu

Moji roditelji su sjajni ljudi koji su mi dali ljubavi i postovanja i ja sam im na tome zahvalan i osjecam se privilegovanim,jer znas koliko muskarca na ovom svijetu nije imalo tu privilegiju,neki su i rodjeni bez roditelja,neki su odrasli u porodicama disfunkcionalim nekima su roditelji razvedeni bili.Mene je Bog pogledao sa sjajnim roditeljima koji zive u ljubavi i hvala Bogu sto mi je dao takvu privilegiju pa ja sam sreckovic dobitnik na lutriji.Sta bi neki dali da imaju oca i majku da zagrle,oni koji su odrasli po domovima to najbolje znaju.A sto se tice sposbnosti ja sam sve od mog oca naucio znam da radim i zanat imam fakultet zavrsen od majke sam naucio da kuvam i da se jako lijepo nosim a na nju sam i intelektualno usmjeren.U mom zivotu imas samo svjetlo nikakav mrak
Pa gde je zapelo onda? Šta ti smeta da pridjes nekoj ženi? U čemu je problem? U svim ženama ovoga sveta? Pa ima ljudi koji nemaju roditelje i nisu ih imali nikada, ima ljudi kojima je cela familija stradala pa oni nastavili da žive život, upoznavali srodne duše i gradili život. Gde je tebi zapelo onda kad ne mračiš? Ti si savršeni intelektualac bez sujete, pa gde je onda problem?

Moji roditelji su sjajni ljudi koji su mi dali ljubavi i postovanja i ja sam im na tome zahvalan i osjecam se privilegovanim,jer znas koliko muskarca na ovom svijetu nije imalo tu privilegiju,neki su i rodjeni bez roditelja,neki su odrasli u porodicama disfunkcionalim nekima su roditelji razvedeni bili.Mene je Bog pogledao sa sjajnim roditeljima koji zive u ljubavi i hvala Bogu sto mi je dao takvu privilegiju pa ja sam sreckovic dobitnik na lutriji.Sta bi neki dali da imaju oca i majku da zagrle,oni koji su odrasli po domovima to najbolje znaju.A sto se tice sposbnosti ja sam sve od mog oca naucio znam da radim i zanat imam fakultet zavrsen od majke sam naucio da kuvam i da se jako lijepo nosim a na nju sam i intelektualno usmjeren.U mom zivotu imas samo svjetlo niakkav

Pa gde je zapelo onda? Šta ti smeta da pridjes nekoj ženi? U čemu je problem? U svim ženama ovoga sveta? Pa ima ljudi koji nemaju roditelje i nisu ih imali nikada, ima ljudi kojima je cela familija stradala pa oni nastavili da žive život, upoznavali srodne duše i gradili život. Gde je tebi zapelo onda kad ne mračiš? Ti si savršeni intelektualac bez sujete, pa gde je onda problem?

To sam vec ranije komentarisao,moje filozofsko shvatanje svijeta mora biti zadovoljeno da bih zazelio zenu,ja zenu stavljam u kalup nekih filozofskih shvatanja i ideala koje Imam,ja sam svjestan da stvarnost zaobilazi neka moja shvatanja ali ja ne trgujem sa svojim idealima niti pravim kompromise po tom pitanju i tu mi zene nisu krive one su samo automatizovane i sistem koji ih automatizuje mi smeta ne one same po sebi

To sam vec ranije komentarisao,moje filozofsko shvatanje svijeta mora biti zadovoljeno da bih zazelio zenu,ja zenu stavljam u kalup nekih filozofskih shvatanja i ideala koje Imam,ja sam svjestan da starost zaobilazi neka moja shvatanja ali ja ne trgujem sa svojim idealima niti pravim kompromise po tom pitanju i tu mi zene nisu krive one su samo automatizovane i sistem koji ih automatizuje mi smeta ne one same po sebi
Nisu žene automatizovane zato što ti tako misliš i zato što se ne uklapaju u tvoja filozofska gledišta i ideale. Eto generalizujes sve žene i ceo njihov rod a žena ima bukvalno pola stanovništva i ima ih svakakvih od 1 do milion ali eto tebi su sve iste. Znači ti si problem a ne one. One tebi ne duguju ništa i nisu automatizovane i ne žive sve po nekom sistemu kao što ti misliš. Samo si sujetan jer nisu žene po tvom kalupu. Eto sam priznaješ da je do tebe i da si ti problem. Svako od nas je osoba u svom kalupu i niko ne voli da se stavlja u kalup koji je neko pripremio za njega. Ni muškarci ni žene ne prihvataju tuđe kalupe kako ti misliš. A pritom nisi objasnio ništa konkretno šta ti smeta nego samo to da nije po tvome. Tvoja sujeta je gejmerski rečeno level 999999999

Poslednja izmena:
Nisu žene automatizovane zato što ti tako misliš i zato što se ne uklapaju u tvoja filozofska gledišta i ideale. Eto generalizujes sve žene i ceo njihov rod a žena ima bukvalno pola stanovništva i ima ih svakakvih od 1 do milion ali eto tebi su sve iste. Znači tu si problem a ne one. One tebi ne duguju ništa i nisu automatizovane i ne žive sve po nekom sistemu kao što ti misliš. Samo si sujetan jer nisu žene po tvom kalupu. Eto sam priznaješ da je do tebe i da si ti problem. Svako od nas je osoba u svom kalupu i niko ne voli da se stavlja u kalup koji je neko pripremio za njega. Ni muškarci ni žene ne prihvataju tuđe kalupe kako ti misliš.

Nisu sve iste fizicki niti psihicki tacno ali sve su automatizovane na isti nacin,a ja sam kreator van sablona radim po osjecaju i prirodi sve a zene su otudjene od prirode

Nisu sve iste fizicki niti psihicki tacno ali sve su automatizovane na isti nacin,a ja sam kreator van sablona radim po osjecaju i prirodi sve
Imaju sve glavu, trup, noge i ruke u većini slučajeva kao i muškarci i otprilike jedino te karakteristike dele sa drugima. Sve ostale karakteristike su različite i to od izgleda, ponašanja, oblačenja, obrazovanja, kulture, jezika kojim govore itd. Ne vidim tu nikakvo automatizovanje niti ono postoji. Nisi ti van šablona nego bi da druge stavljaš u svoj šablon i hteo bi da gospodariš. Žao mi je ali rodio si se jedno 1000 prekasno.

Istina je da ružni + neharizmatični naebu najviše u ljubavnom planu. Dosta ružnih su povučeni i nezanimljivi, ovo nezanimljivi je glavni faktor izbegavanja pored spoljne ružnoće. Verćina od rugoba muškaraca koje srećem svakodnevno ne vode računa o sebi prvenstveno, ja da sam žensko bežao bih od takvih. Muškarac mora da vodi računa o sebi fizični i psihički. Sve ostalo je u oku posmatrača. A da su žene lepši pol e bajo moj sa sminkom sam i ja lep.
Zanimljivo a jesi kada cuo citao kada nesto sto je muskarcima odvratno na drugome muskarcu njima to bas ok..meni je brada na nekome odvratna i uvek me to podseca na one pijane i zapustene likovi

Моника, бајо мој!

8a4fd331cbd3dfc747a28c67ddcf4f79-scaled.jpg
Ako aludiraš na to da ce se meni tebi desiti monika nece..sto s tice slike ,i mene zbunjuje moja licna situacija i nije mi jasno zasto neko kome se svidaju zgodni muskarci ima posla s mnom..i pitao sam ju miliion puta vidis i sama da nisam nesto ne ne smeta mi..

Imaju sve glavu, trup, noge i ruke u većini slučajeva kao i muškarci i otprilike jedino te karakteristike dele sa drugima. Sve ostale karakteristike su različite i to od izgleda, ponašanja, oblačenja, obrazovanja, kulture, jezika kojim govore itd. Ne vidim tu nikakvo automatizovanje niti ono postoji. Nisi ti van šablona nego bi da druge stavljaš u svoj šablon i hteo bi da gospodariš. Žao mi je ali rodio si se jedno 1000 prekasno.

Naravno da postoji jer su automatizovane na odredjene odgovore u skladu sa okolnostima u zavisnosti od mjesta na kojem su (grad,selo,posta,nocni klub, pekara,muzej,ulica,park,skola, posao itd) u zavisnosti sa kim pricaju i pod kojim okolnostima i u zavisnosti od vremena u kojem se nesto desava.Svaki covjek nosi jednu univerzalnu crtu ma gdje god bio ili zena koju ja npr mogu uvijek da prepoznam ma gdje god bio i na bilo kom mjestu da pricam sa nekom zenom npr ja je vidim na 1 nacin koji nije automatiizovan nezavisno od mjesta i svih okolnosti nemam magle,one imaju magle sistema u kojem zive,a ona bilo kog muskarca vidi na vise nacina u zavisnosti gdje,kada i na koji nacin ga je upoznala, nema moc da vidi ono univerzalno.Najveci uzrok tome je biologija i nemanje filozofske note,i to je problem i istorijske uslovljenosti jer su mnogo manje zivjele u slobodi nego muskarci dugo su bile podredjene,a samo u slobodi se radja osjecaj i filozofska univerzalna crta i shvatanje toga sta je ljubav.Kako mozes pricati o ljubavi a pripadas polu koji je istorijski bio podredjen i bez slobode,one imaju vijek slobode a muskarcima koliko hoces vjekova,muskarci su i stvorili u slobodi tu idealizovanu sliku od zenama i romanticarsku a zena da bi mogla to da ima mora da ima nasledje slobodnog pola,one su tek u 20 vijeku pocele da se bave nekim pitanjima emotivnim tipa ljubav a to sve djeluje komicno i smijesno ne moze 1 vijek da promijeni pol koji je milenijumima bio podredjen.Zene nisu emotivna i filozofska bica vec bioloska i borbeno oportunisticka njima je bitno radjanje djece i komfor kao garant toga,a vjekovi naredni ce to polako mijenjati.Imaju instikte i intuiciju ali to je u svrsi egzistencije,jer zene imaju 100 puta jaci egzistencijalni nagon od muskaraca

Zasto zene u 21 vijeku imaju toliko vecu potrebu da pricaju o ljubavi i definisu sta je to ljubav nego muskarci,pa logicno kada im je to falilo vjekovima

Poslednja izmena:
Naravno da postoji jer su automatizovane na odredjene odgovore u skladu sa okolnostima u zavisnosti od mjesta na kojem su (grad,selo,posta,nocni klub, pekara,muzej,ulica,park,skola, posao itd) u zavisnosti sa kim pricaju i pod kojim okolnostima i u zavisnosti od vremena u kojem se nesto desava.Svaki covjek nosi jednu univerzalnu crtu ma gdje god bio ili zena koju ja npr mogu uvijek da prepoznam ma gdje god bio i na bilo kom mjestu da pricam sa nekom zenom npr ja je vidim na 1 nacin koji nije automatiizovan nezavisno od mjesta i svih okolnosti nemam magle,one imaju magle sistema u kojem zive,a ona bilo kog muskarca vidi na vise nacina u zavisnosti gdje,kada i na koji nacin ga je upoznala, nema moc da vidi ono univerzalno.Najveci uzrok tome je biologija i nemanje filozofske note,i to je problem i istorijske uslovljenosti jer su mnogo manje zivjele u slobodi nego muskarci dugo su bile podredjene,a samo u slobodi se radja osjecaj i filozofska univerzalna crta i shvatanje toga sta je ljubav.Kako mozes pricati o ljubavi a pripadas polu koji je istorijski bio podredjen i bez slobode,one imaju vijek slobode a muskarcima koliko hoces vjekova,muskarci su i stvorili u slobodi tu idealizovanu sliku od zenama i romanticarsku a zena da bi mogla to da ima mora da ima nasledje slobodnog pola,one su tek u 20 vijeku pocele da se bave nekim pitanjima emotivnim tipa ljubav a to sve djeluje komicno i smijesno ne moze 1 vijek da promijeni pol koji je milenijumima bio podredjen.Zene nisu emotivna i filozofska bica vec bioloska i borbeno oportunisticka njima je bitno radjanje djece i komfor kao garant toga,a vjekovi naredni ce to polako mijenjati.Imaju instikte i intuiciju ali to je u svrsi egzistencije,jer zene imaju 100 puta jaci egzistencijalni nagon od muskaraca

Zasto zene u 21 vijeku imaju toliko vecu potrebu da pricaju o ljubavi i definisu sta je to ljubav nego muskarci,pa logicno kada im je to falilo vjekovima
Danas žene imaju sve slobode i tebi je problem jer su odlučile slobodno da te ignorišu. Šta bre pričaš o ženama pre 50, 100 ili xxx godina. Današnje žene koje žive vrlo slobodno i drugačije su one koje tebe ignorišu i kojima ti ne znaš, nećeš ili ne možeš da pridješ da ostvariš kontakt. Mani me priča od Kulina bana i ne znam kakvih dana. Ti živiš u današnjem vremenu i ne snalaziš se dobro na ljubavnom planu a verovatno i na drugim poljima.

sujeta nije lepa rec, koristi se pogrdno, ja sam samo samopouzdan, i volim da rizikujem u zivotu.
I to se uci, nisam se rakav rodio.

Rizik i uspjeh nemaju dodirnih tacaka,a mnogi to pogresno shvataju parolom ko rizikuje taj profitira.Ako ti mislis da je bilo koji uspjesan lik bilo sta rizikovao zivis u zabludi posebno u svijetu finansija, uspjeh zavisi od proracuna ne od rizika

Niti su zene automatizovani sablon, niti su muskarci. Na ovom svetu ima milion mentaliteta, socijalnih konstrukta, tipova drustva, neka su vise individualisticka, neka vise kolektivna. Ali u suštini svaka osoba je prica za sebe. Ne moze se generalizovati.
U ljubavi najbitniji je naci nekog sa kim imas slicnu srz, sa kim de nadopunjujes, sa kim ti je lepo makar pricali o vremenskoj prognozi.

Rizik i uspjeh nemaju dodirnih tacaka,a mnogi to pogresno shvataju parolom ko rizikuje taj profitira.Ako ti mislis da je bilo koji uspjesan lik bilo sta rizikovao zivis u zabludi posebno u svijetu finansija, uspjeh zavisi od proracuna ne od rizika
ne trebaju mi saveti, al hvala ti.
Nisam napisao tako crno na belo, ja sam imao i uspone i padove u zivotu, al ako se drzis komfort zone, zasigurno neces nista postici u zivotu. A na kraju krajeva, izadjes iz komfort zone, i vremenom prestane biti bauk, postane komfort zona, onda ides dalje, izadjes iz te komfort zone. I tako. Ko rizikuje profitira huh, ezo ja sam 50 000 E krvavo zaradjenih u inostranstvu, ulozio u posao, i propao. Bar sam probao, al mi je to otvorilo neka nova vrata za kasnije i tako. Opet bih postupio isto, al sam isto tako iz niceg stvorio pare posle. No nebitno, tema je o ruznim muskarcima.

Niti su zene automatizovani sablon, niti su muskarci. Na ovom svetu ima milion mentaliteta, socijalnih konstrukta, tipova drustva, neka su vise individualisticka, neka vise kolektivna. Ali u suštini svaka osoba je prica za sebe. Ne moze se generalizovati.
U ljubavi najbitniji je naci nekog sa kim imas slicnu srz, sa kim de nadopunjujes, sa kim ti je lepo makar pricali o vremenskoj prognozi.

Muskarci nazaduju u vezama sa zenama,nemaju zelju da rade na sebi sve svoje potencijale uzvisene podredjunu banalnoj zelji za njenom vaginom ili poljupcem i ja sam musko nisam vanzemaljac sve i ja to volim ali to ne moze biti jace i dublje od mene,da ne razvijam svoje potencijale,ja koji radim na milion aspekata da sve to podredim vagini neke lijepe zene nikada,a sa druge strane svaka zena koja zeli da napreduje i uzdigne se moze samo to da uradi sa muskarcima kao ja, naravno njih ne zanima nikakvo uzidizanje vec zabava,a ja vodim milion puta zabavniji zivot, cijeli zivot ucim plesovee, nauku, jezike,instrumente sviram,ne da bi preko toga dosao do vagine,vec do smisla a zeni ja treba da budem inspiracija i heroj a ne kredtina kartica i lik sa misicima ili neki lik koji treba oko nje da se potrudi smijesno,samim tim sto je samnom treba da bude inspirana jer u mnogim oblastima moze da napreduje vise,sansa je joj je i to da je cijenim kao pol

Mene zena sa svojom vaginom ne moze da ucini lijenim,slabim i malodusnim kao vecinu vas muskaraca

Muskarci nazaduju u vezama sa zenama,nemaju zelju da rade na sebi sve svoje potencijale uzvisene podredjunu banalnoj zelji za njenom vaginom ili poljupcem i ja sam musko nisam vanzemaljac sve i ja to volim ali to ne moze biti jace i dublje od mene,da ne razvijam svoje potencijale,ja koji radim na milion aspekata da sve to podredim vagini neke lijepe zene nikada,a sa druge strane svaka zena koja zeli da napreduje i uzdigne se moze samo to da uradi sa muskarcima kao ja, naravno njih ne zanima nikakvo uzidizanje vec zabava,a ja vodim milion puta zabavniji zivot, cijeli zivot ucim plesovee, nauku, jezike,instrumente sviram,ne da bi preko toga dosao do vagine,vec do smisla a zeni ja treba da budem inspiracija i heroj a ne kredtina kartica i lik sa misicima
opet generalizujes, i netacno, ne kaze se za dzabe da iza svakog uspesnog muslarca stoji uspesna zena. Mene zene motivisu da se osetim kao da mogu planine da pomeram
Mene zena sa svojom vaginom ne moze da ucini lijenim,slabim i malodusnim kao vecinu vas muskaraca
Mene zena ne zanima zbog vagine, vec zbog onoga sto jeste, zbog njene licnosti. Zi nikad nisi voleo care
Sex je samo deo odnosta sa zenom.

opet generalizujes, i netacno, ne kaze se za dzabe da iza svakog uspesnog muslarca stoji uspesna zena. Mene zene motivisu da se osetim kao da mogu planine da pomeram

Mene zena ne zanima zbog vagine, vec zbog onoga sto jeste, zbog njene licnosti. Zi nikad nisi voleo care
Sex je samo deo odnosta sa zenom.

To je tvoja iluzija,tebe zena kao i svakog muskarca gleda kao trkackog konja sa dobrim sansama za pobjedu,takve su sve zene,idealizujes zene,svaka zena gleda muskarca kao trkackog konja,ti si tvoj zeni izbor jer imas performanse

Ja sam lik sa ulice ali nisam ulicar a ni profesor, solidarisem se sa napacenim ljudima, jedini ih ja razumijem
solidarisem se i ja, i ja zaszupam prava muskaraca prvi, al ne volim da ih pljujes, nisu one krive sto su danasnji muskarci seka perse, zene imaju mnogo divnih osobina.
Zo sto ti generalizrj sve na osnovu nekih povrsnih manipulatorki, nije ok.
I pri tom mene niko ne moze da manipulise, pogotovo ne zene, gori su mi muskarci, fodje do fizickog obračuna

solidarisem se i ja, i ja zaszupam prava muskaraca prvi, al ne volim da ih pljujes, nisu one krive sto su danasnji muskarci seka perse, zene imaju mnogo divnih osobina

Ja njih ne pljujem ,ja volim zene ali gledam ih kao pol koji nama nije do koljena,u svemu smo uzviseniji,i njima treba muskarci da budu inspiracija

Zenama je najveca dobit da se divi muskarcima i da uci od njih,samo mnogi muskarci su manipulisani njihovim vaginama,mnogi muskarci se tako ponizavaju i degradiraju samo da bi dosli do zenske vagine,prose a zene bioloski nemaju empatiju prema muskarcu, biraju ga kao konja,I ako se sazali i da mu vagine onda kako ce da mu se divi a kako ce tek da ga cijeni ako je prosjak a mozda se u medjuvremenu zaljubi ali to ne mijenja cinjenicu

Poslednja izmena:

Back