Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
Ali ti i ja smo drugari?!"Pick me"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ti i ja smo drugari?!"Pick me"
Uvažavam opomenu. Moja greška. Nisam trebao da odreagujem već sam trebao odmah na ignor. Svakako je sada na ignor kod mene trajno.Redmond i DzoniDzon molim vas vredjanja, psovki i medjusobnih uvreda.
E to je moderator!Redmond i DzoniDzon molim vas vredjanja, psovki i medjusobnih uvreda.
Nisam ni rekla da ih nemaNapusao sam da ružan lik sa telom morza može da traži sličnu sebi...ali ako ima lovu to jako menja stvari i to je tako... i naravno da ima vezesa muško-ženski.odnosima...
To što ti ne poznaješ materijaliste to ne znači da ih nema...
Ja poznajem dosta materijalista...
Pa ne znam, meni su ovo što ti pišeš filozofije. Čak i da je tako uvek, muško-ženski odnosi su mnogo kompleksniji i ne svode se na si.se i novčanike. Sve to pada u vodu kad treba da izgradiš normalan odnos s nekim a to zavisi od nekih mnogo dubljih i važnijih stvari. Nije ceo život muvanje i osvajanje, posebno ne bazirano na tako površnim stvarima. Ne znam kako bih nacrtala vama koji samo pričate o fizičkim karakteristikama, materijalnom i statusnim simbolima. Valjda i vi težite ka tome da imate srećne i lepe odnose sa suprotnim (ili istimLep covek moze manje da se trudi. Mi ruzni moramo vise da se trudimo. Oni koji imaju love mogu manje da trude. Mi siromasni moramo vise. Obrazovani mogu manje da se trude. Neobrazovani moraju vise ili da se drze svoje obrazovne grupe. Itd, itd, vazi za oba pola.
Nema sta da filozofirate.
) polom, zar ne? E pa to se ne gradi na besnim kolima i nafilovanim usnama, ako me razumešGenau
Ima togaLep covek moze manje da se trudi. Mi ruzni moramo vise da se trudimo. Oni koji imaju love mogu manje da trude. Mi siromasni moramo vise. Obrazovani mogu manje da se trude. Neobrazovani moraju vise ili da se drze svoje obrazovne grupe. Itd, itd, vazi za oba pola.
Nema sta da filozofirate.
Ja volim temu
Nije netačno ali nije ni potpuno tačno. Previše uopštavanja. Npr šta je izgled uopšte, hoću da kažem ljudi kažu da je lepo ono što je privlačno, a lakše je biti privlačan nego lep, to je harizma recimo i ono čime zračiš, karakter, ličnost.Genau
Što se ostalog tiče, ako sam ja dobro razumela temu, radi se upravo o prvom susretu, startu, muvanju, a ne o izgradnji veze na duge staze. A za prvi dejt, složićeš se, ja sam pokrila svaki čošak - i fizički izgled i klasni status i obrazovnu grupu. Ne znam šta je netačno u tome što sam napisala a da se odnosi na prvi dejt.
Okej, da kazem da se slazem. E sad pitanje: mislis da ce ljudi jednako vrednovati asocijalnu lepu ili asocijalnu ruznu osobu? Asocijalnu bogatu ili asocijalnu siromasnu? Zapravo je klasa na prvom mestu jer bogat covek je samim tim nekako u ocima drugih podnosljiviji.Mislim da je od svega toga socijalna neprilagođenost i manjak socijalne inteligencije najveći hendikep, ovo ostalo je sve relativno.
Nisam probala, sto ne znaci da necuJa volim temu
Tamo se naručuju one stvari
Meni stižu 2 zlatne kajle uskoroNisam probala, sto ne znaci da necu
Ali ja ne tvrdim da ruzni ljudi ne mogu da budu uspesni u ljubavi, pa evo ja sam primer, aman! Ali ja sam uz to i sarmantna, duhovita, obrazovana, i bla bla, dakle morala sam vise da se trudim.Ima toga
Ali...
Život je nepredvidiv
Bio ja na jednoj, da kažem psiho terapiji, pre 2 meseca
I žalim se kako nemam ribu... Ovo ono...krenulo mojih 45 minuta samosažaljenja jelte...
Kaže meni terapeut da ima dvoje klijenata, jedan muškarac, drugo je žena (pojedinačno dolaze, nemaju veze jedno sa drugim) oboje su zgodni, lepi, extra.... I ništa! Niko da nađe žensku to jest frajera!
A ima i jednu klijentkinju koja... Ajd da ne opisujem u detalje, ali ima ozbiljne probleme i sa... Urednošću... i još neke momente koji nisu privlačni..i.. guess what? Našla muža, finog čoveka koji fino izgleda
Terapeut kaže otprilike "ja u šoku!“
Nije zlato sve sto sija itdMeni stižu 2 zlatne kajle uskoro
Sad će da se lepe za mene![]()
Neće jednako vrednovati ali lepota i ružnoća su relativne. Nije da ne postoje nego i tu ima 1000 nijansi a i većina ljudi je prosek. Što se bogatstva tiče i tu neće bogat(a) uvek birati siromašne i obrnuto pa da uvek merimo ko je koliko "vredniji", najčešće se sličan sličnom raduje u stvariOkej, da kazem da se slazem. E sad pitanje: mislis da ce ljudi jednako vrednovati asocijalnu lepu ili asocijalnu ruznu osobu? Asocijalnu bogatu ili asocijalnu siromasnu? Zapravo je klasa na prvom mestu jer bogat covek je samim tim nekako u ocima drugih podnosljiviji.
Nisi to radila zbog uspeha u ljubavi, pretpostavljamAli ja ne tvrdim da ruzni ljudi ne mogu da budu uspesni u ljubavi, pa evo ja sam primer, aman! Ali ja sam uz to i sarmantna, duhovita, obrazovana, i bla bla, dakle morala sam vise da se trudim.![]()
1) ne seri nisi ružna!!!!Ali ja ne tvrdim da ruzni ljudi ne mogu da budu uspesni u ljubavi, pa evo ja sam primer, aman! Ali ja sam uz to i sarmantna, duhovita, obrazovana, i bla bla, dakle morala sam vise da se trudim.![]()
Jao relativne! Ne govorim o privlacnosti, nekoga privlace zene 20 godina starije, ali ce i tada da ga privuce iznegovana milf a ne radojka sa pijace, osim ako je bas kink.Neće jednako vrednovati ali lepota i ružnoća su relativne. Nije da ne postoje nego i tu ima 1000 nijansi a i većina ljudi je prosek. Što se bogatstva tiče i tu neće bogat(a) uvek birati siromašne i obrnuto pa da uvek merimo ko je koliko "vredniji", najčešće se sličan sličnom raduje u stvari
Kajle su od čelikaNije zlato sve sto sija itd
Mislim da su i iskustva u odrastanju takođeAsocijalnost
To je potpuno nebitno za temu, slozices seNisi to radila zbog uspeha u ljubavi, pretpostavljam
DobroJao relativne! Ne govorim o privlacnosti, nekoga privlace zene 20 godina starije, ali ce i tada da ga privuce iznegovana milf a ne radojka sa pijace, osim ako je bas kink.
Sto se klase tice, to je barijera koja se najteze probija ali zato lik sa lovom moze lakse da ima uspesnije prve dejtove nego lik bez love a isto vazi i za zene - riba, ne osobito lepa, a i to moze da izmeni ako ima love, bice privlacnija samom cinjenicom da vozi skupa kola i ima skupe brendove na sebi.
To je bas lepo iskustvo, zavidim ti i srecna sam, bas bih volela da se tako spontano nadjem u nekom londonskome pabu1) ne seri nisi ružna!!!!
2) šta je to trud u odnosima?
Evo primera kako "misli utiču"
Ja ne mislim da sam lep, povremeno mislim da mogu da budem nekom privlačan a onda opet krene ludilo podsvesti koja me uništava po starim obrascima
Ali...malo ću se pohvaliti... Jesenas odem ja u jedan pab u Londonu... I pomislim onako usput "kako bi bilo da privedem neku mladu žensku ovde?"
Te večeri mi je eksplicitno prišla jedna, pa posle i druga (obe su bar 16 godina mlađe od mene)...jeste bila luda žurka u pabu ali svejedno...svi smo igrali uz muziku 80ih...a ova prva još bila sa dečkom, pa kad je taj bio napolju, prišla mi i vatala me za ruke da igramo dok je dečko vani
Jedna prosta misao