- Poruka
- 18.238
Poenta nije u ličnom pitanju, uostalom bilo je retoričkoTo je potpuno nebitno za temu, slozices se
Suština je da privlačnost neke osobe dođe kao posledica svega toga a ne bude uzrok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poenta nije u ličnom pitanju, uostalom bilo je retoričkoTo je potpuno nebitno za temu, slozices se
Volim i ja tebe
Pa mislim ok, nećemo se natezati do prekosutra, mnogo važno uostalomVolim i ja tebe
Nijanse su u pitanjuNe tvrdim ni ja da sam u pravu, samo mi je pogled na dejtovanje mozda malo manje ruzicastPa mislim ok, nećemo se natezati do prekosutra, mnogo važno uostalomNijanse su u pitanju
Ja baš mislim da ovo moje uopšte nije ružičasto, lakše je kad se znaju pravila nego kad je sve relativnoNe tvrdim ni ja da sam u pravu, samo mi je pogled na dejtovanje mozda malo manje ruzicast
Potrosila sam "volim te" za veceras, dodji sutraIzvini za ono "ne seri"
Od srca je![]()

Pa jeste lakse, ali sta da se radiJa baš mislim da ovo moje uopšte nije ružičasto, lakše je kad se znaju pravila nego kad je sve relativno
Prvo ženama jeldaPotrosila sam "volim te" za veceras, dodji sutra![]()
Znaš za jedan lapsus Apropo operaPotrosila sam "volim te" za veceras, dodji sutra![]()
Uvek prvo zenamaPrvo ženama jelda
Sad sam skapirala ko si
Objasni nama priprostimaZnaš za jedan lapsus Apropo opera
Neki lik odgovarao istoriju muzike i naveo operu "Lo and Green" (Loengrin)
Može se rešavati naravno. Promena sredine je ključna. Ljudi zapnu negde i onda ostaju usamljeni. Onda kad su sami sa sobom jedino su spremni samo svoj stav da pravdaju. To je začarani krug asocijalnosti i depresije pa zbog toga izgled, status i novac nemaju veze sa tim. Mislim kriviti ceo svet jer eto nema odgovarajućeg partnera za tebe je totalno pogrešno i ne može se pravdati. Ljudima se ne može pomoći ako ih pravdamo. Postoji mnogo ljudi koji nisu nikakvi lepotani i bogataši pa imaju žene, partnerke, devojke i imaju ispunjen emotivni i seksualni život. Imam primer druga iz mladosti koji je imao samo jednu devojku još od srednje škole i sa kojom je bio jedno 7-8 godina pa su raskinuli. Pao je u depresiju, prestao da radi, povukao se i samo mračio. Oterao je porodicu, drugare, poznanike i sve ostale od sebe. Skroz se povukao i samo pričao kako su žene sponzoruše, ovakve i onakve a on dane provodio igrajući igrice, duvao travu i živeo na grbači roditelja. Evo pre godinu dana je završio u Lazi na lečenju baš sam skoro saznao od školskog. Totalno je čovek sebe srozao i to sam. Takvi stavovi kako nam je sve neko kriv ne vode ničemu osim ulasku u nekakve dubioze i depresije.Mislim da su i iskustva u odrastanju takođe
Ali i to valja rešavati
Taman posla, najveca bagra voli operu, veruj mipriprostima
Kako toTaman posla, najveca bagra voli operu, veruj mi
Objasni nama priprostima
Nesam školovala opere
U pravu siMože se rešavati naravno. Promena sredine je ključna. Ljudi zapnu negde i onda ostaju usamljeni. Onda kad su sami sa sobom jedino su spremni samo svoj stav da pravdaju. To je začarani krug asocijalnosti i depresije pa zbog toga izgled, status i novac nemaju veze sa tim. Mislim kriviti ceo svet jer eto nema odgovarajućeg partnera za tebe je totalno pogrešno i ne može se pravdati. Ljudima se ne može pomoći ako ih pravdamo. Postoji mnogo ljudi koji nisu nikakvi lepotani i bogataši pa imaju žene, partnerke, devojke i imaju ispunjen emotivni i seksualni život. Imam primer druga iz mladosti koji je imao samo jednu devojku još od srednje škole i sa kojom je bio jedno 7-8 godina pa su raskinuli. Pao je u depresiju, prestao da radi, povukao se i samo mračio. Oterao je porodicu, drugare, poznanike i sve ostale od sebe. Skroz se povukao i samo pričao kako su žene sponzoruše, ovakve i onakve a on dane provodio igrajući igrice, duvao travu i živeo na grbači roditelja. Evo pre godinu dana je završio u Lazi na lečenju baš sam skoro saznao od školskog. Totalno je čovek sebe srozao i to sam. Takvi stavovi kako nam je sve neko kriv ne vode ničemu osim ulasku u nekakve dubioze i depresije.
Bar nisi nista od Verdija culaKarmen
Lohengrin se piše, sad sam guglala
(kako me mrzi da objašnjavam)
(#Šalimseizvini)
Čuvena Wagnerova opera se zove Loengrin
Ali neki lik je shvatio naziv kao
Lo & green
Kao što je Saša Ćurčić rekao da zna Dolčegabanu

Car-manKarmen
Jesam u stvari, sad vadim iz malog mozgaBar nisi nista od Verdija cula![]()
Pa da, Verdi je ko ppbJesam u stvari, sad vadim iz malog mozga
Ne znam ali zna guglCar-man
Karmen
Hehe
Groink
A jel znaš "zaljubljen u 3 pomorandže"?
Nije šala
Ima ta opera
veli naranže