Ružni muškarci

A gdje sam ja naveo da je to lose

Ево, први твој пост на који сам наишао

Mrze muskarce koji nisu na nekoj ljestvici surove su,samo to kriju iza laznog osmijeha manipulatiivnog

у наставку истог поста

razum im je na 0

Дакле, ово су лоше карактерне особине. Ако ниси изричито рекао "лоше", онда је јасно тумачењем ових твојих речи (а и осталих, да не тражим даље) долазимо до таквог закључка.

Ево, први твој пост на који сам наишао

у наставку истог поста

Дакле, ово су лоше карактерне особине. Ако ниси изричито рекао "лоше", онда је јасно тумачењем ових твојих речи (а и осталих, да не тражим даље) долазимо до таквог закључка.

To je samo tvoj utisak,ja nigdje nisam napisao da mi je to uzas ili lose itd

To je samo tvoj utisak,ja nigdje nisam napisao da mi je to uzas ili lose itd

А види ово:

Jesi li ti svjesna koliko si povrsna osoba bez sustinskog razumijevanja stvari to sto pricas je super primitivno i banalno i neznaveno,jos naziv Avatara ti je iz jezika i kulture sa kojom tvoj senzibiltet nema nikakvih dodirnih tacaka

Па, ми на ПТФ Политика се оволико не вређамо колико ти вређаш саговорнике и саговорнице.

Tema je ispričana možeš je i na lock. Evo i ja nikad nisam pilotirao ali sam spreman da dam sugestije pilotu. Stvarno neke stvari ni terapeut kod takvih ne može da reši. Meni svakako ide na ignor jer je preterao svaku meru.

Pokazao sam da si jako sujetna i ohola osoba a glumis nekog laznog humanistu koji kobajagi bi da da savjet napacenim nekim likovima a briga ta za njih oces samo da nahranis svoj ego i da magcnim stapom das resenje na jako slozena pitanja a ispadas povrsan na kraju,ja razumijem te likove a ne ti

Pokazao sam da si jako sujetna i ohola osoba a glumis nekog laznog humanistu koji kobajagi bi da da savjet napacenim nekim likovima a briga ta za njih oces samo da nahranis svoj ego i da magcnim stapom das resenje na jako slozena pitanja a ispadas povrsan na kraju,ja razumijem te likove a ne ti

Импресивно је како оволико увреда можеш да ставиш у само једну реченицу. :ok:

Mrze muskarce koji nisu na nekoj ljestvici surove su,samo to kriju iza laznog osmijeha manipulatiivnog,a obicno na ovom forumu svaki komentar koji hrane njihove iluzije ce da podrze,a moje komentare ne podrzavaju nijedna od njih,nemaju zelju da porade na sebi a moji kometari nisu nikakva kritika zena,to je uvid i elan za njih da budu manje jadne

Ja zene poznajem bolje nego one same sebe,one su vodjenje surovom biologijom zenskom koje nisu svjesne a njihova svijest sve pogresno tumaci,logika i razum im je na 0,sve obradjuju emocijama na tome i gravitiraju na emocijama,od tebe lijepo jako sto idealizujes zene to ti ide na cast,imas kulturu i nemas oholost a sujete imas
nemas pojma iskreno, zato nemoj pametovati

Niko ne bira kojem ce polu da pripada da si mogla da biras na rodjenju sta ces biti ne bi bila ni Srpkinja ni Drugosrbijanka a tek ne bi birala da budes zena iako je lakse biti zena,ali potencijali,slava i velicina je na strani muskaraca.Toga si svjesna a ja sa ovakvim stavovima cu bolje tretirati zene nego bilo ko.Ja sam human i prema,zeni i prema kucetu i macetu i prema prosjacima na ulici itd prema bilo kome,ali poltron nisam niciji zarad interesa,pa makar na svoju stetu

Импресивно је како оволико увреда можеш да ставиш у само једну реченицу. :ok:
Zamisli pridje nekoj devojci i krene da joj objasnjava da je luda, da je nula, da je proračunata sponzoruša, da je niže biće itd. Zamisli njega neće ni jedna žena? Wow nudi joj uvrede i smatra je za debila a ona treba da ga gleda kao u mesiju. A on nema ništa da ponudi osim to što je pod suknjom neke toksične majke koja mu i dan danas posprema sobu. Prosto svaka žena da poželi takvog umetničkog nesposobnjakovića koji ne želi da se poboljša uopšte nego onako nimalo uobrazeno bi da menja ceo svet i oko 4 milijarde žena. Nije ni čudo što sad žene jure i starije i oženjene jer od ovih nevinih sa 35 godina u dupetu nema ni mojega.

Nema ih, pa Endru Tejt je papučar za ovo ovde. Sa sve filozofskom notom :mrgreen:

Jedino sto je meni i Tejtu je zajednicko je natalna karta i visina,sve drugo nismo ni slicni ja sam filozofski - umjetnik on je trgovac sa maskom laznog vjernika i jakog muskarca zarad profita on je scamer teski,nisam idiot da mu budem fan a da je inteligetnan jeste jako,imam obojica jakog Jupitera u natalu

On je urbana verzija Miroljuba Petrovica cilj isti profit

Tejt je sujetan a ja nisam a da je pametan logicno Jupiterovac

Pa ne znam za šta se predstavlja ali znam za šta se tereti

On je klasicni oportunista,ali mnogo je bolja osoba i cistija nego oni sto ga terete i sustinski je dobra osoba ali se vremenom pogubio u sujeti i opijenosti novcem,on cim ga neka zemlja tereti za nesto tako i mijenja svoj imidz i vjerovanja kojima trguje.Prvo je u Engleskoj bio ateista pa kada su poceli da ga terete za svasta onda je postao hriscanin pa onda otisao za Ruminiju pa onda postao musliman e sada je vec u Usa.Lik je zrtva svog ega super pametan ali i glup istovremeno,glup jer kao narcis koji je pun sebe javno se hvalio kako je krsio zakone i rugao se i logicno da su ga teretili za svasta

Vremenom ga je sujeta iskvarila,samo jedan klip pokazuje ko je sustinski Endrju Tejt, sve posle toga je gluma i laz za profit,taj avanturizam Jupiterijanski je ono sto ljude mami k njemu zato je i popularan

Super pametan lik koji mnogo tuge je nosio u sebi i frustracija,msm lik je Strijelac super pametan i svestran,kao dijete je programiran bio da bude streber sa naocarama ali poslao to sve dodjavola i odlucio da bude Top G kako on to zove, intelektualac koji je odlucio da bude ulicar,shvatio da je pametniji od svih tih sirovina mozga je uvijek imao ali su mu falili misici

Poslednja izmena:

Back