analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.243
А зашто ти све то што је нормално и природно рачунаш као нешто лоше?
![]()
A gdje sam ja naveo da je to lose
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А зашто ти све то што је нормално и природно рачунаш као нешто лоше?
![]()
Mani ga, sve zna a nevin xD ako je vredjao reci mi da reagujemAjd u zdravlje momak
S tobom nije moguće komunicirati bez da nekog vređaš
Ž
Mani ga, sve zna a nevin xD ako je vredjao reci mi da reagujem
A gdje sam ja naveo da je to lose
Mrze muskarce koji nisu na nekoj ljestvici surove su,samo to kriju iza laznog osmijeha manipulatiivnog
razum im je na 0
Ево, први твој пост на који сам наишао
у наставку истог поста
Дакле, ово су лоше карактерне особине. Ако ниси изричито рекао "лоше", онда је јасно тумачењем ових твојих речи (а и осталих, да не тражим даље) долазимо до таквог закључка.
Tema je ispričana možeš je i na lock. Evo i ja nikad nisam pilotirao ali sam spreman da dam sugestije pilotu. Stvarno neke stvari ni terapeut kod takvih ne može da reši. Meni svakako ide na ignor jer je preterao svaku meru.Ž
Mani ga, sve zna a nevin xD ako je vredjao reci mi da reagujem
To je samo tvoj utisak,ja nigdje nisam napisao da mi je to uzas ili lose itd
Jesi li ti svjesna koliko si povrsna osoba bez sustinskog razumijevanja stvari to sto pricas je super primitivno i banalno i neznaveno,jos naziv Avatara ti je iz jezika i kulture sa kojom tvoj senzibiltet nema nikakvih dodirnih tacaka
Tema je ispričana možeš je i na lock. Evo i ja nikad nisam pilotirao ali sam spreman da dam sugestije pilotu. Stvarno neke stvari ni terapeut kod takvih ne može da reši. Meni svakako ide na ignor jer je preterao svaku meru.
Tema je ispričana možeš je i na lock. Evo i ja nikad nisam pilotirao ali sam spreman da dam sugestije pilotu. Stvarno neke stvari ni terapeut kod takvih ne može da reši. Meni svakako ide na ignor jer je preterao svaku meru.
Čudna rečenica....Ja njih ne pljujem ,ja volim zene ali gledam ih kao pol koji nama nije do koljena,u svemu smo uzviseniji,i njima treba muskarci da budu inspiracija
A zasto je cudna?Čudna rečenica....
Brate rasprava sa njim je čist mazohizam. Mi smo primitivni i glupi a on je "genije" i nekakav umetnik van kalupa i šta ti ja znam. Vrti jedno te isto u krug kao da nas ili zeza ili ima neki žešći bag. Nije za razgovor. Otišao na ignor.Ма, даааај....са смаралитичким 12 је увек добро зезање.
Verujem.Ja cu zenu tretirati bolje nego bilo ko
Pokazao sam da si jako sujetna i ohola osoba a glumis nekog laznog humanistu koji kobajagi bi da da savjet napacenim nekim likovima a briga ta za njih oces samo da nahranis svoj ego i da magcnim stapom das resenje na jako slozena pitanja a ispadas povrsan na kraju,ja razumijem te likove a ne ti
nemas pojma iskreno, zato nemoj pametovatiMrze muskarce koji nisu na nekoj ljestvici surove su,samo to kriju iza laznog osmijeha manipulatiivnog,a obicno na ovom forumu svaki komentar koji hrane njihove iluzije ce da podrze,a moje komentare ne podrzavaju nijedna od njih,nemaju zelju da porade na sebi a moji kometari nisu nikakva kritika zena,to je uvid i elan za njih da budu manje jadne
Ja zene poznajem bolje nego one same sebe,one su vodjenje surovom biologijom zenskom koje nisu svjesne a njihova svijest sve pogresno tumaci,logika i razum im je na 0,sve obradjuju emocijama na tome i gravitiraju na emocijama,od tebe lijepo jako sto idealizujes zene to ti ide na cast,imas kulturu i nemas oholost a sujete imas
'aj ne s*eri!ali joj necu poltron biti zarad carter leta do njene vagine,kao ti si divna i naivna i mi smo jednaki,a nismo jednaki niti cemo ikada biti
Niko ne bira kojem ce polu da pripada da si mogla da biras na rodjenju sta ces biti ne bi bila ni Srpkinja ni Drugosrbijanka a tek ne bi birala da budes zena iako je lakse biti zena,ali potencijali,slava i velicina je na strani muskaraca.Toga si svjesna a ja sa ovakvim stavovima cu bolje tretirati zene nego bilo ko.Ja sam human i prema,zeni i prema kucetu i macetu i prema prosjacima na ulici itd prema bilo kome,ali poltron nisam niciji zarad interesa,pa makar na svoju stetu'aj ne s*eri!
Nema ih, pa Endru Tejt je papučar za ovo ovde. Sa sve filozofskom notomДај нам линкове јућуб клипова где си стицао знања.
inace sam upoznao doticnog, kul lik, odradili trening, samo mogu rexi da nije za dta se predstavljaNema ih, pa Endru Tejt je papučar za ovo ovde. Sa sve filozofskom notom![]()
Zamisli pridje nekoj devojci i krene da joj objasnjava da je luda, da je nula, da je proračunata sponzoruša, da je niže biće itd. Zamisli njega neće ni jedna žena? Wow nudi joj uvrede i smatra je za debila a ona treba da ga gleda kao u mesiju. A on nema ništa da ponudi osim to što je pod suknjom neke toksične majke koja mu i dan danas posprema sobu. Prosto svaka žena da poželi takvog umetničkog nesposobnjakovića koji ne želi da se poboljša uopšte nego onako nimalo uobrazeno bi da menja ceo svet i oko 4 milijarde žena. Nije ni čudo što sad žene jure i starije i oženjene jer od ovih nevinih sa 35 godina u dupetu nema ni mojega.Импресивно је како оволико увреда можеш да ставиш у само једну реченицу.![]()
Nema ih, pa Endru Tejt je papučar za ovo ovde. Sa sve filozofskom notom![]()
Pa ne znam za šta se predstavlja ali znam za šta se teretiinace sam upoznao doticnog, kul lik, odradili trening, samo mogu rexi da nije za dta se predstavlja
Pa ne znam za šta se predstavlja ali znam za šta se tereti
pa to da, ja ga upoznao u Splitu u teretani, bio je vise nego fin, odradili trening zajedno, posle otisli na veceru on ja i njegov brat, sto se mene tice lik na mestu, bio je fobar uctive, fin, ja ga forsirao nije se bunioPa ne znam za šta se predstavlja ali znam za šta se tereti
Nisi ženskopa to da, ja ga upoznao u Splitu u teretani, bio je vise nego fin, odradili trening zajedno, posle otisli na veceru on ja i njegov brat, sto se mene tice lik na mestu, bio je fobar uctive, fin, ja ga forsirao nije se bunio