Ružni muškarci

Ja njih ne pljujem ,ja volim zene ali gledam ih kao pol koji nama nije do koljena,u svemu smo uzviseniji,i njima treba muskarci da budu inspiracija

Zenama je najveca dobit da se divi muskarcima i da uci od njih,samo mnogi muskarci su manipulisani njihovim vaginama,mnogi muskarci se tako ponizavaju i degradiraju samo da bi dosli do zenske vagine,prose a zene bioloski nemaju empatiju prema muskarcu, biraju ga kao konja,I ako se sazali i da mu vagine onda kako ce da mu se divi a kako ce tek da ga cijeni ako je prosjak a mozda se u medjuvremenu zaljubi ali to ne mijenja cinjenicu
vidi se da nisi bio sa zenađa, zene bioloski imaju mnogo vise empatije od muskaraca

vidi se da nisi bio sa zenađa, zene bioloski imaju mnogo vise empatije od muskaraca
Mrze muskarce koji nisu na nekoj ljestvici surove su,samo to kriju iza laznog osmijeha manipulatiivnog,a obicno na ovom forumu svaki komentar koji hrane njihove iluzije ce da podrze,a moje komentare ne podrzavaju nijedna od njih,nemaju zelju da porade na sebi a moji kometari nisu nikakva kritika zena,to je uvid i elan za njih da budu manje jadne

Ja zene poznajem bolje nego one same sebe,one su vodjenje surovom biologijom zenskom koje nisu svjesne a njihova svijest sve pogresno tumaci,logika i razum im je na 0,sve obradjuju emocijama na tome i gravitiraju na emocijama,od tebe lijepo jako sto idealizujes zene to ti ide na cast,imas kulturu i nemas oholost a sujete imas

Poslednja izmena:
Da, da upravo tako. Napustiš sigurnost kod mame i tate i osamostališ se i prestaneš da mračiš. Preuzmeš prvo odgovornost za sebe pa onda možeš svašta nešto u životu. Lako je biti samostalan i ovde ali mora da se radi. Ne može se imati partnerka i žena a sedeti mami pod suknju. Takvo ponašanje odbija svaku ženu. Zato i nemaš sreće i mračiš.

Ja radim cijeli zivot,koliko opet povrsno gledas znaci ako imam oca i majku,ne znaci da ne znam nista da radim,znam da radim sve oko sebe oko kuce,hrane, znam da popravim auto sve sem elektrike,a moja majka je zena koja zna sve da radi logicno i da ja znam

Mrze muskarce koji nisu na nekoj ljestvici surove su,samo to kriju iza laznog osmijeha manipulatiivnog,a obicno na ovom forumu svaki komentar koji hrane njihove iluzije ce da podrze,a moje komentare ne podrzavaju nijedna od njih,nemaju zelju da porade na sebi a moji kometari nisu nikakva kritika zena,to je uvid i elan za njih da budu manje jadne

Ja zene poznajem bolje nego one same sebe,one su vodjenje surovom biologijom zenskom koje nisu svjesne a njihova svijest sve pogresno tumaci,logika i razum im je na 0,sve obradjuju emocijama na tome i gravitiraju na emocijama,od tebe lijepo jako sto idealizujes zene to ti ide na cast,imas kulturu i nemas oholost a sujete imas
Дај нам линкове јућуб клипова где си стицао знања.

ne trebaju mi saveti, al hvala ti.
Nisam napisao tako crno na belo, ja sam imao i uspone i padove u zivotu, al ako se drzis komfort zone, zasigurno neces nista postici u zivotu. A na kraju krajeva, izadjes iz komfort zone, i vremenom prestane biti bauk, postane komfort zona, onda ides dalje, izadjes iz te komfort zone. I tako. Ko rizikuje profitira huh, ezo ja sam 50 000 E krvavo zaradjenih u inostranstvu, ulozio u posao, i propao. Bar sam probao, al mi je to otvorilo neka nova vrata za kasnije i tako. Opet bih postupio isto, al sam isto tako iz niceg stvorio pare posle. No nebitno, tema je o ruznim muskarcima.

Nisi proracunat a i pitanje je koliko te je tvoj otac usmjerio u zivotnom proracunu.Svaki uspjeh zahtjeva vrijeme ne mozes novce napraviti za kratko vrijeme niti misice definisane imati nakon par nedelja i mjeseci treninga vec nakon par godina treninga uz jasan proracun i taktiku,ako hoces da rizikujes dizi odmah 120 kila a pocetnik si i za nedelju dana mozes slobodno da batalis npr teretanu jer ce misic morati duze da se oporavlja

Pominješ majku, da li je ona ovakva kako si opisao sve žene? Surova, manipulativna, ne radi na sebi, s logikom i razumom na nuli?

Shvataš li uopšte šta pišeš?

Ako mi je zelja novac mogu ga zaraditi a ne da na You Tube dijelim ljudima savjete a kamoli da gledam,to me ne zanima da hocu odmah bih more fanova dobio, vise nego vecina tih gurua ali ne volim da blefiram ljude kao sto oni rade,to je bijedno.

Ма, ти нам годинама пишеш шта нећеш, никако да напишеш шта 'оћеш и шта ћеш.

Nisi proracunat a i pitanje je koliko te je tvoj otac usmjerio u zivotnom proracunu.Svaki uspjeh zahtjeva vrijeme ne mozes novce napraviti za kratko vrijeme niti misice definisane imati nakon par nedelja i mjeseci treninga vec nakon par godina treninga uz jasan proracun i taktiku,ako hoces da rizikujes dizi odmah 120 kila a pocetnik si i za nedelju dana mozes slobodno da batalis npr teretanu jer ce misic morati duze da se oporavlja
bio sam mlad i naivan, al sam verovao u to, dalje ide iskustvo

Ма, ти нам годинама пишеш шта нећеш, никако да напишеш шта 'оћеш и шта ћеш.
Ma daj da nama lik da neki savet, svašta je mogao na jutjubu i na filmovima naučiti. Možda i nama krene ekstra kao i njemu. Pošto mi svi živimo evo loše i kukamo a on je najpametniji, najpozitivniji i najuspešniji. Daj bre da nam svima sredi nešto on je baja i alfamen koji je sposoban sve da reši.

Ako je majka ona ne može biti takva?
Njegova ne, jer:

Moji roditelji su sjajni ljudi koji su mi dali ljubavi i postovanja i ja sam im na tome zahvalan i osjecam se privilegovanim,jer znas koliko muskarca na ovom svijetu nije imalo tu privilegiju,neki su i rodjeni bez roditelja,neki su odrasli u porodicama disfunkcionalim nekima su roditelji razvedeni bili.Mene je Bog pogledao sa sjajnim roditeljima koji zive u ljubavi i hvala Bogu sto mi je dao takvu privilegiju pa ja sam sreckovic dobitnik na lutriji.Sta bi neki dali da imaju oca i majku da zagrle,oni koji su odrasli po domovima to najbolje znaju.A sto se tice sposbnosti ja sam sve od mog oca naucio znam da radim i zanat imam fakultet zavrsen od majke sam naucio da kuvam i da se jako lijepo nosim a na nju sam i intelektualno usmjeren.U mom zivotu imas samo svjetlo nikakav mrak.Ne zavidim nikome a mene ego ne pravi problem da kazem da nemam djevojku plus imam empatije i cijeli zivot druzim se sa tuznim i napacenim likovima jer tu vidim istinu ,i ne drzim im lekcije i ne ucim ih kako da postupe ne hranim time ego i sujetu

Ја из тога закључујем да нам оне дају мотив да будемо тркачки коњи, а не раге.
Boli njih briga one samo izaberu pobjednika na kraju a kakav si put prosao nije je briga nema empatiju nikakvu a njen osmjeh je manipulativan kao i kada te zavodi svojim atributima.Zene su pokvarene dok ne ostvare cilj a kada ostvare onda mogu biti sasvim ok al ono proracun je i dalje tu,bioloski su tako dizajnirane.

Evo ti prost primjer

Zamisli 2 vojske koje ratuju do iznemoglosti i da su to jedine 2 vojske na svijetu i sada jedna vojska porazi drugu do koljena ova jedna vojska ima 2 hiljade vojnika a ova druga 10 vojnika i to 10 sto je ostalo ovih 2000 vojnika dokrajce i sta se desava u tom zauzetom gradu porazene vojske gdje vise nema muskaraca imas samo 100 zena.I sada sta mislis da ce ove zene kao junaci iz rata da postupe pa da ce sebi da presude,sve samo da ne budu robinje okupatora naravno da nece,zene ce vec sjutri dan da spavaju i prave djecu sa vojnicima okupatorima,sa pobjednicima ce da se kresu i da sire ljudsku vrstu a uzmi da je to jedinih 100 zena na svijetu.I to ti je cisti zenski egzistencijalni nagon da prezivi,zato nikad i nemas u narodu izreku zena od rijeci nego muskarac ili covjek od rijeci i to nije kritika sto ja pricam,to je surova zenska biologija.Muskarac ako to uradi on gubi cast zena moze da prodje jer spavasva vrstu ona radja

Zene zato biraju muskarca koji moze da joj obezbjedi sigurnu i stabilnu reprodukciju a sto je vise kao zivotinja bolje njeni jajnici prepoznaju jak garant da ce taj muskarac da je zastiti bolje i obezbjedi joj sto bolje uslove za prezivljavanje,kada su klinke zato vole neke tipove idiotizovane na motorima ne bira njen mozak te likove nego njeni jajnici,jer taj neko je jak za klinku,gleda ga kao zastitu,jos ako je misicav ona to gleda kao garant reprodukcije posle ako shvati da je taj lik samo sirovo jak a ne sposoban onda ga ostavi ima vise iksustva i trazi nekog koj je jak i sposoban, jer mnogi muskarci koji su sirovo jaki i animalni nisu sposobni ne pridonose

Poslednja izmena:
Boli njih briga one samo izaberu pobjednika na kraju a kakav si put prosao nije je briga nema empatiju nikakvu a njen osmjeh je manipulativan kao i kada te zavodi svojim atributima.Zene su pokvarene dok ne ostvare cilj a kada ostvare onda mogu biti sasvim ok al ono proracun je i dalje tu,bioloski su tako dizajnirane.

Evo ti prost primjer

Zamisli 2 vojske koje ratuju do iznemoglosti i da su to jedine 2 vojske na svijetu i sada jedna vojska porazi drugu do koljena ova jedna vojska ima 2 hiljade vojnika a ova druga 10 vojnika i to 10 sto je ostalo ovih 2000 vojnika dokrajce i sta se desava u tom zauzetom gradu porazene vojske gdje vise nema muskaraca imas samo 100 zena.I sada sta mislis da ce ove zene kao junaci iz rata da postupe pa da ce sebi da presude,sve samo da ne budu robinje okupatora naravno da nece,zene ce vec sjutri dan da spavaju i prave djecu sa vojnicima okupatorima,sa pobjednicima ce da se kresu i da sire ljudsku vrstu a uzmi da je to jedinih 100 zena na svijetu.I to ti je cisti zenski egzistencijalni nagon da prezivi,zato nikad i nemas u narodu izreku zena od rijeci nego muskarac ili covjek od rijeci i to nije kritika sto ja pricam,to je surova zenska biologija.Muskarac ako to uradi on gubi cast zena moze da prodje jer spavasva vrstu ona radja

Zene zato biraju muskarca koji moze da joj obezbjedi sigurnu i stabilnu reprodukciju a sto je vise kao zivotinja bolje njeni jajnici prepoznaju jak garant da ce taj muskarac da je zastiti bolje i obezbjedi joj sto bolje uslove za prezivljavanje,kada su klinke zato vole neke tipove idiotizovane na motorima ne bira njen mozak te likove nego njeni jajnici,jer taj neko je jak za klinku,gleda ga kao zastitu,jos ako je misicav ona to gleda kao garant reprodukcije posle ako shvati da je taj lik samo sirovo jak a ne sposoban onda ga ostavi ima vise iksustva i trazi nekog koj je jak i sposoban, jer mnogi muskarci koji su sirovo jaki i animalni nisu sposobni ne pridonose

А зашто ти све то што је нормално и природно рачунаш као нешто лоше?

:dontunderstand:

Moja majka mene voli,ali mog oca je izabrala proracunato kao sto svaka zena bira muskarca proracunato
Šta je proračunato u tome što ne želiš pored sebe alkoholičara, vezanu vreću koja ne ume sebi ni pertle da veže ili psihopatu? Neko ko teži da živi sređeno sigurno neće želeti da deli i gradi život s nekim s kim to nije moguće. To nije proračunatost nego briga o sebi i zdrav razum.

Uostalom i ti sam imaš vrlo visoke kriterijume, toliko visoke da ti od 4 milijarde žena ne samo ne valja nijedna nego ih sve kolektivno vređaš iz posta u post. Znači kad ti procenjuješ žene to nije problem, problem je kad one treba da ocene tebe. Pri tome u startu pada u vodu skoro sve što pišeš jer tolika količina generalizacija ni u ludilu ne može biti tačna, ali čak i da jeste, zapitaj se prvo koju ti vrednost pružaš njima. Muško ženski odnosi nisu ovo tvoje, biram konja da ga jašem, nego interakcija, upoznavanje, saradnja. Meni je žao ako ti nemaš takva iskustva ali ti to ne daje za pravo da pljuješ po svakome, uvek i svuda.

Ajd u zdravlje momak :cao:
S tobom nije moguće komunicirati bez da nekog vređaš

Opet si povrsna jer ne razlikujes uvredu i konstataciju

Primjer

-Uvreda je kepec a covjek niskog rasta nije uvreda

-Uvreda je konzerva a ogranicen nije uvreda

- Djubre je uvreda a los covjek nije uvreda

- Supljoglavac je uvreda ali povrsna osoba nije uvreda

- K.r.c je uvreda ali polni ud nije uvreda

-Debil je uvreda a neznalica nije uvreda

Prvo je jezik ulice a drugo su rijeci koje mozes naci u recniku Srpskog jezika

Back