Rusi u Beogradu

Limunado, ti nisi neka siparica u cvetu mladosti, pa da ne znas i ne secas se sta je to u Atini 95-e bilo tada za srpski narod.
To kasarkasko prvenstvo je najznacajnije sportsko takmicenje u istoriji Srbije.
U tom takmicenju smo pobedili zli Zapad, posle nekoliko godina ratovanja i izolacije, i sve emocije i frustracije je srpski zivalj proziveo sa kosarkasima Srbije.
Na tom takmicenju su Grci IZDALI Srbiju i srpski narod. CELA DVORANA je pljuvala i zvizdala Srbe, ne samo u polufinalu sa Grckom, vec i u finalu sa Litvanijom, i na dodeli medalja. Na dodeli medalja sa Litvancima, gde Hrvati silaze sa postolja, Grci aplaudiraju Hrvatima i Litvancima, a zvizde Srbima.
Ne pojedini iz publike, nego cela dvorana, svi Grci u dvorani su psovali i pljuvali Srbe.
Taj atak na srpske kosarkase, napaceni srpski zivalj nikade nije, niti ce zaboraviti.
Grci su bili tad ljuti što nisu bili prvi.
Nemili događaj od prije 30 godina nije mjerilo za ništa.

Limunado, ti nisi neka siparica u cvetu mladosti, pa da ne znas i ne secas se sta je to u Atini 95-e bilo tada za srpski narod.
U tom takmicenju smo pobedili zli Zapad, posle nekoliko godina ratovanja i izolacije, i sve emocije i frustracije je srpski zivalj proziveo sa kosarkasima Srbije.
Na tom takmicenju su Grci IZDALI Srbiju i srpski narod. CELA DVORANA je pljuvala i zvizdala Srbe, ne samo u polufinalu sa Grckom, vec i u finalu sa Litvanijom, i na dodeli medalja. Na dodeli medalja sa Litvancima, gde Hrvati silaze sa postolja, Grci aplaudiraju Hrvatima i Litvancima, a zvizde Srbima.
Ne pojedini iz publike, nego cela dvorana, svi Grci u dvorani su psovali i pljuvali Srbe.
Taj atak na srpske kosarkase, napaceni srpski zivalj nikade nije, niti ce zaboraviti.

Zato što smo ih pobedili u polufinalu a oni bili domaćini.
Grci su izuzetno strastveni kao sportski navijači.

1999-te su rekli .. Ne, ne želimo da bombardujemo Srbiju i da učestvujemo u tome..
2008-me su rekli.. Ne, ne želimo da priznamo Kosovo.

A to je mnogo bitnije od jedne utakmice.

U tom takmicenju smo pobedili zli kolektivni Zapad, posle nekoliko godina ratovanja i izolacije, i sve emocije i frustracije je srpski zivalj proziveo sa kosarkasima Srbije.
Opet ti o tome.Nisu svi sportisti i ne prate svi sport.
Rekla sam ti da je ponasanje navijaca za mene irelevantno.
I rekla sam ti sta je meni bitnije.A bitnije mi je sto je grcki narod pomogao nas narod kad je trebalo,nego neko tamo zvizdanje na utakmici nekih navijaca.
P.s.Inace,bez uvrede,ali su ti svi navijaci bilo koga i bilo cega, su po meni prilicne budale.🙂
Cuj...ti sad kao nesto navijas i to je kao nesto mnogo bitno.🙂

Irska ima jako visok procenat svjetlookih ljudi, oko 80% ili jače. Izgleda da je egal sa Skandinavijom po tome, ako nema i malo više svjetlookih. S druge strane Skandinavci imaju znatno veći procenat svjetlokosih ljudi od Iraca. Kod Iraca dominira tamna kosa, ali imaju visok procenat svjetlookih (uglavnom plavookih) ljudi kao što rekoh. Isto kod Irci su u vrhu po procentu riđokosih, oko 10% Iraca je riđokoso.
to da, ali npr u Svedskoj skoro 90% ima svetle oci

Interesuje me, šta mislite generalno, o dolaska Rusa u BG ?
Od 2022.,kad je počeo rat u Ukrajini,počeli su da pristižu. Koji je njihov broj trenutno u BG? Primetio sam, da uopšte nisu druželjubivi i da su hladni. Uopšte nisu zainteresovani, za komunikaciju, i za integraciju u društvu. Pokušao sa, sa nekolicinom, da uspostavim kontakt, ali totalno ograničenje. Kao da su dovoljni, sami sebi, a došli su u drugu državu. Nije li to, nekako čudno? Ja sam očekivao, sasvim drugačiji odnos, prema državi, u koju su došli. Čast izuzecima, ali su veoma retki. Totalno, hladna i nezainteresovana nacija. Zašto je to tako?

Радовали смо се кад је Путин посетио Београд.

982619_slika329123.jpg

који многи срби нео усташо у покушају 🤡 ти знаш какви су Руси и било ко други, има свакаквих ти генерализујеш један народ од неколико стотина милиона да је овакав или онаквак
Nekoliko stotina miliona, koga, molim te. Vodi računa o brojkama. Pa, nisu Kinezi ili Indijci u pitanju, nego Rusi.

Nekoliko stotina miliona, koga, molim te. Vodi računa o brojkama. Pa, nisu Kinezi ili Indijci u pitanju, nego Rusi.
пола данашње украјине су Руси суштнински као и скоро цела Белорусија у Казстану неколико милиона итд нема неколико стотина мали их има око 200 милиона

U tom takmicenju smo pobedili zli kolektivni Zapad, posle nekoliko godina ratovanja i izolacije, i sve emocije i frustracije je srpski zivalj proziveo sa kosarkasima Srbije.
Najlepsi trenutak tog prvenstva je skandiranje nasem napacenom bratu Aleksandru Petrovicu"Aco Srbine,Srbija te zove",a njemu suza u oku:heart2:

Back