Rusi u Beogradu

Gde si ti video ženu koja ne otvara usta? :)

To nije vezano za Srpkinje, već za sve, a naše su ipak mnogo ženstvenije i zgodnije od većeg dela sveta, posebno od EU ženskinja, koje u zadnje vreme više liče na dečake, nego na žene.

Ja kad vidim Nemice, Britanke i Holanđanke odmah mi bude jasno zašto su navedeni tako progresivne nacije. Da su naše žene takve ja bih isto radio nešto po ceo dan, samo da ih ne gledam.
Nisam napiso da ne otvaraju usta nikako,nego ne prečesto.I da se ne mješaju u sve ko vegeta.
Imaju kuhinju za mješanje.

PS jesam ti pričo kako je žena od Sime Dubajića rekla Simi da želi kuću sa svoja četri ćoška.Simo sazido kuću kružnog oblika,i reko joj evo ti sad tvoja četri ćoška haha.

I Istočnorimskog, sa sve legionarima iz Egipta, Sirije, Jermenije i Anadolije na privremenom radu na Balkanu.
I Osmanlije su dovlačile robove iz drugih delova carstva; baš kao što su uzimali janjičare s Balkana, tako su i dovlačili svašta, Kavkazce, Egipćane i ko zna šta još. Egipćani su se valjda još odrzali kao manja zajednica na Kosovu. Sve se to utopilo u lokalno stanovništvo.
Uzmi u obzir i ilire, tračane i ostale starosedeoce koji su takođe asimilovani i imamo to što imamo.
Kakva je to genetska žurka, dobro je da neki politički Srbi ne laju.

Da, severozapad Hrvatske, uključujući Zagreb, nije bio izložen egzotičnim spermićima iz Otomanskog carstva.
Otomani su stigli do Beča care, tvrdjava Medvednik iznad Zagreba je nastala kad su od Otoma bezali u brda, i tako ... i ds Dalmacija nikad nije bila pod Turcima, i da idi u Skandinaviju pa tamo masturbiraj na plavusane, manjak pigmenta samo vama nacistima je ok, zdravstveno nije

kao prvo ne vredjaj me, kao drugo mesanja sa Turcima nije bilo, to genetika dokazije, a sami Turci nisu Turci, no nebitno, te svoje vlazne snove o plavim i plavokima olaci macku o rep, Hitler ti je davno umro
Muuuuuh Hitleeeeeer

Zašto vi politički Srbi odmah mislite da je neko nazi ili ljubitelj nacista samo zato što dira u teme koje su vam tabu

Ja sam sloven, poreklom i izgledom, te kao takav naravno da prezirem Hitlera.

Grci su ozbiljne flegme.
Govorim o onima što žive na turističkim mestima.

Nisu nešto ljubazni ali nisu ni neljubazni (pogledati pod Crnogorci).
Bukvalno možeš da radiš tamo šta god hoćeš ukoliko ih ne smaraš.

Nekako su nezainteresovani za skoro sve i ozbiljan lenčugitis vlada među njima. Slobodno mogu da kažem da smo mi Germani za njih što se radnih navika tiče.
Nivo znanja (tj. neznanja) Engleskog im je zabrinjavajuć za jednu turističku zemlju tog potencijala i kalibra.
Oni su drugi Crnogorci sto se tice ljenosti.🙂
Ali ne govorim o tome.Govorim o njihovoj konkretnoj pomoci nasoj djeci i studentima u vrijeme ratnih godina.Ta pomoc je samo dolazila iz Grcke i niodakle drugo.A ne moze se opisati sta je tada znacila.
I o nekim sitnim znacima paznje kad saznaju da smo Srbi,sto sam imala priliku licno da iskusim vise puta u razlicitim prilikama i na razlicitim mjestima u Grckoj.Isto tako,nigdje osim u Grckoj.

Muuuuuh Hitleeeeeer

Zašto vi politički Srbi odmah mislite da je neko nazi ili ljubitelj nacista samo zato što dira u teme koje su vam tabu

Ja sam sloven, poreklom i izgledom, te kao takav naravno da prezirem Hitlera.
niko na ovim prostorima nije cist Sloven, niti cisti Sloveni postoje, niti postoji slovenski izgled. Mesalo se, i jos ti pise lokacija Amerika, tako da ne glumi Amera svega ti

niko na ovim prostorima nije cist Sloven, niti cisti Sloveni postoje, niti postoji slovenski izgled. Mesalo se

A i na kraju krajeva Srbi nisu slovenskog već uglavnom dinarskog porekla (u smislu genetike) a Sloveni smo više u nekom kulturološkom, jezičkom i istorijskom smislu.

Oni su drugi Crnogorci sto se tice ljenosti.🙂
Ali ne govorim o tome.Govorim o njihovoj konkretnoj pomoci nasoj djeci i studentima u vrijeme ratnih godina.Ta pomoc je samo dolazila iz Grcke i niodakle drugo.A ne moze se opisati sta je tada znacila.
I o nekim sitnim znacima paznje kad saznaju da smo Srbi,sto sam imala priliku licno da iskusim vise puta u razlicitim prilikama i na razlicitim mjestima u Grckoj.Isto tako,nigdje osim u Grckoj.

Grci su nam dosta bliski i slični po mnogo čemu, u svakom slučaju mnogo su nam sličniji i bliskiji po mentalitetu i senzibilitetu nego recimo Rusi.

Back