MORNAR SA PUČINE
Primećen član
- Poruka
- 936
To potpisujem!Jesi. Plave oči i svetao ten su najbitniji, boja kose i ne toliko.
Pogledajte prilog 1721519Pogledajte prilog 1721520
Mi Sloveni smo najlepša rasa ljudi koja hodi ovom planetom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To potpisujem!Jesi. Plave oči i svetao ten su najbitniji, boja kose i ne toliko.
Pogledajte prilog 1721519Pogledajte prilog 1721520
imam i ja svetle oci jesam i ja Sloven?Takođe, najpametniji Srbin ikad, slavni Nikola Tesla, je bio naš Sloven, a ne musavac.
From 1890 to 1905, Tesla was one of the most desirable men in Manhattan. The six-foot-two physicist was handsome and lean, with dark hair and blue eyes.
![]()
iz BG si? Meni iz NS ste vi kao sa druge planeteKulturno daleko, imao sam neke interakcije sa njima preko posla, bilo kakav vid druženja je vrlo ograničen. Nisu loši ljudi, ali kao da su sa neke druge planete.
mrzim te, sta si morao da je postavis , zaljubio sam se, dsj kontsk da se ona i ja slovenisemo. Doduse u vezi sam sl bar se možemo upoznatiJesi. Plave oči i svetao ten su najbitniji, boja kose i ne toliko.
Pogledajte prilog 1721520
Šta znači svetleimam i ja svetle oci jesam i ja Sloven?
Polina Malinovskayamrzim te, sta si morao da je postavis , zaljubio sam se, dsj kontsk da se ona i ja slovenisemo. Doduse u vezi sam sl bar se možemo upoznati
opa BelorusijaŠta znači svetle
Polina Malinovskaya![]()
svetlo zeleneŠta znači svetle
Polina Malinovskaya![]()
Upitno poreklo + verovatno ni 1% nije ličio na tu trandžu sa tog portreta.Nikola Kopernik, nas Sloven, crne ociPogledajte prilog 1721529
sto upitno? Čist PoljakUpitno poreklo + verovatno ni 1% nije ličio na tu trandžu sa tog portreta.
Pa sta?Sto se ne bi radovali?Радовали смо се кад је Путин посетио Београд.
![]()
Neupitno plave oči ako malo potražiš informacije o tome, a ne gledaš u b/w fotografije i portrete.Čajkovski, neupitno Rus i Sloven, crne ociPogledajte prilog 1721537
Ala ti lupetas..i siris nekakve glupave teorije da su samo oni sa plavim ocima Sloveni.Neupitno plave oči ako malo potražiš informacije o tome, a ne gledaš u b/w fotografije i portrete.
odustao sam od Poline, deluje plitko i povrsno, sl leps je bas basŠta znači svetle
Polina Malinovskaya![]()
ma trolAla ti lupetas..i siris nekakve glupave teorije da su samo oni sa plavim ocima Sloveni.
Ko ti je to rekao i kad?
U svim slovenskim zemljama većina ljudi imaju plave oči. Normalno da Sloven može da ima zelene i braon oči, ali samo ako ima White Caucasian fenotip. Nigde, ali baš nigde u svetu neki mongrel poput Vulina ne može da bude Sloven i belac.Ala ti lupetas..i siris nekakve glupave teorije da su samo oni sa plavim ocima Sloveni.
Ko ti je to rekao i kad?
ja imam druga Čeha koji izgleda ko VulinU svim slovenskim zemljama većina ljudi imaju plave oči. Normalno da Sloven može da ima zelene i braon oči, ali samo ako ima White Caucasian fenotip. Nigde, ali baš nigde u svetu neki mongrel poput Vulina ne može da bude Sloven i belac.
Nije to ništa, ja imam psa koji izgleda kao Dwayne Johnson.ja imam druga Čeha koji izgleda ko Vulin
Bijeloj rasi pripadaju i Arapi i Indijci,ne samo Sloveni.U svim slovenskim zemljama većina ljudi imaju plave oči. Normalno da Sloven može da ima zelene i braon oči, ali samo ako ima White Caucasian fenotip. Nigde, ali baš nigde u svetu neki mongrel poput Vulina ne može da bude Sloven i belac.
Nije tačno, po nekim postovima ovde, ubedili ste me da mržnja treba da traje zauvek. Bar sam ja tako shvatila vaše ubeđenje o mržnji ljudi na Balkanu.Grci su bili tad ljuti što nisu bili prvi.
Nemili događaj od prije 30 godina nije mjerilo za ništa.