Rusi u Beogradu

Dosta više nego Srpkinje, ako izuzmemo mongrele iz Dalmacije. Severnije svetlije, pa do Slovenije u kojoj je većina stanovništa plavooko i svetlokoso, kako i dolikuje slovenima.

I ne, nisam Hrvat.
Ko ti je rekao da je većina Slovenaca svjetlokosa?

U svega nekoliko evropskih zemalja nadpolovična većina stanovništva ima svjetlu kosu, a Slovenija ne spada među njih.

FB_IMG_1745955268786.jpg

Pogledajte prilog 1721414

Ako izgledaš kao ovi sa fotografije, onda ne samo da misle da si iz Alžira, nego da ćeš i da obiješ trafiku.

Svinjetina i vitamin D.
Plus dinaroidno - mediteransko poreklo.
Cela Šumadija i 80% Vojvodine je naseljeno odatle.

Turci su metar i žilet, kad smo bili na eksurziji u Istambulu, imao sam osećaj da sam NBA centar među Turcima a bio 4-ta srednja.. :)

Našao sam svojevremeno podatke koliko procentualno svaka evropska zemlja ima svetlokosih i svjetlookih ljudi kad je autohtona populacoja u pitanju. Najviše svjetlokosih imaju Finska i Estonija, a svjetlookih Irska.
nije ni to tacno, Skandinavci, Finci i Estonci jesu najplavlji, al su i najsvetlookiji. Isto tako sive oci su svetlije od plavih, a sive su najcesce na severu i severoistoku

:eek::eek::eek: Kako bre kakvu izdaju! :eek::rtfm:

Pa to je najcuvenija izdaja pravoslavne brace u modernoj srpskoj istoriji!!!

95-e, izdajaaaa u Atini Limunado, Grci nas potpuno izdali!!! :rtfm:

Ma,utakmice i navijace ne racunam ni u kakav ozbiljan faktor.
Bitno je da grcki narod nije izdao srpski narod devedeset druge,trece,cetvrte,pete...
Stotine djece i mladih je zahvaljujuci njima bar na tren zivjelo normalno.A neki i duze vrijeme.
Ne znas ti sta je to znacilo tada.

nije ni to tacno, Skandinavci, Finci i Estonci jesu najplavlji, al su i najsvetlookiji. Isto tako sive oci su svetlije od plavih, a sive su najcesce na severu i severoistoku
Irska ima jako visok procenat svjetlookih ljudi, oko 80% ili jače. Izgleda da je egal sa Skandinavijom po tome, ako nema i malo više svjetlookih. S druge strane Skandinavci imaju znatno veći procenat svjetlokosih ljudi od Iraca. Kod Iraca dominira tamna kosa, ali imaju visok procenat svjetlookih (uglavnom plavookih) ljudi kao što rekoh. Isto kod Irci su u vrhu po procentu riđokosih, oko 10% Iraca je riđokoso.

Ne znam, mogu da komentarišem Slovenke koje nisu swarthy, muškobanjaste i unakažene plastikom i očajnim odevnim stilovima.
Dakle, tri klase iznad Srpkinja.
Sto gledas te plasticne?
Daleko je veci procenat onih koje nisu.
Isto tako odjevni stil nema veze sa genetikom i izgledom.
Slovenke su mi isto lijepe kao i druge nacije ex Yu,ne izdvajaju se nesto specijalno.
Zapravo ex yu zene su dosta slicne,veca razlika je medju muskarcima.😃

Ma,utakmice i navijace ne racunam ni u kakav ozbiljan faktor.
Bitno je da grcki narod nije izdao srpski narod devedeset druge,trece,cetvrte,pete...
Stotine djece i mladih je zahvaljujuci njima bar na tren zivjelo normalno.A neki i duze vrijeme.
Ne znas ti sta je to znacilo tada.
Limunado, ti nisi neka siparica u cvetu mladosti, pa da ne znas i ne secas se sta je to u Atini 95-e bilo tada za srpski narod.
To kasarkasko prvenstvo je najznacajnije sportsko takmicenje u istoriji Srbije.
U tom takmicenju smo pobedili zli kolektivni Zapad, posle nekoliko godina ratovanja i izolacije, i sve emocije i frustracije je srpski zivalj proziveo sa kosarkasima Srbije.
Na tom takmicenju su Grci IZDALI Srbiju i srpski narod. CELA DVORANA je pljuvala i zvizdala Srbe, ne samo u polufinalu sa Grckom, vec i u finalu sa Litvanijom, i na dodeli medalja. Na dodeli medalja sa Litvancima, gde Hrvati silaze sa postolja, Grci aplaudiraju Hrvatima i Litvancima, a zvizde Srbima.
Ne pojedini iz publike, nego cela dvorana, svi Grci u dvorani su psovali i pljuvali Srbe.
Taj atak na srpske kosarkase, napaceni srpski zivalj nikade nije, niti ce zaboraviti.

Back