Rupa VII

Receno je vise puta,ali sta god pocne,vrati se na to.I ja nisam tu sama,ima nas vise,tako da ima dovoljno sagovornika.
Uglavnom ne slusam i oguglala sam,ali me ponekad ,kao danas,izrazito nervira.
kupi one kineske fluorescentne gume za uši.
kad počne da melje, izvadi ih iz torbice značajno otpakuj i stavi lagano jednu po jednu u uši.
zatim nastavi da gledaš u svoj računar.

valjda će joj biti jasno posle ovoga haha
sa nekim ljudima moraš otresito

Malo tugujem, a ne bi trebalo.
Selimo ćerku u drugu sobu koja je izolovanja zvučno i malo dalje od dnevne. Mi premeštamo nameštaj i krečimo, a ona ima zadatak da sortira igračke. Uzme igračku, gleda je i prebaci u kutiju "ne". I sve više takvih igračaka...neke gleda duže, neke kraće. Tačno vidim kako odrasta i lomi u glavi tragove detinjstva.

Malo tugujem, a ne bi trebalo.
Selimo ćerku u drugu sobu koja je izolovanja zvučno i malo dalje od dnevne. Mi premeštamo nameštaj i krečimo, a ona ima zadatak da sortira igračke. Uzme igračku, gleda je i prebaci u kutiju "ne". I sve više takvih igračaka...neke gleda duže, neke kraće. Tačno vidim kako odrasta i lomi u glavi tragove detinjstva.
Да. Прошла сам то, играчке смо дали у вртић где су ишли.

Od sad kad odlučim da renoviram neku prostoriju ili deo kuće, prvo ga osiguram pa zapalim pa naplatim osiguranje i iz početka.
Ovo premeštanje nameštaja, trakastih zavesa, menjanje tepiha, krečenje...ubi me.

Back