Rupa VII

Моја колегиница је стално имала код себе ментол бомбоне, јер је имала јак нагон за повраћањем. Трајало је око месец, два, не сећам се тачно, и навикла се.
Али тај период, сваког дана је по 5 пута хтела да их скине и зафрљачи кроз прозор...
Tako su se mnogi navikli, sećam se da je i moja mama tako jedva navikla...kažu nema drugog načina. Ili ima ali mnogo kosta. Potrebna su koliko znam minimum 4 inplanta po vilici, a 1 je oko 400e trenutno.

Logika moje ćerke od jutros...
Ima pismeni iz engleskog i uopšte se nije spremala. Kaže ionako nije bitno, dobila 2,3,4 ili 5, svakako joj prosek 4 pa će joj to zaključiti. Inače ima 5,5 i 2.
Tragedija je to što naš sin, koji je predavač engleskog sa njom poslednje 3 godine priča samo engleski i što ona većinom i razmišlja na engleskom i često ne može da se seti srpske reči za nešto.
Ali da se nauči teorija gramatike...to nema šanse.
Prošle godine na kraju godine to joj je bila jedina četvorka. Kao da neki inat tera.

Ima pismeni iz engleskog i uopšte se nije spremala. Kaže ionako nije bitno, dobila 2,3,4 ili 5, svakako joj prosek 4 pa će joj to zaključiti. Inače ima 5,5 i 2.
Tragedija je to što naš sin, koji je predavač engleskog sa njom poslednje 3 godine priča samo engleski i što ona većinom i razmišlja na engleskom i često ne može da se seti srpske reči za nešto.
Prošle godine na kraju godine to joj je bila jedina četvorka. Kao da neki inat tera.
Ко воли да учи граматику, било ког језика...

Није искључено.
Деца у породице често имају међусобне чаркице, љубоморице, патологијице. :lol:
Свако ко има брата или сестру то зна.

E,sto se sad iznervirah opet zbog mojih zuba.
Prije dvadesetak dana izvadih zub,i verga oko njega,cisti ranu,otekao,pij antibiotike,prestade me konacno ...Sad nesto zavirih da vidim da li mi je konacno zarasla rana i ono nesto bijelo ima.
Je li moguce da mi je ostao komad zuba?
A sa druge strane osmica zub,na kom imam metalnu plombu,sad skroz crn i kao da se otkrnjio komad plombe.Kad se to desilo ne znam,nisam nista primijetila.Ako i njega budem morala vaditi...
Dodje mi da udaram glavom u zid i placem od muke.:dash:

E,sto se sad iznervirah opet zbog mojih zuba.
Prije dvadesetak dana izvadih zub,i verga oko njega,cisti ranu,otekao,pij antibiotike,prestade me konacno ...Sad nesto zavirih da vidim da li mi je konacno zarasla rana i ono nesto bijelo ima.
Je li moguce da mi je ostao komad zuba?
A sa druge strane osmica zub,na kom imam metalnu plombu,sad skroz crn i kao da se otkrnjio komad plombe.Kad se to desilo ne znam,nisam nista primijetila.Ako i njega budem morala vaditi...
Dodje mi da udaram glavom u zid i placem od muke.:dash:
Да, остало ти је парче зуба и избацује га сада ткиво.
Мени се то десило, стално ме болуцкало и боцкало, никако да зарасте, изашло је само.

Na pinku kod onog brkatog hemoroida gosti Vučić, onaj slepac njegov klon što ovaj nedeljama mečkari sa njim, ona cigančica što je zovu kraljica sponzoruša i u ulozi mutavog idiota Janko Tipsarević. I ovaj mučenik kao što mu je fetiš brsti o selendrama po Srbiji i priča nešto Donje i Gornje Brijanje a ovaj brkati majmun kaže - precedniče, a jel postoji Ražanj (!?!?!)

Iz ove Srbije čovek treba da se odseli, pa da se vrati posle 7 dana. Pa da se ponovo odseli. I tako radi svake nedelje i da se vraća samo da bi mogao svaki put iznova da se odseli!

A možeš i da ne gledaš TV, ja uopšte nemam pojma o čemu pričaš... I da energiju i vreme potrošeno na gluposti iskoristiš da popričaš (makar telefonom) sa nekim ko inače ne bi glasao pa da mu objasniš da treba da glasa.

Zar moze zena non stop da prica o raku,tumorima,bolestima?
Poludicu!
I to o ljudima koje niko ne poznaje i nikog ne zanimaju.
I to je neka vrsta bolesti.
Svaki dan uz kafu te teme.
Nemam gdje da pobjegnem.
Ionako sam nadrndana i bez nje.

Poludicu!
Nemam gdje da pobjegnem.
Некима је то душевна храна, воле да сажаљевају као...ја сам мојима рекла да те теме прескачу у мом присуству. За кога треба да знам, знам, не желим превише информација, доста ми је црнила око мене.

Некима је то душевна храна, воле да сажаљевају као...ја сам мојима рекла да те теме прескачу у мом присуству. За кога треба да знам, знам, не желим превише информација, доста ми је црнила око мене.
Ne vrijedi,ali ne vrijedi pricati.
Evo u toku je prica o operaciji tamo neke zene,od a do s,sa sve simptomima njene bolesti.Ko je zena,apsolutno je nebitno.Bitno je da je bolesna i da se o tome prica.
Sta god da zapocnes,neku drugu temu,opet se vraca na tu.
A sto je najgore,neke ljude i zanima njena prica.

Ne vrijedi,ali ne vrijedi pricati.
Evo u toku je prica o operaciji tamo neke zene,od a do s,sa sve simptomima njene bolesti.Ko je zena,apsolutno je nebitno.Bitno je da je bolesna i da se o tome prica.
Sta god da zapocnes,neku drugu temu,opet se vraca na tu.
A sto je najgore,neke ljude i zanima njena prica.
Пусти гласно музику или стави слушалице на уши и слушај шта желиш.

Nisam ja sama tu,mogu samo da izadjem.
A i da izadjem ne mogu svaki dan.
Ja se i iskljucim uglavnom,ali ne mozes biti da ne cujes.

1702473193091.jpeg

;)

Poludicu!
Nemam gdje da pobjegnem.
Jao, to ona koleginica ne odustaje:lol:
To je psihicki teror, pokusava da vas se rijesi.

Vjerovatno svako ima neki lajt motiv u razgovoru. Za jednu koleginicu koja je u kasnijim godinama dobila dijete iskomentarisali , jel se secate vi kakva faca je ona nekad bila a vidi sad, samo o malom prica. I stvarno, svi smo to primijetili i prosto je bilo nevjerovatno kako svaku temu uspije okrenuti na dijete. Pomenu poslovni sastanak, ona o sastanku ali opet ce sigurno zanociti jer uz malog ne moze mnogo da se uradi, kad pomenu malog, da vidite sliku kako radi za kompom i sve na taj fazon:lol:

Jao, to ona koleginica ne odustaje:lol:
To je psihicki teror, pokusava da vas se rijesi.

Vjerovatno svako ima neki lajt motiv u razgovoru. Za jednu koleginicu koja je u kasnijim godinama dobila dijete iskomentarisali , jel se secate vi kakva faca je ona nekad bila a vidi sad, samo o malom prica. I stvarno, svi smo to primijetili i prosto je bilo nevjerovatno kako svaku temu uspije okrenuti na dijete. Pomenu poslovni sastanak, ona o sastanku ali opet ce sigurno zanociti jer uz malog ne moze mnogo da se uradi, kad pomenu malog, da vidite sliku kako radi za kompom i sve na taj fazon:lol:
Ne,naprotiv...voli da ima slusaoce.🙂
A i ima...ja sto ne volim te teme,to je moj problem.🙂
Sreca,pa postoji ovaj forum.😂

Back