- Poruka
- 63.764
Ааа, па не, она је уредно јела, фрљање је било између оброкаKada bi potrajalo mesec, dva, kao kod tvoje koleginice, liniju bih dovela u red.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ааа, па не, она је уредно јела, фрљање је било између оброкаKada bi potrajalo mesec, dva, kao kod tvoje koleginice, liniju bih dovela u red.![]()

Ako nosiš meka, onda nema problema. Moja prva sočiva, davne 1989. godine su bila tvrda. Bukvalno plastika u oku. Pa sam ih nosila sat vremena, pa dva, pa četiri dnevno, dok se oko nije naviklo.Mene su to mnogi pitali za sočiva. Ja to i ne osjetim.Za zube već ne znam,al kako je krenulo saznacu ubrzo.
Ne nosim meka. Nosim ih od 6 osnovne.Ako nosiš meka, onda nema problema. Moja prva sočiva, davne 1989. godine su bila tvrda. Bukvalno plastika u oku. Pa sam ih nosila sat vremena, pa dva, pa četiri dnevno, dok se oko nije naviklo.
Sa mekim sočivima je život pesma.
Tako su se mnogi navikli, sećam se da je i moja mama tako jedva navikla...kažu nema drugog načina. Ili ima ali mnogo kosta. Potrebna su koliko znam minimum 4 inplanta po vilici, a 1 je oko 400e trenutno.Моја колегиница је стално имала код себе ментол бомбоне, јер је имала јак нагон за повраћањем. Трајало је око месец, два, не сећам се тачно, и навикла се.
Али тај период, сваког дана је по 5 пута хтела да их скине и зафрљачи кроз прозор...
Ja ni ova ne osjećam uopšte. Meka sam probala i odustala,meni je to uzas bio da ih vadim prstima. Nisam mogla nikako.E onda ne znaš da je život sa mekim sočivima pesma.
ko ja za ceo zivot3 kompanije u ovog godini promenio, muka mi je vishe..
Ко воли да учи граматику, било ког језика...Logika moje ćerke od jutros...
Ima pismeni iz engleskog i uopšte se nije spremala. Kaže ionako nije bitno, dobila 2,3,4 ili 5, svakako joj prosek 4 pa će joj to zaključiti. Inače ima 5,5 i 2.
Tragedija je to što naš sin, koji je predavač engleskog sa njom poslednje 3 godine priča samo engleski i što ona većinom i razmišlja na engleskom i često ne može da se seti srpske reči za nešto.
Ali da se nauči teorija gramatike...to nema šanse.
Prošle godine na kraju godine to joj je bila jedina četvorka. Kao da neki inat tera.
Није искључено.Logika moje ćerke od jutros...
Ima pismeni iz engleskog i uopšte se nije spremala. Kaže ionako nije bitno, dobila 2,3,4 ili 5, svakako joj prosek 4 pa će joj to zaključiti. Inače ima 5,5 i 2.
Tragedija je to što naš sin, koji je predavač engleskog sa njom poslednje 3 godine priča samo engleski i što ona većinom i razmišlja na engleskom i često ne može da se seti srpske reči za nešto.
Ali da se nauči teorija gramatike...to nema šanse.
Prošle godine na kraju godine to joj je bila jedina četvorka. Kao da neki inat tera.

Да, остало ти је парче зуба и избацује га сада ткиво.E,sto se sad iznervirah opet zbog mojih zuba.
Prije dvadesetak dana izvadih zub,i verga oko njega,cisti ranu,otekao,pij antibiotike,prestade me konacno ...Sad nesto zavirih da vidim da li mi je konacno zarasla rana i ono nesto bijelo ima.
Je li moguce da mi je ostao komad zuba?
A sa druge strane osmica zub,na kom imam metalnu plombu,sad skroz crn i kao da se otkrnjio komad plombe.Kad se to desilo ne znam,nisam nista primijetila.Ako i njega budem morala vaditi...
Dodje mi da udaram glavom u zid i placem od muke.![]()
Некима је то душевна храна, воле да сажаљевају као...ја сам мојима рекла да те теме прескачу у мом присуству. За кога треба да знам, знам, не желим превише информација, доста ми је црнила око мене.Zar moze zena non stop da prica o raku,tumorima,bolestima?
Poludicu!
I to o ljudima koje niko ne poznaje i nikog ne zanimaju.
I to je neka vrsta bolesti.
Svaki dan uz kafu te teme.
Nemam gdje da pobjegnem.
Ionako sam nadrndana i bez nje.
Ne vrijedi,ali ne vrijedi pricati.Некима је то душевна храна, воле да сажаљевају као...ја сам мојима рекла да те теме прескачу у мом присуству. За кога треба да знам, знам, не желим превише информација, доста ми је црнила око мене.
Пусти гласно музику или стави слушалице на уши и слушај шта желиш.Ne vrijedi,ali ne vrijedi pricati.
Evo u toku je prica o operaciji tamo neke zene,od a do s,sa sve simptomima njene bolesti.Ko je zena,apsolutno je nebitno.Bitno je da je bolesna i da se o tome prica.
Sta god da zapocnes,neku drugu temu,opet se vraca na tu.
A sto je najgore,neke ljude i zanima njena prica.
Nisam ja sama tu,mogu samo da izadjem.Пусти гласно музику или стави слушалице на уши и слушај шта желиш.
Nisam ja sama tu,mogu samo da izadjem.
A i da izadjem ne mogu svaki dan.
Ja se i iskljucim uglavnom,ali ne mozes biti da ne cujes.
Jao, to ona koleginica ne odustajeZar moze zena non stop da prica o raku,tumorima,bolestima?
Poludicu!
I to o ljudima koje niko ne poznaje i nikog ne zanimaju.
I to je neka vrsta bolesti.
Svaki dan uz kafu te teme.
Nemam gdje da pobjegnem.
Ionako sam nadrndana i bez nje.

Ne,naprotiv...voli da ima slusaoce.Jao, to ona koleginica ne odustaje
To je psihicki teror, pokusava da vas se rijesi.
Vjerovatno svako ima neki lajt motiv u razgovoru. Za jednu koleginicu koja je u kasnijim godinama dobila dijete iskomentarisali , jel se secate vi kakva faca je ona nekad bila a vidi sad, samo o malom prica. I stvarno, svi smo to primijetili i prosto je bilo nevjerovatno kako svaku temu uspije okrenuti na dijete. Pomenu poslovni sastanak, ona o sastanku ali opet ce sigurno zanociti jer uz malog ne moze mnogo da se uradi, kad pomenu malog, da vidite sliku kako radi za kompom i sve na taj fazon![]()
trebalo bi da kažeš. to je tema koja me ne interesuje, molim te promeni sagovornika.Nisam ja sama tu,mogu samo da izadjem.
A i da izadjem ne mogu svaki dan.
Ja se i iskljucim uglavnom,ali ne mozes biti da ne cujes.