limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.108
U nedostatku trenutnih nesreca Blic nas na naslovnoj strani "obraduje"informacijama o nekadasnjim nesrecama.
I recite da je to slucajno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам да ли је циљ да се народ плаши или је циљ да отупи на такве догађаје.U nedostatku trenutnih nesreca Blic nas na naslovnoj strani "obraduje"informacijama o nekadasnjim nesrecama.

Mislim da je cilj da nas drže pod konstantnim stresom. "Teoretičari zavjera" puno pišu o tome koliko se prejo medija manipulira sa nama.U nedostatku trenutnih nesreca Blic nas na naslovnoj strani "obraduje"informacijama o nekadasnjim nesrecama.

Nije,samo sam mirno cekala da mi vrati moje dvije marke.Па? Како се завршило, јел било приватавања за гушу![]()
Омммм, ГандиNije,samo sam mirno cekala da mi vrati moje dvije marke.![]()

Uvijek je frka.Frka mi...nije da prvi put ide u inostranstvo sa klubom, nije da prvi put jedri, ali je prvi put u zimskom periodu.
Divljakuša koja je sve morala da mi izreferiše.
Nije upala u more, nije je odvukla "golfska struja", nije joj otpalo kormilo, nije bacila hrvatsko jedro u hangaru, nije Mađaru psovala sve po spisku na mađarskom jeziku i nije govorila Italijanima mama Mia pizzeria sa skupljenim prstima na ruci.
Kaže da je super što može da se psuje dok su u brodovima jer svi psuju na svom jeziku
I niko ne bude kažnjen zbog toga
A da, i nije bosa došla od kombija do hotelske sobe.
...kao nije sve to...

Моја колегиница је стално имала код себе ментол бомбоне, јер је имала јак нагон за повраћањем. Трајало је око месец, два, не сећам се тачно, и навикла се.Kako se ljudi naviknu na veštačke vilice, i ostale misterije univerzuma.![]()

Mene su to mnogi pitali za sočiva. Ja to i ne osjetim.Za zube već ne znam,al kako je krenulo saznacu ubrzo.Kako se ljudi naviknu na veštačke vilice, i ostale misterije univerzuma.![]()