- Poruka
- 85.617
Btw gore kod sretjne dobitnice neki gosti koje ne volim.
I nisam teran da ih volim pa cak ni da ih ispostujem preko pensa.
I to je vrlo kul
I nisam teran da ih volim pa cak ni da ih ispostujem preko pensa.
I to je vrlo kul
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја сам ових дана трчала по 5 км + шетала 12-15 км сваки дан. Некако ти лакше све дође. А можеш и да бежиш ако лудаци нагрнуPre toga sam istrenirao malo
Nekako mi bas lepo
NEkadsi morao da se čuvas od mrge a sad od sistavaca od 12 godИ ја сам ових дана трчала по 5 км + шетала 12-15 км сваки дан. Некако ти лакше све дође. А можеш и да бежиш ако лудаци нагрну![]()
Bogami to je i nuzda koliko i uzivanje.И ја сам ових дана трчала по 5 км + шетала 12-15 км сваки дан. Некако ти лакше све дође. А можеш и да бежиш ако лудаци нагрну![]()
Ona vapi da joj se pomogne.
Naravno.Тако ти је то када можеш да будеш шта желиш и да се осећаш како желиш, па и као психопата.
И сада ће опет имати разлог да разоружавају народ да будемо још лакша мета. А некада свака кућа имала пушку поред врата. Дође вук на стадо и пуцаш или у њега или у ваздух. Као да се тада нису ругали једни другима, али се нису ни убијали.
mali je klasicna picketinicaNaravno.
Ovde je mali je vrlo upotrebljiv talenat uz minimum obuke.
Надам се да је сад јаснија она "трули Запад".
Нећемо док се ови имбецили третирају као елита а учитељица као примитивна.Надам се да је сад јаснија она "трули Запад".
И надам се да ћемо ми ипак имати мало памети и више среће да затворимо врата тим "вредностима".
Meni je to jasno od kad sam shvatila da se sa djecom postupa potpuno suprorno od onog na šta smo navikli,od kad se njima prepustaju odluke dok im još ni trajni zubi nisu izrasli.Надам се да је сад јаснија она "трули Запад".
И надам се да ћемо ми ипак имати мало памети и више среће да затворимо врата тим "вредностима".
Нисмо ми запад. Овде је народ још увек очуван 'у главу' суштински, вредносно, већински.Нећемо док се ови имбецили третирају као елита а учитељица као примитивна.
И још почетком прежваканог лудила људи су помињали Орвела али се елитањега сетила тек када је Ђоковић био угрожен па се мало тргли али не задуго. Некима нема помоћи.
Док, с друге стране, одговоран си за њега законски до његове 18. године.Meni je to jasno od kad sam shvatila da se sa djecom postupa potpuno suprorno od onog na šta smo navikli,od kad se njima prepustaju odluke dok im još ni trajni zubi nisu izrasli.
Propast. Nije sve staro dobro ali ovaj način roditeljstva je jako težak za roditelja.Док, с друге стране, одговоран си за њега законски до његове 18. године.