Rupa VII

I evo novine opet pišu kako je neka djevojcica upucala drugaricu na rodjendanu negdje u Americi.Novinarstvo je dno.
Malo li je crne hronike kod nas,pa nam prenose i onu iz Amerike?I sad recite da je slucajno sto nas truju negativnostima.Da li zele da neko dobije takvu ideju i ovde?
Uvijek se iznerviram kad procitam tako nesto.Cemu ta vijest kod nas?I zasto mi moramo znati za bas svaku nesrecu u svijetu?
Ако добије идеју, суперишка. То им је трешња на шлаг.
Поента је да људи треба да живе у страху.
Видела си у корони како се у страху лако манипулише.
Дакле,нови модел манипулисања људима.
ШОК! Сутра стравичан пад температуре! (а сутра ништа)
ШОК! Потукле се девпјчице у школском дворишту, има и мртвих! (а оно мртав голуб на тротоару, умро од старости)....

Па зар није очигледан шаблон?

Čitam da ovog dječaka ubicu nije čak ni majka obišla.
I pored svega mi je to malo čudno.
Nekako uvijek smatram da je majčinska ljubav bezuslovna.Čak i kod zločinaca.Da ga bar upita zašto?Ili je možda postao zločinac što nije imao majčinsku ljubav?Jer čudno je i da dijete ne pita za roditelje.

Nekako uvijek smatram da je majčinska ljubav bezuslovna.Čak i kod zločinaca.Da ga bar upita zašto?Ili je možda postao zločinac što nije imao majčinsku ljubav?Jer čudno je i da dijete ne pita za roditelje.
Kao da neko piše ono što tačno zna.Mislis da bi na sva zvona pisali da ona dolazi. Zena se krije. Sigurna sam da joj je život uzas jer je i ona izgubila dijete,ima a nema.Pri tom takav teret nositi na leđima da si podigao i rodio ubicu ,to je strasno .

ako je pishopata ne mora uopste da pita za majku.

tvoj prosecni mozak, sa prosecnim iq ne moze da zamisli kako funkcionisu oni sa visim iq ili nestabilni ljudi ili psihopate ili cak normalni, ali jako mastoviti ljudi.

To piše u novinama i na portalima. Ko zna da li je tako. Pišu i da se raspituje koliko je popularan, kako je odjeknulo to što je uradio. Odakle novinarima takve informacije?
Danima su pisali za jednu devojčicu da je jedinica, što nije tačno. Kao da je manja tragedija ako roditelji imaju više dece. Sve rade za klikove.

Back