Rupa VII

1683473235086.png

kome jos treba takvo drustvo i gradjani koji se ne plase da brane svoju slobodu,prava i integritet
Onima koji nisu u medijima niti javnosti niti se igde oglasavaju - svuda vide priliku za jos para....

Screenshot_20230507-013113_Twitter.jpg

...uz Rio Tinto ` zasto imamo zakon po kom ne smes da se branis ako ti lopov upadne u stan - lopov tuzi tebe.
Zasto imamo zakon po kome od nasilja ni jedna devojcica devojka zena dete deda baba nisu zasticeni - nasilnik moze da tuzi onog ko ih od nasilja stiti.

jbg vakseri se prave ludi :roll:, zale se na drue teme..@bogomoljka ako moze da potvrdi da je prezivela, pisale smo na zdravlju:D onomad
ne dolazim cesto, kako se taguje neko, zaboravila sam jbg
Oni na tastaturi "pocrkajte nevakcinisani pomrecete" sluge zla zbog kojih su crkve bile zatvorene manastiri bili zatvoreni - svima zabranjeno pricescivanje (kako oni mrze onog Gore blatili to kao"lizanje kasicice").

Onima koji nisu u medijima niti javnosti niti se igde oglasavaju - svuda vide priliku za jos para....

Pogledajte prilog 1337620

...uz Rio Tinto ` zasto imamo zakon po kom ne smes da se branis ako ti lopov upadne u stan - lopov tuzi tebe.
Zasto imamo zakon po kome od nasilja ni jedna devojcica devojka zena dete deda baba nisu zasticeni - nasilnik moze da tuzi onog ko ih od nasilja stiti.
pa zato sto im nije u interesu da budes bezbedan,stabilan i slobodan covek koji ima svoj integritet
nego da budes preplaseno jagnje koje ce da prihvati sve sto mu se kaze jer je satro za njegovo dobro

Nositi naočare za sunce na nečijoj sahrani je izraz krajnjeg nepoštovanja i bezobrazluka.
Uh, ja sam bio zgrožen kad sam video sveštenika na nekom pomenu, u prolazu sa crnim cviketima kako drži opelo.....i ceo tako neki izgled, užas Meni smeta jako sunce (a nisam ni sveštenik) pa stanem gde je manji udar svetla. Inače bi suze same potekle, a recimo da pokojnika nisam ni poznavao, već je pok. roditelj nekog kolege ili slično. Bilo bi bzvz, realno...

ako je jako sunce?
ja npr ne mogu uopste da gledam ako mi pici sunce u glavu. bole me oci ko laserom da mi sjeces. i ne vidim nista moram da zmirim...
ma normalno
mislim kakve veze imaju naocare za sunce s bilo cim
mene vise zbunjuju ljudi koji dodju ko da su u teretanu posli ili na zurku
valjda se malo svedenije obuces da ne privlacis nepotrebnu paznju i eto

I evo novine opet pišu kako je neka djevojcica upucala drugaricu na rodjendanu negdje u Americi.Novinarstvo je dno.
Malo li je crne hronike kod nas,pa nam prenose i onu iz Amerike?I sad recite da je slucajno sto nas truju negativnostima.Da li zele da neko dobije takvu ideju i ovde?
Uvijek se iznerviram kad procitam tako nesto.Cemu ta vijest kod nas?I zasto mi moramo znati za bas svaku nesrecu u svijetu?

I evo novine opet pišu kako je neka djevojcica upucala drugaricu na rodjendanu negdje u Americi.Novinarstvo je dno.
Malo li je crne hronike kod nas,pa nam prenose i onu iz Amerike?I sad recite da je slucajno sto nas truju negativnostima.Da li zele da neko dobije takvu ideju i ovde?
Uvijek se iznerviram kad procitam tako nesto.Cemu ta vijest kod nas?I zasto mi moramo znati za bas svaku nesrecu u svijetu?
Ne smeš da budeš toliko osetljiva.

Jednom je kod nas bila vijest o nekoj velikoj nesreci u Njemackoj.Ja nazovem kumu,koja zivi tamo,pitam sta se desava...ona kaze nema pojma,to kod njih nije bilo u vijestima.
Znaci,nas mogu da uznemiravaju,a oni svoje gradjane stite.

Stvar i jeste u tome da postanemo neosjetljivi.
Kad svaki dan citas o ubistvima i nesrecama,oguglas i to ti postane normalno.A nije normalno.
Ne čitaš, jer to što čitaš je filovanje naivnih, najčešće.

Normalno da niko nije drvo, ali kratak odgovor na pitanje: kako će roditelji nastaviti život nakon gubitka dece je - NIKAKO..ne postoji način.
I to je tako.

Ne čitaš, jer to što čitaš je filovanje naivnih, najčešće.

Normalno da niko nije drvo, ali kratak odgovor na pitanje: kako će roditelji nastaviti život nakon gubitka dece je - NIKAKO..ne postoji način.
I to je tako.
Nema zivota posle...to je samo zivotarenje.
Ja i ne citam,preskocim te naslove...ali nas prosto bombarduju sa svih strana,jedino da je covjek nepismen ili nikako nista da ne gleda i ne cita.Ali ne mozes zivjeti ni izolovan.

Back