Rupa VII

ok, izbrisali ste mi objavu, hajde lepse da formulisem..Sta misle vakcinisani forumasi nakon ukidanja korone u odnosu na nas koji nismo bili vakcinisani i preziveli smo, niti smo imali koronu? Nije valjda i ovo za brisanje, prosla je korona, dosta sto su nam onomad brisani postovi...bila naredba kontam..

ok, izbrisali ste mi objavu, hajde lepse da formulisem..Sta misle vakcinisani forumasi nakon ukidanja korone u odnosu na nas koji nismo bili vakcinisani i preziveli smo, niti smo imali koronu? Nije valjda i ovo za brisanje, prosla je korona, dosta sto su nam onomad brisani postovi...bila naredba kontam..
Peti ljubavi ko ih sisa padni mi na grud<3

Razrešili su direktorku škole zbog toga, što se ne bi desilo da nije bilo pucnjave.
Ne znam, evo ne znam, znaci na terazijama bi mi bili spaljeni svi od uprave skole preko ministarstva i svih.... Jeboihotac nenormalne

Sve ja kapiram, ista nam je vlast kao i onomad kad je kristijan zario i palio gradom, ista nam je vlast i kad je bilo ovoliko ubistava po ulicama, sve je isto.... Svi na terazije, cistku za jedan dan da se napravi pa ajmo sve iz pocetka

Jel znas da je u svetu potraznja za krvlju nevakcinisanih ima da se obogatimo:zurka:
rekla mi je danas drugarica iz EU, ali ja ne verujem u to, bio bi to prebrzi poraz..maada vakseri treba da promisle o tome..isto kao i ove koje su prezirale gel na nokte-pa se posle klele u njega i ove sto satro preziru ozenjenje/razvedene likove, pa im se setaju sa decom i zaljubljuju se na svakih pola sata

ja sam se izbola ruskom vakcinom, vektorskom i nish mi ne fali
covid sam imala konacno prosle godine i pretekla
nisam ni ocelavila, al jest me bilo frka
gel nokte sam zamijenila prosle godine onim obicnim i sad sam presla ne neke trece opi nature strong
mislim da mi se ovi lakovi najvise svidjaju

od prodaje krvi svakako ne planiram zivjeti
to ko voli da ga muzu...ja jok 😆

a vi, kako ste?

ja sam se izbola ruskom vakcinom, vektorskom i nish mi ne fali
covid sam imala konacno prosle godine i pretekla
nisam ni ocelavila, al jest me bilo frka
gel nokte sam zamijenila prosle godine onim obicnim i sad sam presla ne neke trece opi nature strong
mislim da mi se ovi lakovi najvise svidjaju

od prodaje krvi svakako ne planiram zivjeti
to ko voli da ga muzu...ja jok 😆

a vi, kako ste?
super, vidim da napredujes, bice jos mackica od tebe.. nevezano za program paranoje koji si sprovodila i vredjala bez pardona nas neistomisljenike kao zaostale

ma totalno sam sprovodila program paranoje
otprilike ko sto sam i mackica
i ko sto si ti cvrstih stavova 😆
secamo se svi manje senilni ili nesenilni da si propagirala vakcine i trip kako samo neobrazovani nece da se vakcinisu, Usput secam se kako si pljuvala gel na nokte, pa posle izvesnog vremena isti si radila, fotka i pisala..ti si meni kategorijja kako vetar duva, pritom obrazovana , ali labilna...

skontali da su ih zajebali
i ne zele da razmisljaju o tome sta su primili u svoje telo

ja znam jedno zasigurno od sumnjive vakcine necu sigurno umreti ...

pitanje za vakcinisane kako se pokazala vakcina i uticaj vakcine na zdravlje ljudi koji su je primili u periodu od 3 do 5 godina od primanja ?
izbrisali su mi komentar pre par sati...kontam bila sam bezobrzana, ali i oni su vazda...sad mozda ti si malo blaze rekao ono sto sam ja pisala

izbrisali su mi komentar pre par sati...kontam bila sam bezobrzana, ali i oni su vazda...sad mozda ti si malo blaze rekao ono sto sam ja pisala
ne znam ja sta si ti pisala
ali znam da je korona laz
i to su do sada i najgluplji shvatili jer cinjenice tako govore

bice nam mala groblja
posast
kraj sveta
izumire italija
napada stare
napada mlade
napada sve
respiratori
siri se leti
siri se zimi
mraz ubija
sunce ubija
sunce ne ubija
radi od osam
radi posle osam
sedite kuci da se ne zarazite
sedite u neprovetrenom sa vise ljudi u skucenom prostoru to je dobro
ne idite napolje jer je to lose
napada sve redom pevace koji imaju najbolju zdravstvenu zastitu i njima je jako tesko i jedva su pretekli
a nijedna kasirka u maksiju nije obolela a svaki dan je u kontaktu sa 2000 ljudi koji jooj daju pare koje su prosle te nedelje 10000 ruku
soj 1
soj2
soj 3
pik soja
poklapanje sa gripom
raspoklapanje sa gripom
leci se hemomicinom
hemomicin ne deluje
zgrusava krv
ne zgrusava krv
i levo i desno i drz i nedaj i sve je ostalo isto kao i pre korone i za vreme korone samo sto je eto korona prosla a u stvari nije
a u stvari mozda ce je biti opet a u stvari je mozda nije ni bilo
i tako dalje
pajaca koji veruju ce biti uvek
i to je jako tuzno ali ipak i nije

ne znam ja sta si ti pisala
ali znam da je korona laz
i to su do sada i najgluplji shvatili jer cinjenice tako govore

bice nam mala groblja
posast
kraj sveta
izumire italija
napada stare
napada mlade
napada sve
respiratori
siri se leti
siri se zimi
mraz ubija
sunce ubija
sunce ne ubija
radi od osam
radi posle osam
sedite kuci da se ne zarazite
sedite u neprovetrenom sa vise ljudi u skucenom prostoru to je dobro
ne idite napolje jer je to lose
napada sve redom pevace koji imaju najbolju zdravstvenu zastitu i njima je jako tesko i jedva su pretekli
a nijedna kasirka u maksiju nije obolela a svaki dan je u kontaktu sa 2000 ljudi koji jooj daju pare koje su prosle te nedelje 10000 ruku
soj 1
soj2
soj 3
pik soja
poklapanje sa gripom
raspoklapanje sa gripom
leci se hemomicinom
hemomicin ne deluje
zgrusava krv
ne zgrusava krv
i levo i desno i drz i nedaj i sve je ostalo isto kao i pre korone i za vreme korone samo sto je eto korona prosla a u stvari nije
a u stvari mozda ce je biti opet a u stvari je mozda nije ni bilo
i tako dalje
pajaca koji veruju ce biti uvek
i to je jako tuzno ali ipak i nije
cinjenica je da korona nikada postojala nije, posto je nestala usred rata sa Ukrajinom, sad je opet normalan grip, a zamorci su posluzili svrsi i testiranju, hbg...prezivesmo i mi- takozvani teoreticari zavere, hebe nas i dalje sto nismo paranoisali na izmisljeni virus

secamo se svi manje senilni ili nesenilni da si propagirala vakcine i trip kako samo neobrazovani nece da se vakcinisu, Usput secam se kako si pljuvala gel na nokte, pa posle izvesnog vremena isti si radila, fotka i pisala..ti si meni kategorijja kako vetar duva, pritom obrazovana , ali labilna...
misljenje o vakcinama nisam promijenila
sto sam tad mislila i sad mislim
vakcinisala sam se i opet bih se vakcinisala

tvoje je pravo da se ne vakcinises i meni je to okej
to sam i tad rekla

sto se gela tice - za mene je to bio jedini nacin da prestanem grickati nokte
i to ne gel nego nadogradnja - one plastike, dva mjeseca sam se zaebavala s njima i ok
i to sam napisala

meni mene ne moras prevoditi
+ me savrseno zabole d.upe sta ti o meni ili bilo cemu drugom mislis

Back