Rupa VII

Ok dan žalosti, treba, ali ja ne mogu, sva sam uvenula, ništa ne mogu ni da radim, ni normalno da pričam. Uključila sam grčki radio, oni pričaju, ja ih ništa ne razumem, ima i neke muzike koju takođe ne razumem, ali sam bolje. Već sam otvorila i grčki jumbo on line da gledam srebrne suncobrane.

Тако ти је то када можеш да будеш шта желиш и да се осећаш како желиш, па и као психопата.
И сада ће опет имати разлог да разоружавају народ да будемо још лакша мета. А некада свака кућа имала пушку поред врата. Дође вук на стадо и пуцаш или у њега или у ваздух. Као да се тада нису ругали једни другима, али се нису ни убијали.
Naravno.
Ovde je mali je vrlo upotrebljiv talenat uz minimum obuke.

Надам се да је сад јаснија она "трули Запад".
И надам се да ћемо ми ипак имати мало памети и више среће да затворимо врата тим "вредностима".
Нећемо док се ови имбецили третирају као елита а учитељица као примитивна.

И још почетком прежваканог лудила људи су помињали Орвела али се елита:roll: њега сетила тек када је Ђоковић био угрожен па се мало тргли али не задуго. Некима нема помоћи.

Надам се да је сад јаснија она "трули Запад".
И надам се да ћемо ми ипак имати мало памети и више среће да затворимо врата тим "вредностима".
Meni je to jasno od kad sam shvatila da se sa djecom postupa potpuno suprorno od onog na šta smo navikli,od kad se njima prepustaju odluke dok im još ni trajni zubi nisu izrasli.

Нећемо док се ови имбецили третирају као елита а учитељица као примитивна.

И још почетком прежваканог лудила људи су помињали Орвела али се елита:roll: њега сетила тек када је Ђоковић био угрожен па се мало тргли али не задуго. Некима нема помоћи.
Нисмо ми запад. Овде је народ још увек очуван 'у главу' суштински, вредносно, већински.
Тај морални суноврат који је доживео Запад је управо последица стављања материјалног у први план и сатирања духовног/душевног.
Има и међу нама доста таквих, који не виде свој суноврат док носе пластичне ташне од пар хиљада евра и све броје кроз новчанице.

treba lepo dozvoliti drzanje nosenje i upotrebu vatrenog oruzja u svrhu odbrane zivota i imovine svakom licu koje je zrelo, normalno i socijalno odgovorno uz obaveznu obuku rukovanjem.
pa da vidimo dal bi se kurcile budale po ulicama dal bi bilo pljacki i provala i masakra na ulicama i tako dalje
kad znas da u svakoj zgradi 10 ljudi moze da ti spakuje metak u glavu za 2 sekunde da vidis kako bi svi bili dobri mirni i kulturni i govorili jedni drugima dobar dan komsija

cak i mentoli mogu da ukapiraju da ovaj sistem ne radi
i da policija ne sluzi za to za sta pise da sluzi

sto se mene tice policija moze da se raspusti
daj mi oruzje i nemoj da brines kako cu ja da se branim

kad ti upadne neko u stan u 2 nocu naoruzan sa namerama koje sigurno nisu da ti cestita rodjendan i zalije cvece

da li se osecas sigurnije sa napunjenim poluautomatskim pistoljem ili sa telefonskim uredjajem sa kojim mozda mozes da stignes da pozoves policiju koja ce onda mozda da dodje u roku od 15 20 minuta i mozda da te zatekne zivog :)

kome jos treba takvo drustvo i gradjani koji se ne plase da brane svoju slobodu,prava i integritet

treba nam preplaseno istraumirano i degenerisano drustvo koje svoju slobodu predaje u ruke tiranima zato sto su iziebani u mozak

Back