Rupa VII

Treba mi pomoc

Imam neke fleke od voska na trenerci, nece da se skine

A i na dzemperu od pamuka isto neke, ne znam od cega su
I na sakou od pudera

Zna li neko kako da ih se resim ?

Za fleke od voska probaj stavit neku krpu iznad i onda prodi peglom po tome i mislim da bi trebalo biti OK,
Za drugo nemam pojma osim sta mi prvo pada na pamet kemisko ciscenje.

ozbiljno ti kazem
kilu secera kupim jednom godisnje
ajd, mozda dvije ako racunamo i kolace
i kilu meda otprilike
kako pojedes toliki med?

eno ima jedno sedam, osam tegli
koje su moj otac i ujak dovukli ko zna kada
samo ih slazem u plakar na terasi ?

И ја сам се изненадила колико потрошиш. Сам?
Ми користимо највише за салате и нека јела са месом. Чај пијемо само болесни :lol: и ако некад једемо овсене, сутлијаш,... али то ретко.
Мада треба да уведемо оно ујутру кк уз млаку воду.

Pijem čaj sa medom, kratko e....i često, samo ja ili nas dvojica, onda piletina sa medom ili pačetina. Žena kolače sa medom.Nema šaje da ode tegla od 750 za metar dana.
Đoletova Cena od 850 je više nego dobra, što se toga tiče. Lelićki, manastirski 700g sam plaćao 900 ili 950 i to je najniža cena koju sam plaćao. I video.

I nisam nešto zadovoljan tim medom, nešto mi je "tečan".
A babe rasprodale u mom manastiru, kažu pokupovali stranci sve....a do omiljenog mi manastira me put nešto ne vodi ..

Добро, нама и шећер и уље дуго трају. Со да не причам. И кантица масти доста траје.
Мислим да маслиново најбрже оде.
mi maslinovog trosimo oko 6-7 litara godisnje
90 posto klope spremam na njemu
za nas troje
masti ne potrosimo ni pola kg
i recimo jedan maslac od 125g mjesecno

obicno ulje kupim jednom godisnje

Sta vam je pa danas sam uzeo i da probam livadski 2× cugnuo iz tegle i 2 caja po jedno dve kasicice vec,moj caj nije kafe soljica nego tegla,sad kasljem pa malo cesce kuvam al ujutru cug rakice i meda obavezno
pa to je
da cugnem med iz tegle ja bi se momentalno preparirala, a onda bi me skidali s lustera ?

Back