Rupa VII

Kod nas je bilo zabranjeno da se prodaju jelke bez busena, naravno da to nikad nije zaživelo....Nemamo mi odgajivače jelki samo za NG kao po svetu.....naše božićno drvo i nije jelka realno, zato ekocid pada svake godine.

I šta fali plastičnim jelkama...

I kineskim drangulijama

Kod nas je bilo zabranjeno da se prodaju jelke bez busena, naravno da to nikad nije zaživelo....Nemamo mi odgajivače jelki samo za NG kao po svetu.....naše božićno drvo i nije jelka realno, zato ekocid pada svake godine.

I kineskim drangulijama
nista
mi kitimo kineza kineskom plastikom vec godinama ?

I kineskim drangulijama
meni je to oko secenih jelki jako licemerno
te jelke se ne seku u sumi, nego rasadnik ciljano zasadi da bi ih prodavao kao proizvod
po toj logici ne sme ni rezano cvece da se prodaje, jer bi duze trajalo u saksiji

Meni ne smeta plastično drvce, ništa ne opada, spakuješ, koristiš i sljedeće godine. Meni je plastična jelka praktičnija.
Što se tiče cvijeća, ja baš volim rezano šareno cvijeće i uvijek imam u kući.

Jbte, stavili karanfile na Biljke&Gljive

Znate Ša sam gledao ..Zagreb ima super akciju - iznajmljivanje jelki sa busenom.
Iznajmite, okitite, radujete se, vratite i onda jelku ponovo zasadi Zelenilo, pusti je da se odmori jedne godine, pa ponovo ušeta u dom nekog ko je iznajmi.
Baš super.

Jbte, stavili karanfile na Biljke&Gljive

Znate Ša sam gledao ..Zagreb ima super akciju - iznajmljivanje jelki sa busenom.
Iznajmite, okitite, radujete se, vratite i onda jelku ponovo zasadi Zelenilo, pusti je da se odmori jedne godine, pa ponovo ušetao u dom nekog ko je iznajmio.
Baš super.
e al oni te sitnije stvari uredno vracaju
znaci, sve manje od nekretnine i teritorije
ovdje je obratno 😆

Back