Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Zagrejana pegla i novine preko voska. negde sam nesto o tome čitala, valjda sam zapamtila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čist bijeli papir, novine se znaju preslikati ako je svijetla boja. Kako znam, ne pitajZagrejana pegla i novine preko voska. negde sam nesto o tome čitala, valjda sam zapamtila![]()
Pa dobro, bila sam blizuČist bijeli papir, novine se znaju preslikati ako je svijetla boja. Kako znam, ne pitaj![]()
Čist bijeli papir, novine se znaju preslikati ako je svijetla boja. Kako znam, ne pitaj![]()
Ja sam novinama prenijela slova na hlače. Napravila unikatneNe, ne, ne u pravu je Kvinsi. Novine, tipa Politika, u pitanju je tekstura papira. A na odeću prisloniš onaj deo na kome nema teksta.
Treba mi pomoc
Imam neke fleke od voska na trenerci, nece da se skine
A i na dzemperu od pamuka isto neke, ne znam od cega su
I na sakou od pudera
Zna li neko kako da ih se resim ?
a to jeSvako jutro samo u caj,retko jedem s mlekom,dodam u sutlijas i griz ponekad,u limunadu,secer slabo koristim
mi maslinovog trosimo oko 6-7 litara godisnjeДобро, нама и шећер и уље дуго трају. Со да не причам. И кантица масти доста траје.
Мислим да маслиново најбрже оде.
pa to jeSta vam je pa danas sam uzeo i da probam livadski 2× cugnuo iz tegle i 2 caja po jedno dve kasicice vec,moj caj nije kafe soljica nego tegla,sad kasljem pa malo cesce kuvam al ujutru cug rakice i meda obavezno