Snowflake
Legenda
- Poruka
- 58.320
To je moj ujak nabavio ali stvarno ne znam odakle.Pojma nemam gde bih uopšte mogla da kupim takav med. Rado bih bar jednu teglu uzela da imam za ujutro po kašičicu kad ustanem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moj ujak nabavio ali stvarno ne znam odakle.Pojma nemam gde bih uopšte mogla da kupim takav med. Rado bih bar jednu teglu uzela da imam za ujutro po kašičicu kad ustanem.
pa afro svaki med koji je stvarno med je okPojma nemam gde bih uopšte mogla da kupim takav med. Rado bih bar jednu teglu uzela da imam za ujutro po kašičicu kad ustanem.
Jasno samo što meni možeš podvaliti med lako jer ga nisam sama kupovala skoro nikad, obično sam ili davala pare da mi kupi ko zna, ili dobijala po nekad po teglu i to meni traje sto godina. Eto tako.pa afro svaki med koji je stvarno med je ok
drugo je pitanje kakav ukus preferiras
ja recimo volim kadulju i ne volim med od suncokreta i repice
tehnologija ne sluzi da pokvari med vec da ga ocuva i olaksa pakiranje i konzumiranje
https://www.tehnologijahrane.com/enciklopedija/tehnologija-proizvodnje-meda
odes u radnju i kupis kazem to npr krnjevac je okJasno samo što meni možeš podvaliti med lako jer ga nisam sama kupovala skoro nikad, obično sam ili davala pare da mi kupi ko zna, ili dobijala po nekad po teglu i to meni traje sto godina. Eto tako.
E hvala.odes u radnju i kupis kazem to npr krnjevac je ok
ili narucis
https://www.patrijarsija-puo.rs/kategorije-proizvoda/manastirski-prozivodi/manastirski-med/page/2/
Kad se prodje nekim mestima bude tabla med ili vidis kosnice u dvoristu,stariji i penzioneri se bave tim nemaju puno,pa kad popricate malo shvatis da nisu prevarantiPojma nemam gde bih uopšte mogla da kupim takav med. Rado bih bar jednu teglu uzela da imam za ujutro po kašičicu kad ustanem.
e meni se slika na filipsima novim vise svidzaWow.....wow.....al opet BiH kupio LG...jes da smara malo i da ne gledam TV, ampak je najbolji.
Meni je tv vox i usisivač i veš mašina..Da..šenkrat BiH ja tako. Učim malo slovenački jezik za Bledajo, ribe plivajao, taman kad ukinu kugu i proglase nepostoječom, da idajao, uzmem neke parajo...tamo, u Marburgu, ima i Štajerskih konjao zbog čem BiH i jahajao..sve je blizu..napadnem Istru i Emiliju Romanu. Ojeee...
Al da, el znate..kaže ujna ima jeftinih TV-a, ja seo i odvezem Gospodžu u prodavnicu i kupi onaa Vox. Sad ima najboljši teve u celom selu. Slika? Prikazajo sliko ko nožem rezbarenu. I to onim sa Maxi akcije.
To vem pripovedam.
Al LG je eldži....
El Đi
ja sam imala opak mali lg usisivacMeni usisivac i pegla ldzi ? nisu bili nizasta.tj.crkli su posle kraceg koriscenja.
E,sad,mozda su oni ipak specijalizovani za tv...?
Samo nek rade posao.Meni je tv vox i usisivač i veš mašina..
Meni je frižider komb samsung evo ga radi već 18g, mašina za suđe candy radi ko bog za sad.Samo nek rade posao.
Imamo i LG komb.frižider, 5 god garancija na kompresor.
Odličan je.
Mašina za sudove Beko, pre neki dan pukla prskalica (od kamenca vrv) i došao dečko, za 3 min zamenio i uzeo 5 soma.
mi smo isto bas zadovoljni lg frizideromSamo nek rade posao.
Imamo i LG komb.frižider, 5 god garancija na kompresor.
Odličan je.
Mašina za sudove Beko, pre neki dan pukla prskalica (od kamenca vrv) i došao dečko, za 3 min zamenio i uzeo 5 soma.

Uzmi induction ako nemas, bas su dobre. Jaje isprzis za 3 min od kad stavis tiganj na plocu i ukljucis. Ako ti vri voda, cim smanjis tempersturu istog trenutka ne vri vise. Ja sam bas zadovoljna.mi smo isto bas zadovoljni lg friziderom
jedino me gorenje ploca nervira, al okej
zamijenicu je
cim smislim kakvu plocu ocu
i cim zamijenim plakar u nasoj spavacoj
djeciju sobu sam dovela u red donekle
tako ce i biti, al moram odabrati kojuUzmi induction ako nemas, bas su dobre. Jaje isprzis za 3 min od kad stavis tiganj na plocu i ukljucis. Ako ti vri voda, cim smanjis tempersturu istog trenutka ne vri vise. Ja sam bas zadovoljna.
Mi imamo Aeg i za sada sve oktako ce i biti, al moram odabrati koju